Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik ve âdet olma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
900lu degrden kanamm oldu ilk olduğu için çok üzücü nedenolmdi diye çok yıprandım çok dusundum canım benim adet dongum bozldu ucay 40gunde adet olmaya başladım .buay duzldi ins bozulmz yine hormn test yptr kimylsal gcirdiysen benim prolktin yukskti indi buay

Allah razı olsun canım benim teşekkür ederim yorumun için. Özel herhangi birsey yaptin mi dikkat etmem gereken birsey var mi yani kimyasal gebelik sonrası. Duana talibim

Kuzum allah razı olsun cevabin için. Ben aşılama yaptim iki kere olmadı,bi nedeni de yoktu. En sonki uzun kapanmada ovulasyon ile takip ettim gebelik oldu, simdi dun basladi kimyasal gebelik kanamam. Dünü bir sayiyorum o halde, bu ay igne va yapmayalım temmuz adetinde bakarız dedi doktorum. Bende yine bu ay ovulasyonla takip edecegim, sağlıklı inşallah nasip olur. Duana talibim

Çok geçmiş olsun canım benim, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder rabbim yine

Yok olmadı o kanamaya adette bitti sanırım bir sonraki adetimi bekliyorum ama korunmadan ilişki yaşıyoruz tekrar bebek istiyorum acaba hemen olur mu
Kuzum Rabbim ol desin yeter ki neden olmasin bos vurma ovulasyon ile yumurtlamayı takip edelim, yumurtlama günü de ekstra dikkatli olalim, gerisi beklemek saglikla nasip olsun da beklemeye razıyım hamdolsun

Hep dilimde Allah anneliği isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın evet dünü birinci adet günü sayın. bir sorun olmadığını ve doğal yoldan gebe kalabildiğinizi gördünüz en azından stres yapmayınca ve kafaya takmayınca oluyor bu ay nasip olsun inşallah sizede

Evet size katılıyorum. Annelerimiz anneannelerimiz zamanında erken gebelik testi diye bir şey henüz olmadığından kimyasal gebelik diye bir durum da bu kadar sık bilinmiyordu. Kimyasal gebelik ünlü bir doktordan da dinlediğim kadarıyla sağlıklı olmayan embriyonun rahime tutunamaması sonucu oluşan bir durum ve en masum durumlardan. Dış gebelik geçiren biri olarak bu durum beni çok üzmedi şükürler olsun ki gebe kalabilecek kadar sağlıklıyım en azından diyorum. Ben kan testi takibinde öğrenmiştim kimyasal gebelik olduğunu ilk değer 20.5 idi ikincisi 14e düştü 4 gün sonra da adet oldum. Yine de doktorumla görüşeceğim elbette. Ama gebeliği öğrenmek için acele etmemek gerektiğini düşünüyorum çok yıpratıcı. Bu ay test yapmasaydım zaten adet olacaktım Onca heyecan stres de kötü etkiliyor. Anormal bir durum yapamıyorsanız (ara adet kanaması, aşırı ağrı, batmalar ve kramplar dışında) adetin 1 hafta kadar geçmesini bekleyin derim. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Yani olmuyo dediniz ya en sonra ne zaman gittiniz
En son Ocak ayında gitmiştim. 1 sene olmuştu o zaman da. Doktor hormon testi smear testi falan yaptı. Bsey yok dedi. Ama eşim hiç gitmedi işte. Onun durumu nasıl onu hiç bilmiyoruz. Gerçi doktor benim amh değerime hiç bakmadı. O da var

Amin inşallah , nedense içime bir korku giriyo ya bebeğim Zor olursa çok ugrasirsam diye çünkü bu kimyasal gebelik beni çok yıprattı sebebini araştırıp durdum inşallah yakında tekrar hamile kalırım da kurtulurum bu stresten

Anladım canim inşallah çok gecmeden anne olursun

Allah razı olsun canım benim teşekkür ederim yorumun için. Özel herhangi birsey yaptin mi dikkat etmem gereken birsey var mi yani kimyasal gebelik sonrası. Duana talibim
Canım benim ekstra bir şey yapmana gerek yok ama folik asit takviyesine başlarsan embriyo daha iyi tutunur ve hamile kalman kolaylaşır, kafeinden de uzak dur bir süre, bitter çikolata da sperm kalitesini arttırıyor eşin her gün küçük bir kare yesin inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Bende suan devam etmek istiyorum ama kanama bitince ovulasyona baslamali miyim? Ona emin olamiyorum ki. Bu adet olarak mi sayiliyor, yani vücut simdi bu kanamadan sonra yumurtlamaya gececek mi?
Evet canım adet olarak düşünebilirsin. Ben 4 ay önce ve geçtiğimiz ay geçirdim kimyasal. Geçen aydan sonra kanamanın başladığı günü 1.gün kabul ettim. 15.gün yumurtlamam oldu. Ovulasyonla takip ediyorum. Regli düzenim bozulmadı.

Allah razı olsun canım benim

Allah razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…