Merak ettim çıktı mı hade güzel haberle gellDevlet hastanesinde yaptırdım 11 de bitiyor kan verme anca makinaya koyuyorlar. Aynen bende netten bakıyorum
Bilgisayar başında bekliyorum bendeMerak ettim çıktı mı hade güzel haberle gell
Olsun korkma çıkması çok norml sonucun iyi bence doktor en dusuk ihtimal vermiştir bence çok iyi belki kese gozukur :)) darısı başımaÇarşamba 109 idi Bugün 700 800 civarı çıkarsa sağlıklı dedi doktor benim 1239 çıktıkorkuyorum görseller atıştırıp gideceğim doktora.
Gittim sorun değil güzel dedi doktor ama 2 kere sorduk eşimle normal mi böyle yüksek çıkması diye. Perşembe günü kendi doktoruma gideyim diyorum kese için sanırım cumayı beklemeye gerek yok.Olsun korkma çıkması çok norml sonucun iyi bence doktor en dusuk ihtimal vermiştir bence çok iyi belki kese gozukur :)) darısı başıma
Cokk iyi canm ya sakn sıkma kendini gayet iyi bence çok sevindim ben insallh keseyide görürsün perşembe randevum var benim de baklm sende gidersen ne olck berabr gorcz :)Gittim sorun değil güzel dedi doktor ama 2 kere sorduk eşimle normal mi böyle yüksek çıkması diye. Perşembe günü kendi doktoruma gideyim diyorum kese için sanırım cumayı beklemeye gerek yok.
Ewt yazmadı daha baklm kaç haftalık
Canm 4haftalikmis kese gorundu 20gun sonra gel dedi kalp atslarini dinlicez. Ayy ckizlar icime su serpildi
Ama kan tahlili yapmadi sayimima bakmadi yapmam gereken testler varmis onlari yazdi onlari yaptiricam. Hemen ultrasyona koydu kese gorundu allaha sukur
Aminnnnn canm insallahhhAy çok sevindim haydi gözün aydın darısı bizim başımıza
Insallah canmmMasallh bu gün ikimizden güzel haber aldık darısı başıma
Buarada kan sayimlarin baya yuksek cikmis masllah haftaya kalmaz keseyi gorursunuzAy çok sevindim haydi gözün aydın darısı bizim başımıza
Perşembe gidiyorum canım doktora bekleyebilir miyim ben haftaya kadarBuarada kan sayimlarin baya yuksek cikmis masllah haftaya kalmaz keseyi gorursunuz
Ne güzel heyecanlar allh kucağınada almayı nasip etsin inşallahPerşembe gidiyorum canım doktora bekleyebilir miyim ben haftaya kadar
Bekle bekle canm bak ben hic kan tahlili yaptirmadan bir hafta bekledim sadece idrar testiyle kaldim nedidim belki gidersem keseyi goruruz bak neguzel oldu simdi hem keseyi gordum hem icim rahatladi odegil senin kese olmustur bile cunku masallah kan sayimlarin yuksek baya.Perşembe gidiyorum canım doktora bekleyebilir miyim ben haftaya kadar
Onun için perşembe gideyim diyorum görünür sanırım. Inşaallah görürüz bakalım. Şimdi kaç haftalık dedi doktor seninkini ?Bekle bekle canm bak ben hic kan tahlili yaptirmadan bir hafta bekledim sadece idrar testiyle kaldim nedidim belki gidersem keseyi goruruz bak neguzel oldu simdi hem keseyi gordum hem icim rahatladi odegil senin kese olmustur bile cunku masallah kan sayimlarin yuksek baya.
1aylik normalde gunume gore bakrsak 5 haftalikti ama keseye bakinca 4 haftalik dediOnun için perşembe gideyim diyorum görünür sanırım. Inşaallah görürüz bakalım. Şimdi kaç haftalık dedi doktor seninkini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?