Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik yaşayanlar bakabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regle 2-3 gün kala ögrenmiştim gecikmenin 5. Ci günü regl oldum bete 7.49 du çabuk sıfırlandı

Doğal oldu evet yani 3 4 aydır deniyoruz ilk defa cift çizgi görünce tuhaf olmuştum ama İnşaAllah bekliyorum bu ay olmuştur 3 gün kaldı bata bekliyorum
İnternetim yoktu da şimdi bakabildim hayırlı güzel bir sonuç aldın mı peki?

Tak
Kan testi bugün yaptim 0.08 çıktı ama hala regl olmadım sonradan cikar mi bilmiyorum yükselenler olmuş
Evet bir canım sonradan yükselen var tabiki ama bünyeden bünyeye değişiyor. Adetin bir hafta geçsin gelmezse yine baktır negatif çıkarsa doktora git mutlaka.

Kimyasaldan sonraki ay mı bu ay?

Tak

Evet bir canım sonradan yükselen var tabiki ama bünyeden bünyeye değişiyor. Adetin bir hafta geçsin gelmezse yine baktır negatif çıkarsa doktora git mutlaka.

Kimyasaldan sonraki ay mı bu ay?
Evet kimyasaldan sonraki ay ama regl belirtisi hiç yok yani çok değişik hissediyorum ümidimi kesmek istemiyorum ama İnşaAllah hayırlı bir sonuç alırım

Evet kimyasaldan sonraki ay ama regl belirtisi hiç yok yani çok değişik hissediyorum ümidimi kesmek istemiyorum ama İnşaAllah hayırlı bir sonuç alırım
Canım üzmek istemem ama kimyasaldan sonra gecikebiliyor. O yüzden kontrolü bırakma hiç belli olmaz.

Kimyasaldan sonra Adet gecikmesi oluyor ben de kimyasal gebelik geçirdim ondan sonraki beş ayında adet gecikmesi yaşadım sürekli 10:15 gün gecikmelerim oluyordu ondan sonra altı ay sonra tekrar hamile kaldım sana tavsiyem stres yapma sigara kullanıyorsan sigarayı bırakman L Linaa123

Sizde de mi öyle oldu peki siz şuan nasılsıniz
Evet benimde gecikti ama zaten gecikirdi benim. O yüzden belli olmaz diyorum.

Ben histereskopi oldum 2 ay önce. bu ay adet olursam hsg çekilecek kontrol için sonrada nasipse duruma göre ya tüpe başlayacağız ya bekleyeceğiz hiç bilmiyorum o yüzden nasıl durumdayım

Yaa çok geçmiş olsun Rabbım İnşaAllah hayırlı zamanda sana da nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat

Ama benm reglim hep düzenli yani evet kimyasal gebelikten olabilir ama hep günü gününe olurum yani ama mide yanması baş dönmesi kaşık ağrısı karında segirmeler var hep hani psikolojik mi diyorum ama yok bel ağrısından duramadım yani kaç gün

Çok teşekkür ederim amin bekleyen isteyen herkese nasip etsin Allah Bir hafta daha adet olmazsan baktır yine bakalım kandan. Çıkmazsa doktora görün ki belki söktürücü falan verir

Çok teşekkür ederim amin bekleyen isteyen herkese nasip etsin Allah Bir hafta daha adet olmazsan baktır yine bakalım kandan. Çıkmazsa doktora görün ki belki söktürücü falan verir
İnşaAllah gerek kalmaz da geç döllenme falan olur ama bekleyeyim bir hafta daha bakalım en hayırlı sonuçlar olsun

Merhabalar adetim 3 gün geçti kaset test negatif ama belirtilerim var acaba hamile miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…