Kimyasal gebelik

Merhaba arkadaşlar , perşembe günü 10 gün gecikmeyle doktora gittiğimde beta hcg 18, 99 çıktı, doktor pozitif bir değer hamilesin dedi.Bugün tekrar değer vermeye gittim ve beta 16 çıktı. Daha sonra doktorum lavabatuvarı arıyarak sonucun tekrarlanmasını istedi.Sonuç tekrarlandığında beta 19, 55 çıktı (burayı bende anlamadım iki saat önce 16'ken iki saat sonra nasıl 19 oldu???) diyeceğim o ki doktorum iki günde değerlerinin iki katına çıkması gerektiğini , kimyasal gebelikten şüphelendiğini söyledi.Pazartesi tekrar kan değeri vermemi istedi.
1-Değerleri benim gibi olup, yükselmeyen var mı aranızda
2-Peki ben kimyasal gebelik yaşıyorsam ne zaman adet olurum?
3-Kimyasal bir gebelik neden olur? Yani bende bir sıkıntı mi var diye düşünmeye başladım. Yada eşimle ilgili mi bir problem var diye düşünüyorum.

Bu soruları doktoruma sormayı çok isterdim.Ama ben kimyasal gebelik dediği anda girdiğim şokla bunları sormayı unuttuğum gibi oda beni hiçbir şekilde bilgilendirmedi.Gerçekten bir gün ümit verip iki gün sonra kimyasal gebe olduğunu öğrenmek(?) insanı psikolojik olarak yıkılıyor.Neyse yinede şükür halimize

Benimde ilk degerim 30 ikinci 48 di üçüncüyle beraber degerler düsmeye başladi sonrasindada düşük başladi zaten

arkadaslar merhaba. benim batim 6 mayista. ben 2gun once idrar testi yaptim pozitiv cikti. ikinciyi yaptim yine pozitiv. dun yine yaptim testi yapinca idrar yayilmaya baslayinca once kizardi pozitiv alan. 10saniye sonra kayboldu. bi kac saat sonra bakildiginda cok silik gorunuyor.ama onceki gun yaptigimda gozle gorulur kirmizilar var. bugun yine test yaptim yine dun gibi oldu. once pozitiv gorunuyor testi yapar yapmaz. daha sonra kayboluyor. kan testi yapmak hic icimden gelmiyor neqativ gorurum uzulurum diye. 6mayisa kadar bekliycem. aranizda boyle olan oldu mu? hcg deyer dusdu mu acaba? onun icin mi boyle oluyor? cok uzgunum

Aynen canım bizde öyle yaptık sıra aldık eşim için benim bi kızım var o nedenle doktorlar bu zmna kadar istemedi eşimden test ama bu sefer biz istedik insallh temiz çıkar

Canım sonuç ne oldu?

Canım sonuç ne oldu?
dış gebelik teşhisi konuldu 10 gündür hastane yatıyorum değerim 10 binlere çıktı sonra üniversite hastanesine gönderdiler burdaki doktorlar şaşırdı niye bekletmisler seni diye.iğne vuruldu düşmesini beklicez düşmezse ameliyat gerebilirmis dua edin kazasız belasız atlatayım

Can
canım Allahın izniyke inşallah sağlıklı sıhhatli ayrılırsın hastaneden.. gerçekten çok üzgünüm Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip ettiği günleri de yakınlaştırsın. Çok geçmiş olsun inşallah bu günleri çarçabuk atlatıp bir daha hatırlamazsın

amin amin inşallah Allah razı olsun bu guzel duan için bende bekliyorum sağlığıma kavuşup yuvama gitcegim günü

Selam kızlar, adetim on gün geçti ultrason da kese gözükmedi beta 172den 128 e düştü, kanamami bekliyorum, yarin yine betaya bakilacak, zaten lekede gelmeye başladı hayırlısı artik

Selam kızlar, adetim on gün geçti ultrason da kese gözükmedi beta 172den 128 e düştü, kanamami bekliyorum, yarin yine betaya bakilacak, zaten lekede gelmeye başladı hayırlısı artik
hayırlısı olsun canım dikkat et dgerlerini takip et bi yükselip bi inerse kahverengi lekelenmede varsa sıkıntı oluyo kimyasal gebelikte değerler düşüyor kendi kendine yok oluyo sagliksizsa inşallah öyle olur

hayırlısı olsun canım dikkat et dgerlerini takip et bi yükselip bi inerse kahverengi lekelenmede varsa sıkıntı oluyo kimyasal gebelikte değerler düşüyor kendi kendine yok oluyo sagliksizsa inşallah öyle olur

Teşekkür ederim , kan verdimm bugun sonuc bekliyorum suan ,aynen inşallah dusuk cikar beta da kendi atılır

Ben de kimyasal gebelik yaşadım.Adet gecikmeden 4 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı 10 gün sonra kan verdim beta 47 çıktı doktor 3 haftalık hamilesin dedi ve ertesi gün maalesef kanamam başladı beta 52 çıktı düşük yaptım yani sonra değerler düştü zaten

Geçmiş olsun uzulmeyin.. Ilk bebisiniz miydi.. Tekrar nasip olur insaAllah

üzülme kuzum benim bir kimyasal iki düşüğüm var
ve biliyomusun kimyasalın ardından hemen diğer ay tekrar hamile kaldım:)
senin de olur umudunu yitirme ovulasyon testi kullan bak ben de bekliyorum umutlar bitmez

üzülme kuzum benim bir kimyasal iki düşüğüm var
ve biliyomusun kimyasalın ardından hemen diğer ay tekrar hamile kaldım:)
senin de olur umudunu yitirme ovulasyon testi kullan bak ben de bekliyorum umutlar bitmez
Çok saol canım şu an hamile misin :) adetim düzensiz olduğu için ovulasyonu da tam bilemiyorum ama öğrenci olduğum için okul bitmeye yakın tekrar hamile kalmak istiyorum İnşallah bu defa olur

Çok saol canım şu an hamile misin :) adetim düzensiz olduğu için ovulasyonu da tam bilemiyorum ama öğrenci olduğum için okul bitmeye yakın tekrar hamile kalmak istiyorum İnşallah bu defa olur

inşallah kuzum
özellikle adet düzensiz ise test kullan
ben hep testlerle hamile kaldım ama düşüklerim var malesef
şimdide yumurtlama günüm bu gün büyük gün yani :)

inşallah kuzum
özellikle adet düzensiz ise test kullan
ben hep testlerle hamile kaldım ama düşüklerim var malesef
şimdide yumurtlama günüm bu gün büyük gün yani :)
Testleri nerden alıyorsun canım ?
Adet düzensiz olunca bir daha düşük yapma ihtimalim okur mu acaba yani tedavi falan olmam gerekmez değil mi ?
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım :)

Testleri nerden alıyorsun canım ?
Adet düzensiz olunca bir daha düşük yapma ihtimalim okur mu acaba yani tedavi falan olmam gerekmez değil mi ?
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım :)

yok tatlım düşüğün adet düzensizliği ile alakası olmaz korkma
ben gitti gidiyordan alıyorum canım çok çabuk kargoya veriyoelar hem
inşallah hep beraber güzel haberler veririz tatlım :)

yok tatlım düşüğün adet düzensizliği ile alakası olmaz korkma
ben gitti gidiyordan alıyorum canım çok çabuk kargoya veriyoelar hem
inşallah hep beraber güzel haberler veririz tatlım :)
Saol canım içim rahatladı biraz :)
Hmm ben ilk defa duydum o testi ben de alırım artık :)
İnşallah canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…