Gecmis olsun canim.bende gecen ay kimyasal yasadim(her nekdr drlar kimyasal demesede kese görülmemişti bende netten arastirdim)9subatta kanamam basladi ve bu ay 9 u bat gunuydu ama 4 gün oldu adet olmadim.senin düşükten sonraki ilk adetin nezmn gelmişti?Kızlar bende geçen ocak ayının 18nde 1 hafta adet geçmesiyle idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm hamile olduğunu öğrendim ertesi gün kan testi de yaptım kan değerim 590lardaydı ve o kadar çok sevindim ki anlatamam 3 gün sonra kanamam başladı ağrılarımla beraber doktor gittim ve bana sen şuan adetsin dedi kese oluşmamış dedi bana kimyasal gebelik demediler nette araştırınca kimyasal olduğunu anladım kan değerlerim 200lere düştü ve o kadar kötü hissettim ki anlatamam Rabbim inşallah tez zamanda bizi kavuşturur bebişlerimize
Ve bu ay da bekledim ama malesef adet oldum ve böyle olunca ister istemez umutsuzluk oluyor insan da Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Sağol canım. Sanada geçmiş olsunGecmis olsun canim.bende gecen ay kimyasal yasadim(her nekdr drlar kimyasal demesede kese görülmemişti bende netten arastirdim)9subatta kanamam basladi ve bu ay 9 u bat gunuydu ama 4 gün oldu adet olmadim.senin düşükten sonraki ilk adetin nezmn gelmişti?
Bilmiyorumki olabilirimde olmayabilirimde.pek korunmadik biz cunku.belirtiler var ama bilemiyorum valla:) insaAllah bebeğim saglicakla hayirla tutunmuştur annesineSağol canım. Sanada geçmiş olsun
18 ocakta düşük oldu ve 18 şubatta da adet oldum yani hiç şaşmadı adet tarihlerim.
Canım bende adet düzenimde şaşmam olmadı ama bir 10 gün geç olmayan sonra olan da varmış kimysaladan sonra. Sen hamile olma şüphen var mı
İnşallah canım :))Bilmiyorumki olabilirimde olmayabilirimde.pek korunmadik biz cunku.belirtiler var ama bilemiyorum valla:) insaAllah bebeğim saglicakla hayirla tutunmuştur annesine
Amiiiiiinnnn insaALLAH canimİnşallah canım :))
Bende mesela kimyasalın üstüne 2. Ayındayım geçtiğimiz ay da istedim ve belirtilerin hepsini yaşadım ama adet oldum:) inşallah bu ay Rabbim bize onları vermiştir :))
Sende belirtiler neİnşallah canım :))
Bende mesela kimyasalın üstüne 2. Ayındayım geçtiğimiz ay da istedim ve belirtilerin hepsini yaşadım ama adet oldum:) inşallah bu ay Rabbim bize onları vermiştir :))
Şuan bel ağrılarım oluyor düşük olan gebeliğimde de olmuştu çok fazla gaz var :) ve midem de ekşime çok var hafif mide bulantıları, iştahım arttı. Ama benim düşük olan hamileliğimde çok fazla göğüs ağrım vardı ve ben o yüzden hamile olduğumu anlamıştım adetime 12 gün falan kala bu ay da 8 gün var adetime göğüs ağrısı hiç yok ve bu beni hevesimi kırıyor bu ay da olmadı diyorum ama Rabbim büyüktür ondan umut kesilmez.Sende belirtiler ne
Yaa hic belli olmaz bu isler.hic belirti yasamadanda hamile olanlar var.Şuan bel ağrılarım oluyor düşük olan gebeliğimde de olmuştu çok fazla gaz var :) ve midem de ekşime çok var hafif mide bulantıları, iştahım arttı. Ama benim düşük olan hamileliğimde çok fazla göğüs ağrım vardı ve ben o yüzden hamile olduğumu anlamıştım adetime 12 gün falan kala bu ay da 8 gün var adetime göğüs ağrısı hiç yok ve bu beni hevesimi kırıyor bu ay da olmadı diyorum ama Rabbim büyüktür ondan umut kesilmez.
Senin belirtilerin neler canım
Bu ay inşllah olur birbirimize güzel haberleri veririzYaa hic belli olmaz bu isler.hic belirti yasamadanda hamile olanlar var.
Benimde kuyruk sokumu bölgem sizliyo hafif hafif sabahlari mide bulantisi oluyo hemen geciyo.goğusler gecen gebelige oranla fazla acimiyo hafiften sizliyo ara ara.kasigimda battan bi hafta once falan kipirdanmalar olmustu.bide bata 2 gun kala sizlama ve yanmalar olmustu hala az az var ama nasip bakalim
InsaALLAH canim benim.bekliyorum guzel haberleriniBu ay inşllah olur birbirimize güzel haberleri veririz
Aynen ya benim 6 gün falan geçti test yaptım hemen 2 çizgi net bir şekilde çıktı :)Ben gecen gebeligimdede battan 5 gun sonra test yapmistim direk cikti 2 cizgi.silik falanda degildi
Tamam sendee canım her duruma karşı bekliyorum haberini.InsaALLAH canim benim.bekliyorum guzel haberlerini
Mrb bende adetime bir gun kala yaptrdigimda ayni degerdeydi icini ferah tut 2 gun sonra tekrarla kan tahlilini yukselir merak etmeKizlar merhaba,adetimi 2 gun gecti.Bugun kan testi yaptirdim.hcg 146 cikti.Bu tur dusuk degerler artuyor mu kizlar?Sizce umut var mi...Sag kasigimda da batma var.Cok korkuyorum
Icini ferah tut insallah gerek kalmicaktirIsallah canimcim.Tup bebek tedavisine baslayacaktik.Umarim hayirli olur..
Canım sen kimyasal hemen sonra hamile kaldın sanırım. Benim kızımdan önce de öyle olmuştu. Şimdi tekrar kimyasal geçirdimHayirlisi olsun tabi allah korusun dıs gebelik daha kotu biseydir ben gecen senede kimyasal yasamistim 1 sene sonra hormonlara baktirim dedim beklemiydum hamileymisim ama tabi oda kimyasal oldu merakim şuki acaba ne kadar sure sonra hamilelik yasariz kimyasaldan sonra yani
Naptın canım arttı mı değerin? Benim geçirdiğim kimyasallarda sarı akıntım ve kasık ağrım oluyodu normal hamileliğimde hiç olmadıKizlar merhaba,adetimi 2 gun gecti.Bugun kan testi yaptirdim.hcg 146 cikti.Bu tur dusuk degerler artuyor mu kizlar?Sizce umut var mi...Sag kasigimda da batma var.Cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?