Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik yaşamak hamile kalınabildiğinin bir kanıtı mıdır ? Acil bakın lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

neguzelbirben

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
122
62
13
Kızlar 5 haftalık hamile iken dğerim 93 den 21 e düştü kimyasal gebelik ve doktora henüz gitmedim.

Yalnız forumlarda sunu okudum kimyasal gebelik yasayanlar en azından suna sevinmeli bir gebeliğe engel durum yoktur hamile kalabiliyor .

Bu doğru mudur sizce ?
Kimyasal gebelik yaşayan var mı nasıl atlattınız ?
Lütfen bir seyler söyleyin cok üzgünüm çok

değerlerin sıfırlanınca regli oluyorsun korkucak birşey yok düşük gibi düşün nenelerimiz düşüğün bir ayağı içerdedir derler gerçektende öyle çabuk hamile kalıyorun

Bende bişey sormak istiyorum, vajinusmusdum atlattım balayı sistit denilen bişey olmuşum idrarımda yanma oluyor dr gittim bana antibiyotik verdi ama ben 4-5 kere bildiğim hamile kalma yüksek günlerde ilişki yaşadım. Ve bugün doktoru aradım antibiyotik içiyim diye (doktorla paylastım cocuk istediğimizi) asistanı sorup arıycanı söyledi smdi hastaneyi aradım doktor cıkmıs napmam lazım içsem mi ilacı ? Bilgisi olanlar cevaplasın lütfen..

Bende bişey sormak istiyorum, vajinusmusdum atlattım balayı sistit denilen bişey olmuşum idrarımda yanma oluyor dr gittim bana antibiyotik verdi ama ben 4-5 kere bildiğim hamile kalma yüksek günlerde ilişki yaşadım. Ve bugün doktoru aradım antibiyotik içiyim diye (doktorla paylastım cocuk istediğimizi) asistanı sorup arıycanı söyledi smdi hastaneyi aradım doktor cıkmıs napmam lazım içsem mi ilacı ? Bilgisi olanlar cevaplasın lütfen..
Gebelik ihtimalim var korktum acıkcası

gebelik kesin değilse yani testte çıkmadıysa kese gözükmediyse regline daha süre var sa iç bebek yokki ortada ayrıca sistit yani idrar yolu enfeksiyonun varsada tutunmuyor zaten bebek
Test istedi yarın sabah sağlık ocağında yaptırıcam regl 8 gün var. İçmi diyorsun

Ayni cumleyi bana doktorum söyledi. Sevinmelisin, demek ki hamile kalabiliyorsun, tüplerin açik dedi. Kaybedilen bir bebek varken ne kadar sevinilir tabii de, yine de bir saglik engeli yok oyle düşünün. Bebegin oluşumu sirasinda bir seyler ters gidermiş. Bu sebeple rahim bebegi kabul etmezmiş. Oyle dedi doktorum. Sagliksizdi o sebeple bitti. Oyle düşünün. Moralli olun. Kimyasaldan sonra daha kolay oluyor diyenler de var.

herhangi bir işlem yapılmıyor regli olmayı bekliyorsun vucut kendiğinden atıyor sağlıklı emriyo olsaydı eğer tutunurdu demekki sağlıksızmış hiç üzülme canım
Hadi ya cok sağ ol canım .
o zaman cok panik olmayayım cünkü ben nasıl olcak kürtaj mı o mu bu mu offf sağ ol vala

Ayni cumleyi bana doktorum söyledi. Sevinmelisin, demek ki hamile kalabiliyorsun, tüplerin açik dedi. Kaybedilen bir bebek varken ne kadar sevinilir tabii de, yine de bir saglik engeli yok oyle düşünün. Bebegin oluşumu sirasinda bir seyler ters gidermiş. Bu sebeple rahim bebegi kabul etmezmiş. Oyle dedi doktorum. Sagliksizdi o sebeple bitti. Oyle düşünün. Moralli olun. Kimyasaldan sonra daha kolay oluyor diyenler de var.
Bence kullanma ne olur olmaz bekle sen sorayım demiş asistan da emin değil sonucta

Ayy vala yeni okudum bin kez beğen tuşu varsa basarım:KK15:
Rahatlattın içimi sağ ol cnaım insallah yaa

Back
X