Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Çarşamba 109 idi Bugün 700 800 civarı çıkarsa sağlıklı dedi doktor benim 1239 çıktı korkuyorum görseller atıştırıp gideceğim doktora.

Çarşamba 109 idi Bugün 700 800 civarı çıkarsa sağlıklı dedi doktor benim 1239 çıktı korkuyorum görseller atıştırıp gideceğim doktora.
Olsun korkma çıkması çok norml sonucun iyi bence doktor en dusuk ihtimal vermiştir bence çok iyi belki kese gozukur :)) darısı başıma

Olsun korkma çıkması çok norml sonucun iyi bence doktor en dusuk ihtimal vermiştir bence çok iyi belki kese gozukur :)) darısı başıma
Gittim sorun değil güzel dedi doktor ama 2 kere sorduk eşimle normal mi böyle yüksek çıkması diye. Perşembe günü kendi doktoruma gideyim diyorum kese için sanırım cumayı beklemeye gerek yok.

Gittim sorun değil güzel dedi doktor ama 2 kere sorduk eşimle normal mi böyle yüksek çıkması diye. Perşembe günü kendi doktoruma gideyim diyorum kese için sanırım cumayı beklemeye gerek yok.
Cokk iyi canm ya sakn sıkma kendini gayet iyi bence çok sevindim ben insallh keseyide görürsün perşembe randevum var benim de baklm sende gidersen ne olck berabr gorcz :)

Ama kan tahlili yapmadi sayimima bakmadi yapmam gereken testler varmis onlari yazdi onlari yaptiricam. Hemen ultrasyona koydu kese gorundu allaha sukur

Perşembe gidiyorum canım doktora bekleyebilir miyim ben haftaya kadar
Bekle bekle canm bak ben hic kan tahlili yaptirmadan bir hafta bekledim sadece idrar testiyle kaldim nedidim belki gidersem keseyi goruruz bak neguzel oldu simdi hem keseyi gordum hem icim rahatladi odegil senin kese olmustur bile cunku masallah kan sayimlarin yuksek baya.

Onun için perşembe gideyim diyorum görünür sanırım. Inşaallah görürüz bakalım. Şimdi kaç haftalık dedi doktor seninkini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…