Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik ve âdet olma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim kuzum,bende ovulasyonla devam edeceğim bitince. İnşallah en hayırlı zamanda alırız güzel haberimizi

Kimyasal da beklemeye gerek yk zaten adet kanamasi oluyor yani suan adet geciriyorsunuz bitince normal adet sonrasi gibi denemeye baslayabilirsiniz bana dokktorum bu sekilde aciklamisti hayirlisiyla saglikla en yakin zamanda alirsiniz guzel haberi insallah

Çok teşekkür ederim kuzum, Allah duani kabul etsin inşallah

Dua edin sadece strese girdikçe her açıdan kötü etkiliyor rahat olun akışına bırakın biraz

Merhaba geçmiş olsun beta değerlerinizi öğrenebilir miyim düzensiz artışım var dış gebelikten korkuyorum

Merhaba geçmiş olsun beta değerlerinizi öğrenebilir miyim düzensiz artışım var dış gebelikten korkuyorum
Merhabalar, 101 ile ogrendim iki gun sonra 168 oldu, 235/252/280 /360 derken tam iki hafta sonunda bugun 53 ile kimyasala döndüğü kesinleşti, kanamam başlamıştı zaten rabbim en hayirlisini versin, asla olumsuz dusunmeyin

Merhabalar, 101 ile ogrendim iki gun sonra 168 oldu, 235/252/280 /360 derken tam iki hafta sonunda bugun 53 ile kimyasala döndüğü kesinleşti, kanamam başlamıştı zaten rabbim en hayirlisini versin, asla olumsuz dusunmeyin
Geçmiş olsun kanamanız ne zaman başladı peki? Adet tarihinden ne kadar sonra kanama gördünüz? Kimi doktor sağlıksız olduğunu görünce dış gebelik için riske atmamak Amacıyla iğne ile sonlandırıyor sizi bekletmişler çok şükür ki kimyasal çıkmış

Evet kuzum, doktorum kendiliginden baslasin yoksa benim icin islem 2 dk, ama yapmak istemiyordum demisti. 31 mayista ogrendim gebeligi, 10 haziran kanama başladı bugunde iyice düştüğünü öğrendik kan verip. Sizin nasil degerler

Batın ertesi günü 73 ile öğrendim. 2 gün sonra farklı laboratuvarda test verdim 80 çıktı lab farkından net anlaşılmıyormuş ama 2 gün sonra aynı labda verdim 110 çıktı. Salı adet olmam gerekiyordu kanama yok hala. Doktora yarın gideceğim. Yine kan vereceğim yine farklı hastane olacak şehir dışına çıktığım bir zamana denk geldi maalesef. Telefonda konuştum doktorumla bence kimyasal olacak dedi. Ama bu şekilde olduğunda genelde dış gebelik oluyor. Çok korkuyorum

Bende dış gebelikten cok korkmustum canim seni cok iyi anlıyorum. Bak hala sıfırlanmadi korkum gecmedi, zor ama kalbini ferah tut, bu kadar düşük değerle dış gebelik olmaz bence. Ve en önemlisi baya baya ağrı oluyormuş dış gebelikte. İçini ferah tut sen, herşey Rabbimden

Merhabalar 2 ay önce ilk gebeliğim kimyasal oldu
Bu ay adet geçilmesinin 4.günü beta 256 çıktı 2 ay sonra yeniden hamileyim 3 gün sonra sabah 400 aynı gün akşamı kanama oldu acilde 377 çıktı doktor kimyasal dedi aspirine başlayacağız vs. Bugün geçikmenin 11.günü son adet tarihim üzerinden 43 gün geçti ve lekelenmem yok ağrım yok adet neden olmadım kimyasal gebelik bu kadar uzun sürmez diye biliyorum yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…