İyi yapmasn sakn aman dikkat et bide tahlil ne zaman yaptrcm kan tahlili yani sonucu merak ediyorumYok ya demedim kimseye ne olur ne olmaz diye sonra kötü haberi vermek zor oluyor.. yormadim yine de kendimi çok bi tek babamla biraz masayı itmek zorunda kaldık ondada gücüm yok yapamayacağım ben çok dedim o yaptı ağır şeyi.
Insallh canm ya ama ben anneme soyledim artik digerlerine bayram suprizi olurBenim de çok oluyor biraz hafif sarı gibi inşallah enfeksiyon filan çıkmaz yanma koku yok ama ne bileyim korkutuyor biraz. Bugün annemlere gittim şimdi oruçsuz olduğumu biliyor adetliyim sanıyor herkes namazları ne ara nerde kilacağımı şaşırdım resmen.. köfte pisirecektim çiğ ete eklenerek için elime iki tahta kaşık aldım dokunmadan koydum hepsini tavaya her fırsatta el yıkıyorum ama komedi idim resmenherşey yolunda giderse bayram sürprizi yaparız artık
Ayyy olsunda basketbol topu gibi olsunnAynen bende cnm.Bi de son aylar asıl buyuyoms.benm camasrlr sıkmaya başladı bilmiorm noolcak
Internetten okutum bel agrisi kasik agrisi ve karin agrisi normalmis hamileligin ilk siralarinda. Bende korkytorumBenimde belim agirmiyo leke gelİyo karnm agryo o da beni korkutuyor
Yarın gitcem bende insaallah güzel bir sonuç çıkarİyi yapmasn sakn aman dikkat et bide tahlil ne zaman yaptrcm kan tahlili yani sonucu merak ediyorum
İnsallh canım sanırım hepimiz yarın gidicez:))Yarın gitcem bende insaallah güzel bir sonuç çıkar
Evett insallah guzel haberlerle gelirizİnsallh canım sanırım hepimiz yarın gidicez:))
Ooovsen daha ilkde anladin zorlugu hele bi dur kendini bukadar zorluga alistirma daha 9 ay gobisinde kalicak sonra sen gor annesiiAnne olmak çok zormus ya
Canım ne zamandı en son yapılan ? Kaç saat geçti üstünden ?Benim testim çıktı kızlar 19.7 normal mi dayanamadım sabah yaptırdım enson 12.7
Normal görünüyor bence canımCuma günü ilk yaptigim 7densonra 10.3 cumartesi sabah 10.30 11 gibi 12.6 bu sbah 6 da da 19.7
Ee e sonuç nezamn cıkıcak çok merak ettim hemen yaz olur mu,
Normal görünüyor bence canımhaydi hayırlısı artık regle kadar bekle istersen. Bende gittim bugün verdim kan sadece beta baktı amacım tüm tahlilleri yaptırmayı aslında artış sağlıklı ise diğerlerine bakacakmış..
Öğleden sonra çıkar. Yazarım tabii. Bende meraktan ölüyorum..Ee e sonuç nezamn cıkıcak çok merak ettim hemen yaz olur mu
Ben internetten bakiyorum hemen bide erken gttim hemen cikti yarm saatte ciknca yaz bakalım bebis naslÖğleden sonra çıkar. Yazarım tabii. Bende meraktan ölüyorum..
Devlet hastanesinde yaptırdım 11 de bitiyor kan verme anca makinaya koyuyorlar. Aynen bende netten bakıyorumBen internetten bakiyorum hemen bide erken gttim hemen cikti yarm saatte ciknca yaz bakalım bebis nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?