Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik ve âdet olma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum, inşallah nasip olur yeniden sağlıklı bir şekilde ovulasyonu nereden aldın bir gebenin günlüğünden aldım ben

Doktora gittiniz mi

Bu ay boş bırakalım öbür ay destek almaya başlarız dedi doktorum, bende en azindan bu ay ovulasyon ile takip edeyim yine dedim çünkü ovulasyon ile gebe kalmıştım. İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur hepimize

Benim degerim cok az artti sonunda düşüşe geçti kanama oldu derken nerdeyse 10 gun gecti adetimden kuzum, benim kafam ondan karışık
Canım zaten öyle oluyor. Az az artıyor, yavaşça sıfırlanıyor. Kanama olunca hemen sıfır olmuyor değer. Hepimizin yaşadığı aynı

Bende düşük yaptım aynı ay tekrar adet olmadım bir sonraki ay düşük yaptığım günde adet oldum üzerine üç adet gördükten sonrada doktorumun onayıyla tekrar bebek istedik şükür ki tekrar hamileyim

E onunla gebe kaldıysan tekrar dene bence doktorlar ne göre bekle diyo anlamiyorum

E onunla gebe kaldıysan tekrar dene bence doktorlar ne göre bekle diyo anlamiyorum
İki aşılama tedavisi gordum üçüncü icin bekleyelim dedi, yani yeniden igne hormon vs arka arkaya olmasin vucut bi dinlensin dedi. Bende bos duramyim dedim, insallah sağlıklı nasip olur bu sefer

Yani kimyasal kanamasından sonra adet oldunuz mu?
Ocak ayında kimyasal geçirdim ve tam 1 ay sonra adet oldum...döngümde bir farklılık olmadı , doktor kimyasaldan sonra bekleyin de demedi, gerek yok dedi, rahim ne zaman hazırsa o zaman gebe kalırsın zaten dedi ve şu an hamileyim, bu ay’a kısmetmiş hissettiklerini anlıyorum, üzülme hiç, yakında tekrar hamile kalırsın

İki aşılama tedavisi gordum üçüncü icin bekleyelim dedi, yani yeniden igne hormon vs arka arkaya olmasin vucut bi dinlensin dedi. Bende bos duramyim dedim, insallah sağlıklı nasip olur bu sefer
Bende adet öncesi test yaparak hamile olduğumu öğrendim adet günümde önce lekelenmem oldu ertesi gün yoğun pıhtılı ve normal adetimden daha fazla kanamalı ağrılı adet oldum 2 gün öyle sürdü 5 günde normal kanama ve leke şeklinde devam etti kanamanın olduğu ilk günden itibaren adet günü olarak sayın yumurtlamanızıda ona göre hesaplayın ben o kanamadan sonra bidaha adet olmadım şükür o ay hamile kaldım. Eğer bir sorununuz yoksa tedavisiz deneyin isterseniz bu ay için vucüt iğne almamış olur hem stres yapmayın kafa rahatlığıda cok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…