Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

ShinSeGi canım ateş ne oldu merak ettim ? The_new yok mu sende bi belirti ya alışkın değilim bu hallerine
sorma cnm dün bacaklarim agridi çok sonra o gecti belim ağrıdı eyvah dedim regli erken gelcek heralde sabahina hepsi geçti regli olmadim ve ateşim yükseldi çok şükür emin olmak için 4 kere ölçtüm 2 kere 36.6 , 2 kere 36.7 çıktı. ben de 36.6 olarak kaydettim. dün 36.4 çıkmıştı

Belirti için çok erken cnmcm.ama bende kimyasaldan sonraki aylarda yumurtlamadn sonra hep bişeyler hissettim kasimlrmda göğüslrmde.Bişey çıkmadı Tabi.psikolojik mydi bilmiorm.seninde benm gibi mi oluo bilemiyrm.sonuçlar belirtiler de kişiden kişiye farklılık gösterio.o zamanlar arastrdgmda yumurtlamadn sonra hissederek hamile kaldgni ogrenenler vardı.dikkat edilirse hissedilir diolardi.inşallah seninde oyledr cnmcm

ShinSeGi canım ateş ne oldu merak ettim ? The_new yok mu sende bi belirti ya alışkın değilim bu hallerine

Sorma cnmcm belirti aramadn geciriorm günlerimi.üşüttüm mu acaba falan diorum hep bi belirti hissettigmde.hâlâ adet olmamam veya leke gelmemesi benm için en büyük belirtiBu sabah namaza kalktığımda afedersz gazm vardı.kimyasalda da onu cok
Bariz yasamistm.direkt aklıma geldi.suan hâlâ yataktym.Bu aralar çok mu yoruluorm ondan mı uykum da var.az önce de kasigima sancılar girdi.korkuyormuş açıkçası şuan acaba adet mi oluyrm.olcam.Bu arada ara ara sarı akıntı gelmeye dvm edio.Çok açık sarı limon sarısı ShinSeGi

Ayy kısslar nasıl korkarak wc ye gittim anlatamam.dedim kesin geldi ıslaklık da hissettim kasigima giren sancıdan sonra.kahve falan açık renk Bişey bekliodm yani ama normal şeffaf akıntı gelmişayy kısslar umutlansam mi ne dersnz ya

Son 2 canım hadi inşaallah :)

Vay güzel haber buuuu

Et evet ediyorum sen ve The_new artık vaktimiz geldi umutluyum sizden. Bi de bi arkadaşın var yeni evli bebeknistiyor bu ay ilk çalışmalar oldu 8 martta da onda hbrr bekliyorum

Allah razı olsn o cnmcm inşallah senin de bat i beklerken böyle heycanlancz ve muhteşem sona ulascazBu arada ben bu ay tiroit ilacimn dozunu arttirdm ya.geçen aylar hep 3 n üzerineydi.Şimdi inşallah 2 2.5 a düştüyse die de umutlaniorm

Kızlar bugün aile hekimine gittim tahlil istemek için. Sizden öğrendiğim tahlilleri de istedim bu arada kimyasal yaşadığımı da anlattım. Adam 2 yıla kadar çocuk olmamasını normal kabul ediyoruz bazen vücudun değişikliği kabul etmesi uzun sürebiliyor sakın üzülme kendinde bi sorun arama dedi. Umut olsun hepimize inşallah bekleyişimizin tek nedeni bu olsun. The_new teşekkür ederim Canım gerçek dost gibisiniz hepiniz umut kırmıyosunuz daha güzeli boşuna umutlandırmıyorsunuz. İyi ki varsınız diyecem ama hangi topikte olduğumuzu hatırladım :)

Hadi inşaallah tahliller de güzel gelir:)

Hadi inşaallah tahliller de güzel gelir:)
İnşallahhh :) ya doktor hcg sıfırlanmış mı ona da bakalım dedi aslında sıfırlanmıştı 28-29 şubatta ovulasyon oldu bende hiç sesimi çıkarmadım belki mucize bu ya hemencik zıplamıştır rahmime de hcg de salınmaya başlamıştır belli mi olur umut bizim ekmeğimiz hem madem o kan damardan çıkacak o Zaman bide hcg ye baksınlar

Inşallah sonuclrn güzel gelir cnmcm.Hangi testleri yaptı aile hekimi.bende hiç gitmedim ama gitsem mi ki bilemiyrm

Inşallah sonuclrn güzel gelir cnmcm.Hangi testleri yaptı aile hekimi.bende hiç gitmedim ama gitsem mi ki bilemiyrm
Bana kadın doğum doktoru eğer gebelik düşündüğünü söylersen gerekli tahlilleri yazar demişti. Bugün doktor gebelikle alakalı hemogram demir tiroit vs yazdı hatta kalsiyum vs gebelikle alakalı olmayan değerlerini de istiyorum bi bakalım eksik bişey var mı dedi sağolsun işini samimiyetle hakkıyla yapan herkesi seviyorum. Canım sende git mutlaka. Zaten beş kuruş para vermiyorsun. Hatta bu tahliller gebe kaldığında da yapılacağı için elinde referans olur önceden böyleymiş şimdi böyle olmuş diye karşılaştırma yapılır

Gitmen çok kolay değil cnmcm da ondan hemen gidemiyrm.bakalım inşallah giderm bende.Zaten benm tiroit var. bat geldi.adet olursam bikaç gün sonra endokrine giderim.orda vitamin değerlerimi de istiicktm bende.bakarsa tabi.d vitamini b 12 falan.onlarda hamileliği etkilioms.öyle bakalım nasip

Daha önce düşük olduğunu söylersen belki dikkate alırlar canım. Batlar gelmesin ya çok değil 9 ay gelmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…