- 6 Haziran 2019
- 300
- 298
- 53
- Konu Sahibi papatyakiz1
-
Benim adetim geçtikten sonra kanamam başlamıştıMerhaba kızlar kimyasal gebelik yaşadığınızda ne zaman adetiniz geldi tam gününde mı yada günü geçince mi litfen cevpalarsaniz çok sevinirim Rabbim herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun amin
Merhaba çok geçmiş olsunMerhaba kızlar kimyasal gebelik yaşadığınızda ne zaman adetiniz geldi tam gününde mı yada günü geçince mi litfen cevpalarsaniz çok sevinirim Rabbim herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun amin
Geçmiş olsun canım benim adet günümde kanamam oldu 8 gün sürdü o ay sonuna kadar ilişki olmadı başka dr a gittim bugün ilişki olsun dedi eşim yanaşmadı üç gün sonra oldu ertesi ay 14 gün sonra hamile kaldım inşaAllah seninde hemen olurMerhaba kızlar kimyasal gebelik yaşadığınızda ne zaman adetiniz geldi tam gününde mı yada günü geçince mi litfen cevpalarsaniz çok sevinirim Rabbim herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun amin
Bat günümden 9 gün sonra dün öğrendim bende beta bi anda düşmüş zatenMerhaba kızlar kimyasal gebelik yaşadığınızda ne zaman adetiniz geldi tam gününde mı yada günü geçince mi litfen cevpalarsaniz çok sevinirim Rabbim herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun amin
Peki kaset testte pozitifi görmüşmüydünüzBenim adetim geçtikten sonra kanamam başlamıştı
Adetim 2 gün geçti. 3. Gün gecikmemde kusarak düşük yaptım kanamayla beraber.Merhaba kızlar kimyasal gebelik yaşadığınızda ne zaman adetiniz geldi tam gününde mı yada günü geçince mi litfen cevpalarsaniz çok sevinirim Rabbim herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun amin
Testte pozitifi görmüşmüydün canımMerhaba kızlar kimyasal gebelik yaşadığınızda ne zaman adetiniz geldi tam gününde mı yada günü geçince mi litfen cevpalarsaniz çok sevinirim Rabbim herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun amin
Silik gördüm 3 gün arka arkaya yapınca koyulaşmisti 3.gun de kan verdim 24 çıktı şüpheli dedi doktorum direk 2 gün sonra bida verdim 28 sonra adet oldum zatenPeki kaset testte pozitifi görmüşmüydünüz
Benim kanamam adet gecikmesinin 9. günü oldu. Gebeliği 5.gun kanda öğrendim. 8.gun tekrar baktığımda düşmüştü. 9.gunle de bitti işte.Merhaba kızlar kimyasal gebelik yaşadığınızda ne zaman adetiniz geldi tam gününde mı yada günü geçince mi litfen cevpalarsaniz çok sevinirim Rabbim herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun amin
Önçeklikle geçmiş olsun. Bende mayıs ayında kimyasal gebelik gerçirdim adetım 10 gün geçti kahverengi lekelenme oldu sonrasında hafiften kanamam oldu. 2-3 gün sonra küçük küçük parçalar geldi. 10 gün kanamam oldu normalınden fazla . Değerlerım gittikce düştü . İlk değerım 420 sonrası zaten hep düştü .Kızlar bende kimyasal gebelik geçirdim.. Dün kanamam başladı hatta 2 tane büyük parçalar düştü.. Bugun de kasıklarımda çok agrı var ve kanamam kesildi.. Sadece damla damla geliyor o kadar.. Dün baya geldi bugun hiç yok ama agrım çok var.. Normal mi böyle olması
Size de çok geçmiş olsun.. Valla anlamadım bende ya.. Benim değerim o kadar yüksek olmadı 123 ten sonra düşmeye başladı.. Şimdi de leke seklinde oluyor aktif kanama yok.. İlk gün aktif kanama oldu parçalar düştü.. İki gündür de leke seklinde oluyor.. Normal adet gibi değilÖnçeklikle geçmiş olsun. Bende mayıs ayında kimyasal gebelik gerçirdim adetım 10 gün geçti kahverengi lekelenme oldu sonrasında hafiften kanamam oldu. 2-3 gün sonra küçük küçük parçalar geldi. 10 gün kanamam oldu normalınden fazla . Değerlerım gittikce düştü . İlk değerım 420 sonrası zaten hep düştü .
Belkide değerınız fazla omadığndan kanamanızda bu şekilde az geliyordur benim değerım baya yüksektı ondan belki fazla kanamam oldu. Umarım birdaki ay düzene girer adetınız önemli olan oSize de çok geçmiş olsun.. Valla anlamadım bende ya.. Benim değerim o kadar yüksek olmadı 123 ten sonra düşmeye başladı.. Şimdi de leke seklinde oluyor aktif kanama yok.. İlk gün aktif kanama oldu parçalar düştü.. İki gündür de leke seklinde oluyor.. Normal adet gibi değil
Merhaba benimde aynı anlattığınız gibi oldu mayıs ayındaMerhaba çok geçmiş olsun
kimyasal gebeliğimde değerim 20 lerde idi değer 7 ye düşünce lekelenmem başladı sıfırlanınca da regl oldum. Günü geçmişti yani
Gelmiş geçmiş olsun ne diyelim, Allah tekrarını yaşatmasınMerhaba benimde aynı anlattığınız gibi oldu mayıs ayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?