Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ben daha doktora gitmedim adetim 9gun gecti teste pozitif ama daha kan vermedim doktorumu bekliyorum pazartesi gidicem. Ama kiminde yerlesme kanmasi fln oluyo bende hic bisey yok sadece kendimi cok yorgun hissediyorum goguslerimm asiri sisste ve agriyolar bu agri zaten uc hafta once basladi sanki adet olucam gibi agrilar vardi gunum gelmeden once ama gectikten sonra agrim kalmadi bugun sadce kasigimda igne batirir gibi batma oldu bi dakika surmedi gecti. Kan versemmi diye dusundum ama gitmek istemedim. Rabbim nedemisse o olur pazartesiyi heyecanla bekliyorum belki kese oluamustur bu jmutla bekliyorum. Sence bunlar normalmi canmm ee ilk hamisimiz oldugun icin sana sorularimiz cogaldi kuzum.

Daha iyi geç gitmem bizimki gibi articak mi derdin yok :) daha adetim bile gelmedi benim

Daha iyi geç gitmem bizimki gibi articak mi derdin yok :) daha adetim bile gelmedi benim
Ama canm adetin gelmemesine ragmen cok iyi artmis benm kuzeniminde ayni oyleydi adeti gelmeden kan testi yaptirdi hatta bir hafta kalami ne cook dusuktu simdi masallah iki aylik sende kafana takma kuzum. Bende dusundum acaba kan degerlerime baksamiydim belkide yukselmesi hic ama o sitrese girmek istemedim icimi hep ferah tuttum o degil simdi yazilari okuyunca herkezin degerlerine bakinca keske yaptrsamiydim ne dedim. Ama paArtesiyi iple cekiyorumm

Kizlar ya ama brnm oyle lekelenme fln olmadi 10gun oldu adet olmadim hic bisey yok yani ozman yerlesmede yok
AA olur mu öyle şey herkeste farklı yerleşme olmamış olur mu pozitif işte testin pazartesi senin kese bile görünebilir bence inşaallah güzel haberlerle gel bende Pazartesi bi gidip tahlil yaptıracağım. Cuma da doktoruma gideceğim Belki o gün de görünebilir kese dedi

Senin guzel cıkıcak ama içime doguyo çünkü 9 gün geçti dedim baya yükselmiştir ya aslnda yumurtlama günü önemli benim erkendi demek senin kese bile gozukur

Ayy ne güzel insallh görürsün canm bi tanisin baklm

Insallah canm ya ben onun umuduyla bekliyorum supriz olur kese fln olusmustur. Nebilim cocugnda lekelenme fln oluyomus yerlesme kanamasi diye. Ama benm hafif belimde bi agrilik var sanki hani olur ya yorgunluk hissi uzanirsin belinde bi agri gibi bisey olur ama sonra gecer. Bende o var sen nasilsin durumun

Bende de regl ağrısı var batma oluyor arada. Yerleşme kanaması leke olmadı bende de sadece çok akıntı var krem gibi

Aynen cnm nasipse zaten olcak inşallah.Sen kan vermeden bekleyi tercih etmissn o da güzel :) İnşallah güzel sonuçlarla dönersin cnmcm.
Belirtilere gelince benimde yerleşme kanaması olmadı.ultrasonda gördükten sonra hatta kalp atışını duyduktan sonra galiba sütlü kahve akıntı gelmişti.doktora gitmistm iğne yaptı döndüm.
Göğüs acısı da normal büyüdüğünü bende hissetmistm.kasık batması bende olmuş mydu hatrlamiorm.Öyle yani.İnşallah yardımcı olablmsmdr

Cok saol canm. Ama iste su hafif olan bel agrisi beni kotu yapiyo normalmidir acaba ya internetten baktim normalmis ama iste ilk kayip olunca insan terddutte kaliyo

Simdi farkkettim beyazimsi akinti olmus
Benim de çok oluyor biraz hafif sarı gibi inşallah enfeksiyon filan çıkmaz yanma koku yok ama ne bileyim korkutuyor biraz. Bugün annemlere gittim şimdi oruçsuz olduğumu biliyor adetliyim sanıyor herkes namazları ne ara nerde kilacağımı şaşırdım resmen.. köfte pisirecektim çiğ ete eklenerek için elime iki tahta kaşık aldım dokunmadan koydum hepsini tavaya her fırsatta el yıkıyorum ama komedi idim resmenherşey yolunda giderse bayram sürprizi yaparız artık

Göğüslerim şimdiden kocaman ben bunun emzirirkenki halini düşünemiyorum (Allah'ım göster o günleri inşaallah )

Annene demedim mi ben dedim bu akşam ordaydim dedim leke oluyo diye kaldırmadı bile beni zaten eşim ustume dusuyo hep oturtuyor yat diyo korkuyrz galiba biz :)

Annene demedim mi ben dedim bu akşam ordaydim dedim leke oluyo diye kaldırmadı bile beni zaten eşim ustume dusuyo hep oturtuyor yat diyo korkuyrz galiba biz :)
Yok ya demedim kimseye ne olur ne olmaz diye sonra kötü haberi vermek zor oluyor.. yormadim yine de kendimi çok bi tek babamla biraz masayı itmek zorunda kaldık ondada gücüm yok yapamayacağım ben çok dedim o yaptı ağır şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…