Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Amin canım çok sağol ınsallah sen de mi yeni kaybettin ; (

9 gün oldu bugün onunla geçmiş olsun sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten demişti benim doktorum da..hem kimyasal sonrası hamile kalma oranın çok yüksek de sesi rahim kendini hamileliğe hazırladığı için...

Gunaydinnn.gece hic uyuyamadim ben. sabahi zor ettim bir suru.ruyalar gordum sukur sabaha kavusturan Rabbim.9:30 da randevum.uyanir uyanmaz wc kostum hicbisey yok valla.ki en basindan beri geceden sabaha hic akinti ,leke olmadi
zaten.
hayrolsun cnm yaaa bugün artik kesin git doktora sen

Benim kimyasal da sarı okuntu olmuştu battan bi iki gün önce başlamıştı..

Sarı akıntı da olabilioms galiba cnmcm gece biraz bakindm da.geçen ay bu zamanlar kahve lekeyle ugrasiodm.elhamdülillah bu ay rahatım.sarı akıntı da çok fazla olmuo.arada.Gece hiç gelmems mesela.hayırlısı inşallah ne diyelm

Ovu zamaninda olan gibi mi cnm.
Bnm de kimysdal oncesi hic akinti olmsmisti bu arada The_new Salliala
Bu ayda bi haftadir hic yok lekeler disinda

Ben kimyasal öncesi akintimi hiç hatrlamiyrm.ama benimki normal akıntı yani yoğun koyu kıvamlı değil.arada gelio bi de.bu ay beni sevindiren inşallah battan önce kahve lekelenme olmaması.önceki ay ve Geçen ay bugünler lekelerm vardı.İnşallah bu ay olmaz

Randevun da erkenms çok güzel.hemen hazırlan git bakalım hadi ne diick.

Cnm çok geçmiş olsun.İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın

Gunaydinnn.gece hic uyuyamadim ben. sabahi zor ettim bir suru.ruyalar gordum sukur sabaha kavusturan Rabbim.9:30 da randevum.uyanir uyanmaz wc kostum hicbisey yok valla.ki en basindan beri geceden sabaha hic akinti ,leke olmadi
zaten.
Kafa dolu yatinca öyle oluyor canım ferah tut içini güzel şeyler olsun inşaallah merakla bekliyoruz haberini

Öyle deniliyor canım var hemen hamile kalanlar bir sorunun yoksa hoop gelir bebis peşine. Biliyorum acı bir durum brn hala bazen oturup hafta hesabı yapıyorum 3 ay geçmesine rağmen...

O zaman önemli değildir boşver dert etme öyle anlık birşeymis :)

cnm akintinin rengi durdukça da sarı oluyormuş bekledikcr çamaşırda. senin de öyle olabilir mi ki? çünkü ben de sarı zannediyodum meğer durdukça sarimtirak oluyormuş ilk geldiği an yoğun krem gibi. ama benimki hamilelik belirtisi olamaz çünkü 3 aydir böyle oluyo

Sende ateş takibine başlasana süper oluyor cidden bak ama tabii yine bi bağımlılık olayı var test gibi
benim ateş yükselişte 2 gündür hadi hayırlısı günlerdir 36.5 idi dün 36.6 veee bugün 36.7. bi anda düşmez insaaaaalllaaahhh. cidden ateş takibi iyi oldu

He evet benimki ilk geldiğinde sarı idi o zamanlar.

Amin canım çok sağol ınsallah sen de mi yeni kaybettin ; (

9 gün oldu ama doktorum sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten dedi onunla geçmiş olsun...hem bunay hamile kalma olasılığımız daha yüksekmiş rahim kendini hamileliğe hazır hissedermiş folik asit kullanmayı ihmal etme...Rabb'im isteyen herkesle beraber bize de hayırlısıyla nasip etsin...

Amin canım benim çok şükür ne Diyelim yapcak bişey imiz yok benim hala çok ağrım oluyor tansiyonum hep düşüyor kanamamda n dolayi mi acaba bilmiyorum

Amin canım benim çok şükür ne Diyelim yapcak bişey imiz yok benim hala çok ağrım oluyor tansiyonum hep düşüyor kanamamda n dolayi mi acaba bilmiyorum

Evet kanamadan dolayı çok normal...keçiboynuzu özü içmeye çalış ben her sabah kullanıyorum eşine de içirebilirsin hatta sperm sorunu olmasa da...

Evet kanamadan dolayı çok normal...keçiboynuzu özü içmeye çalış ben her sabah kullanıyorum eşine de içirebilirsin hatta sperm sorunu olmasa da...
Sağol canim aldırıyim ben esime o zaman ona da icirmeyi dusunuodum zaten sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…