Amin canım çok sağol ınsallah sen de mi yeni kaybettin ; (
hayrolsun cnm yaaa bugün artik kesin git doktora senGunaydinnn.gece hic uyuyamadim ben. sabahi zor ettimbir suru.ruyalar gordum sukur sabaha kavusturan Rabbim.9:30 da randevum.uyanir uyanmaz wc kostum hicbisey yok valla.ki en basindan beri geceden sabaha hic akinti ,leke olmadi
zaten.
Benim kimyasal da sarı okuntu olmuştu battan bi iki gün önce başlamıştı..
9 gün oldu bugünonunla geçmiş olsun sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten demişti benim doktorum da..hem kimyasal sonrası hamile kalma oranın çok yüksek de sesi rahim kendini hamileliğe hazırladığı için...
Kafa dolu yatinca öyle oluyor canım ferah tut içini güzel şeyler olsun inşaallah merakla bekliyoruz haberiniGunaydinnn.gece hic uyuyamadim ben. sabahi zor ettimbir suru.ruyalar gordum sukur sabaha kavusturan Rabbim.9:30 da randevum.uyanir uyanmaz wc kostum hicbisey yok valla.ki en basindan beri geceden sabaha hic akinti ,leke olmadi
zaten.
Öyle deniliyor canım var hemen hamile kalanlar bir sorunun yoksa hoop gelir bebis peşine. Biliyorum acı bir durum brn hala bazen oturup hafta hesabı yapıyorum 3 ay geçmesine rağmen...9 gün oldu bugünonunla geçmiş olsun sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten demişti benim doktorum da..hem kimyasal sonrası hamile kalma oranın çok yüksek de sesi rahim kendini hamileliğe hazırladığı için...
O zaman önemli değildir boşver dert etme öyle anlık birşeymis :)Sarı akıntı da olabilioms galiba cnmcm gece biraz bakindm da.geçen ay bu zamanlar kahve lekeyle ugrasiodm.elhamdülillah bu ay rahatım.sarı akıntı da çok fazla olmuo.arada.Gece hiç gelmems mesela.hayırlısı inşallah ne diyelm
O zaman önemli değildir boşver dert etme öyle anlık birşeymis :)
Sende ateş takibine başlasana süper oluyor cidden bakAynen cnm inşallah hayırlısı olsn.Ben yine de okuyrm okuyrm
cnm akintinin rengi durdukça da sarı oluyormuş bekledikcr çamaşırda. senin de öyle olabilir mi ki? çünkü ben de sarı zannediyodum meğer durdukça sarimtirak oluyormuş ilk geldiği an yoğun krem gibi. ama benimki hamilelik belirtisi olamaz çünkü 3 aydir böyle oluyoSarı akıntı da olabilioms galiba cnmcm gece biraz bakindm da.geçen ay bu zamanlar kahve lekeyle ugrasiodm.elhamdülillah bu ay rahatım.sarı akıntı da çok fazla olmuo.arada.Gece hiç gelmems mesela.hayırlısı inşallah ne diyelm
benim ateş yükselişte 2 gündür hadi hayırlısıSende ateş takibine başlasana süper oluyor cidden bakama tabii yine bi bağımlılık olayı var test gibi
Vay süper haber bu hadi düşmesin inşaallah hiç :)benim ateş yükselişte 2 gündür hadi hayırlısıgünlerdir 36.5 idi dün 36.6 veee bugün 36.7. bi anda düşmez insaaaaalllaaahhh. cidden ateş takibi iyi oldu
He evet benimki ilk geldiğinde sarı idi o zamanlar.cnm akintinin rengi durdukça da sarı oluyormuş bekledikcr çamaşırda. senin de öyle olabilir mi ki? çünkü ben de sarı zannediyodum meğer durdukça sarimtirak oluyormuş ilk geldiği an yoğun krem gibi. ama benimki hamilelik belirtisi olamaz çünkü 3 aydir böyle oluyo
Amin canım çok sağol ınsallah sen de mi yeni kaybettin ; (
Amin canım benim çok şükür ne Diyelim yapcak bişey imiz yok benim hala çok ağrım oluyor tansiyonum hep düşüyor kanamamda n dolayi mi acaba bilmiyorum9 gün oldu ama doktorum sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten dedi onunla geçmiş olsun...hem bunay hamile kalma olasılığımız daha yüksekmiş rahim kendini hamileliğe hazır hissedermiş folik asit kullanmayı ihmal etme...Rabb'im isteyen herkesle beraber bize de hayırlısıyla nasip etsin...
Amin canım benim çok şükür ne Diyelim yapcak bişey imiz yok benim hala çok ağrım oluyor tansiyonum hep düşüyor kanamamda n dolayi mi acaba bilmiyorum
Sağol canim aldırıyim ben esime o zaman ona da icirmeyi dusunuodum zaten sagolasinEvet kanamadan dolayı çok normal...keçiboynuzu özü içmeye çalış ben her sabah kullanıyorum eşine de içirebilirsin hatta sperm sorunu olmasa da...
Sende ateş takibine başlasana süper oluyor cidden bakama tabii yine bi bağımlılık olayı var test gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?