sorma cnm dün bacaklarim agridi çok sonra o gecti belim ağrıdı eyvah dedim regli erken gelcek heralde sabahina hepsi geçti regli olmadim ve ateşim yükseldi çok şükür
Evet ben düşük olduğunda ne olur bilmiyodum doktor da söylemedi. Kanamayı biliyodum da kanama varken öğrendim zaten hamile olduğumu. İnternet'ten öğrendim ne olur vs diye.
Bişey sorcam benim ov testi çift çizgim 28-29 şubatta çıktı. Çok Ağrım oldu ve hala kasıklarımda hafif hafif ağrı var. Hamilelik belirtisi olamaz dimi
Son 2 canım hadi inşaallah :)Ayy kısslar nasıl korkarak wc ye gittim anlatamam.dedim kesin geldi ıslaklık da hissettim kasigima giren sancıdan sonra.kahve falan açık renk Bişey bekliodm yani ama normal şeffaf akıntı gelmişayy kısslar umutlansam mi ne dersnz ya
Vay güzel haber buuuusorma cnm dün bacaklarim agridi çok sonra o gecti belim ağrıdı eyvah dedim regli erken gelcek heralde sabahina hepsi geçti regli olmadim ve ateşim yükseldi çok şüküremin olmak için 4 kere ölçtüm 2 kere 36.6 , 2 kere 36.7 çıktı. ben de 36.6 olarak kaydettim. dün 36.4 çıkmıştı
nolur aklınıza geldikçe bana dua edin benim iş dualarla olur. bu ay artik mutlu sona ulaşayımVay güzel haber buuuu
Et evet ediyorum sen venolur aklınıza geldikçe bana dua edin benim iş dualarla olur. bu ay artik mutlu sona ulaşayım
nolur aklınıza geldikçe bana dua edin benim iş dualarla olur. bu ay artik mutlu sona ulaşayım
Et evet ediyorum sen veThe_new artık vaktimiz geldi umutluyum sizden. Bi de bi arkadaşın var yeni evli bebeknistiyor bu ay ilk çalışmalar oldu 8 martta da onda hbrr bekliyorum
Hadi inşaallah tahliller de güzel gelir:)Kızlar bugün aile hekimine gittim tahlil istemek için. Sizden öğrendiğim tahlilleri de istedim bu arada kimyasal yaşadığımı da anlattım. Adam 2 yıla kadar çocuk olmamasını normal kabul ediyoruz bazen vücudun değişikliği kabul etmesi uzun sürebiliyor sakın üzülme kendinde bi sorun arama dedi. Umut olsun hepimize inşallah bekleyişimizin tek nedeni bu olsun.The_new teşekkür ederim Canım gerçek dost gibisiniz hepiniz umut kırmıyosunuz daha güzeli boşuna umutlandırmıyorsunuz. İyi ki varsınız diyecem ama hangi topikte olduğumuzu hatırladım :)
İnşallahhh :) ya doktor hcg sıfırlanmış mı ona da bakalım dedi aslında sıfırlanmıştı 28-29 şubatta ovulasyon oldu bende hiç sesimi çıkarmadım belki mucize bu ya hemencik zıplamıştır rahmime de hcg de salınmaya başlamıştır belli mi olur umut bizim ekmeğimiz hem madem o kan damardan çıkacak o Zaman bide hcg ye baksınlarHadi inşaallah tahliller de güzel gelir:)
Kızlar bugün aile hekimine gittim tahlil istemek için. Sizden öğrendiğim tahlilleri de istedim bu arada kimyasal yaşadığımı da anlattım. Adam 2 yıla kadar çocuk olmamasını normal kabul ediyoruz bazen vücudun değişikliği kabul etmesi uzun sürebiliyor sakın üzülme kendinde bi sorun arama dedi. Umut olsun hepimize inşallah bekleyişimizin tek nedeni bu olsun.The_new teşekkür ederim Canım gerçek dost gibisiniz hepiniz umut kırmıyosunuz daha güzeli boşuna umutlandırmıyorsunuz. İyi ki varsınız diyecem ama hangi topikte olduğumuzu hatırladım :)
Bana kadın doğum doktoru eğer gebelik düşündüğünü söylersen gerekli tahlilleri yazar demişti. Bugün doktor gebelikle alakalı hemogram demir tiroit vs yazdı hatta kalsiyum vs gebelikle alakalı olmayan değerlerini de istiyorum bi bakalım eksik bişey var mı dedi sağolsun işini samimiyetle hakkıyla yapan herkesi seviyorum. Canım sende git mutlaka. Zaten beş kuruş para vermiyorsun. Hatta bu tahliller gebe kaldığında da yapılacağı için elinde referans olur önceden böyleymiş şimdi böyle olmuş diye karşılaştırma yapılırInşallah sonuclrn güzel gelir cnmcm.Hangi testleri yaptı aile hekimi.bende hiç gitmedim ama gitsem mi ki bilemiyrm
Bana kadın doğum doktoru eğer gebelik düşündüğünü söylersen gerekli tahlilleri yazar demişti. Bugün doktor gebelikle alakalı hemogram demir tiroit vs yazdı hatta kalsiyum vs gebelikle alakalı olmayan değerlerini de istiyorum bi bakalım eksik bişey var mı dedi sağolsun işini samimiyetle hakkıyla yapan herkesi seviyorum. Canım sende git mutlaka. Zaten beş kuruş para vermiyorsun. Hatta bu tahliller gebe kaldığında da yapılacağı için elinde referans olur önceden böyleymiş şimdi böyle olmuş diye karşılaştırma yapılır
Daha önce düşük olduğunu söylersen belki dikkate alırlar canım. Batlar gelmesin ya çok değil 9 ay gelmesin :)Gitmen çok kolay değil cnmcm da ondan hemen gidemiyrm.bakalım inşallah giderm bende.Zaten benm tiroit var. bat geldi.adet olursam bikaç gün sonra endokrine giderim.orda vitamin değerlerimi de istiicktm bende.bakarsa tabi.d vitamini b 12 falan.onlarda hamileliği etkilioms.öyle bakalım nasip
Daha önce düşük olduğunu söylersen belki dikkate alırlar canım. Batlar gelmesin ya çok değil 9 ay gelmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?