Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik ve âdet olma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Kimyasal gebelik kanamasından sonra ne zaman adet oldunuz? Kimisi o kanamayı da adet sayıyor kimi bekliyor ve döngüsü değişen de çok sanırım.
Sizin kimyasal sonrası adet durumunuz ne oldu? Gebelik için ne zaman yeniden denemeye/işleme/tedaviye başladınız? Sonuç ne oldu?

Kimyasal gebelik geçirdim ama dr a hormon kontrolü yapsın diye gittiğimde kanda çıktı tabiki de normal adetten farklıydı kan rengi ağrılarım ve belirtilerim adet oldum sandığım da

Bana dr un birisi bekle dedi birisi bekleme dedi ertesi ay hamile kaldım ama yıprandım canım dr ne dese onu yap sen

Ben geçen ay geçirdim kimyasal gebelik adetten önce öğrendim hamile olduğumu tam adet günümde adet oldum 2 gün yoğun sürdü 7. Güne kadar da lekelenme oldu . Şimdi yeniden bebek planlıyoruz ovulasyon testi ile . Yani benim okuduğum anladığım şu kimyasal gebelik için herhangi bir bekleme süresi yok çünkü bunu çoğu kadın zaten farketmiyormus ve hemen hemen her kadının başına gelirmiş bide niye böyle söylüyorlar bilmiyorum ama kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolaymis

Kuzum oncelikle geçmiş olsun, ben iki kere aşılama denedim olmadi o ay ovulasyon denedim nasip oldu ama kimyasala döndü suan beklenen kanama geldi, adet seklinde. Bende senin gibi yeniden ovulasyonla takip etmek istiyorum ama ne zaman baslamam lazim? Sen kimyasal kanamasindan sonra adet oldun mu yoksa diger ay gununde mi devam etti adetin?

Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde adetten üç gün önce öğrenmiştim, günüm geldiğinde adet oldum. Doktorum beklemene gerek yok dedi, sağlık ocağındaki ebe bekle dedi ama genel olarak kabul edilen beklememek sanırım

Canım ben 10 gün once geçirdim kimyasal gebeliği ama zaten o günde adet günüm olduğu için ve çoğu yerde adet kanamasi yerine geçtiği söyleniyor yani ne zaman kanaman olduysa üzerine 28 yada 30 ekliyorsun hangi Aralık'ta adet görüyorsan yani etkilemiyormus adet dongunu

Bende suan devam etmek istiyorum ama kanama bitince ovulasyona baslamali miyim? Ona emin olamiyorum ki. Bu adet olarak mi sayiliyor, yani vücut simdi bu kanamadan sonra yumurtlamaya gececek mi?

Evet bencede çünkü hamile kalmayı planlamaya başlayan her kadını her ay test yapsan adetten önce yarışı kimyasal geçirmiş oluyormuş zaten e bilmeden bidahaki ay belki hamile kalıyorlar bence yumurtama gününü takip edip tekrar denemek

Anladım kuzum, benim degerim bi turlu yukselmedi hep azar azar gitti, 23 nisan adet tarihim 31 mayista gebelik ogrendim 10 gun oldu yani anca kanama geldi. Sen ne zaman basladin ovulasyona peki suan takipte misin

Bende suan devam etmek istiyorum ama kanama bitince ovulasyona baslamali miyim? Ona emin olamiyorum ki. Bu adet olarak mi sayiliyor, yani vücut simdi bu kanamadan sonra yumurtlamaya gececek mi?
Tabiki gelicek ki bir sonraki kanaman baslasim yumurtama olmadan kanaman olmaz sanmıyorum belki yumurtlama günleri bir iki gün oynar benim adetlerim düzenli ve vücudumu takip ettiğimde yumurtalamam yakın ama adetim 10. Günü başladım ovulasyona

Evet bu adet sayılıyor. Zaten kimyasal gebelik, iki adet arasında oluşan gebelik diye tanımlanıyor. Biz test yapmasak haberimiz olmayacak kimyasal gebelik yaşadığımızdan :)

O halde bende tamamen bitince kanama, baslayim tekrardan ovulasyona. Yeniden sipariş verdim zaten anca haftaya gelir

Anladım kuzum, benim degerim bi turlu yukselmedi hep azar azar gitti, 23 nisan adet tarihim 31 mayista gebelik ogrendim 10 gun oldu yani anca kanama geldi. Sen ne zaman basladin ovulasyona peki suan takipte misin
Ben 1. De adet oldum yani kimyasal düşük oldu 6. Güne kadar lekelenme şeklinde oldu ama ilk iki gün yoğun oldu bence benimki normal adet gibi oldu çünkü normal adetlerimde böyle oluyo , sonra 10 . Günde ovulasyona başladım bugün 2. Günü olucak tahmini 13 14 de yumurtalarım gibim beliyo sende ara verme bence

Evet bu adet sayılıyor. Zaten kimyasal gebelik, iki adet arasında oluşan gebelik diye tanımlanıyor. Biz test yapmasak haberimiz olmayacak kimyasal gebelik yaşadığımızdan :)
Benim degerim cok az artti sonunda düşüşe geçti kanama oldu derken nerdeyse 10 gun gecti adetimden kuzum, benim kafam ondan karışık

Ben değerlerim düşerken bi kanama yaşadım. Tek seferde ve çoktu. Aşırı aşırı çok değil tabi. O gün sadece o olmuştu. Ertesi gün hiç bsey yoktu. Bi sonraki gün adet kanamam başlamıştı. Kanamayla birlikte parçalar düşüyordu. Rahim duvarını temizliyormuş. Bunları henüz olmadıysa sende korkma yani. Bebek denemelerine hemen başlamıştık. Çünkü bi sakınca görmüyorlar. 17 ay oldu hala bsey yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…