- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Aynen kuzum, inşallah nasip olur yeniden sağlıklı bir şekildeBen 1. De adet oldum yani kimyasal düşük oldu 6. Güne kadar lekelenme şeklinde oldu ama ilk iki gün yoğun oldu bence benimki normal adet gibi oldu çünkü normal adetlerimde böyle oluyo , sonra 10 . Günde ovulasyona başladım bugün 2. Günü olucak tahmini 13 14 de yumurtalarım gibim beliyo sende ara verme bence
Tamam tam kanaman bitince üzerine 14 gün koy akintilarini takip et ovulasyon testi al kaçırmaBenim degerim cok az artti sonunda düşüşe geçti kanama oldu derken nerdeyse 10 gun gecti adetimden kuzum, benim kafam ondan karışık
Doktora gittiniz miBen değerlerim düşerken bi kanama yaşadım. Tek seferde ve çoktu. Aşırı aşırı çok değil tabi. O gün sadece o olmuştu. Ertesi gün hiç bsey yoktu. Bi sonraki gün adet kanamam başlamıştı. Kanamayla birlikte parçalar düşüyordu. Rahim duvarını temizliyormuş. Bunları henüz olmadıysa sende korkma yani. Bebek denemelerine hemen başlamıştık. Çünkü bi sakınca görmüyorlar. 17 ay oldu hala bsey yok ama
Bu ay boş bırakalım öbür ay destek almaya başlarız dedi doktorum, bende en azindan bu ay ovulasyon ile takip edeyim yine dedim çünkü ovulasyon ile gebe kalmıştım. İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur hepimizeBen değerlerim düşerken bi kanama yaşadım. Tek seferde ve çoktu. Aşırı aşırı çok değil tabi. O gün sadece o olmuştu. Ertesi gün hiç bsey yoktu. Bi sonraki gün adet kanamam başlamıştı. Kanamayla birlikte parçalar düşüyordu. Rahim duvarını temizliyormuş. Bunları henüz olmadıysa sende korkma yani. Bebek denemelerine hemen başlamıştık. Çünkü bi sakınca görmüyorlar. 17 ay oldu hala bsey yok ama
Sipariş verdim kuzum pzt elimde olurTamam tam kanaman bitince üzerine 14 gün koy akintilarini takip et ovulasyon testi al kaçırma
İnşallah canım , ben eczaneden aldimAynen kuzum, inşallah nasip olur yeniden sağlıklı bir şekildeovulasyonu nereden aldın bir gebenin günlüğünden aldım ben
Canım zaten öyle oluyor. Az az artıyor, yavaşça sıfırlanıyor. Kanama olunca hemen sıfır olmuyor değer. Hepimizin yaşadığı aynıBenim degerim cok az artti sonunda düşüşe geçti kanama oldu derken nerdeyse 10 gun gecti adetimden kuzum, benim kafam ondan karışık
Bende düşük yaptım aynı ay tekrar adet olmadım bir sonraki ay düşük yaptığım günde adet oldum üzerine üç adet gördükten sonrada doktorumun onayıyla tekrar bebek istedik şükür ki tekrar hamileyimKimyasal gebelik kanamasından sonra ne zaman adet oldunuz? Kimisi o kanamayı da adet sayıyor kimi bekliyor ve döngüsü değişen de çok sanırım.
Sizin kimyasal sonrası adet durumunuz ne oldu? Gebelik için ne zaman yeniden denemeye/işleme/tedaviye başladınız? Sonuç ne oldu?
Dedigim sayfaya bi instdan bak, cok faydali bilgiler varİnşallah canım , ben eczaneden aldim
E onunla gebe kaldıysan tekrar dene bence doktorlar ne göre bekle diyo anlamiyorumBu ay boş bırakalım öbür ay destek almaya başlarız dedi doktorum, bende en azindan bu ay ovulasyon ile takip edeyim yine dedim çünkü ovulasyon ile gebe kalmıştım. İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur hepimize
Aynen kuzum, ilk defa olduğu için anlam veremiyorum zatenCanım zaten öyle oluyor. Az az artıyor, yavaşça sıfırlanıyor. Kanama olunca hemen sıfır olmuyor değer. Hepimizin yaşadığı aynı
Tamam canım bakiyorumDedigim sayfaya bi instdan bak, cok faydali bilgiler var
İki aşılama tedavisi gordum üçüncü icin bekleyelim dedi, yani yeniden igne hormon vs arka arkaya olmasin vucut bi dinlensin dedi. Bende bos duramyim dedim, insallah sağlıklı nasip olur bu seferE onunla gebe kaldıysan tekrar dene bence doktorlar ne göre bekle diyo anlamiyorum
İhmal etme, gerçekten çok işe yarıyor özellikle yumurtlama gununde ne yapilmali vsTamam canım bakiyorum
Tamam canımİhmal etme, gerçekten çok işe yarıyor özellikle yumurtlama gununde ne yapilmali vs
İnşallah son bekleyişin olur canım hemen hamile kalirsinİki aşılama tedavisi gordum üçüncü icin bekleyelim dedi, yani yeniden igne hormon vs arka arkaya olmasin vucut bi dinlensin dedi. Bende bos duramyim dedim, insallah sağlıklı nasip olur bu sefer
İnşallah kuzum sağlıklaİnşallah son bekleyişin olur canım hemen hamile kalirsin
Ocak ayında kimyasal geçirdim ve tam 1 ay sonra adet oldum...döngümde bir farklılık olmadı , doktor kimyasaldan sonra bekleyin de demedi, gerek yok dedi, rahim ne zaman hazırsa o zaman gebe kalırsın zaten dedi ve şu an hamileyim, bu ay’a kısmetmişYani kimyasal kanamasından sonra adet oldunuz mu?
Bende adet öncesi test yaparak hamile olduğumu öğrendim adet günümde önce lekelenmem oldu ertesi gün yoğun pıhtılı ve normal adetimden daha fazla kanamalı ağrılı adet oldum 2 gün öyle sürdü 5 günde normal kanama ve leke şeklinde devam etti kanamanın olduğu ilk günden itibaren adet günü olarak sayın yumurtlamanızıda ona göre hesaplayın ben o kanamadan sonra bidaha adet olmadım şükür o ay hamile kaldım. Eğer bir sorununuz yoksa tedavisiz deneyin isterseniz bu ay için vucüt iğne almamış olur hem stres yapmayın kafa rahatlığıda cok önemli.İki aşılama tedavisi gordum üçüncü icin bekleyelim dedi, yani yeniden igne hormon vs arka arkaya olmasin vucut bi dinlensin dedi. Bende bos duramyim dedim, insallah sağlıklı nasip olur bu sefer
Düşükten sonra mı yoksa yeni yakın mı?Doktora gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?