Kimyasal gebelik

İnşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kızım 18 aylık ikinciyi istiyorum ben de

Kızlar şuanda kimyasal gebeliğim. Sondandı dün itibariyle adet başladı pıhtılı kana var hiç olmaz normalde sizdede oldumu birde genetik test kan pıhtılaşması testi yaptıran oldumu kimsayasldan sonra veya eşine sperm testi vs baktırAn 5 senede 2.kez yaşadım bu ay rahim filmi çektirdim kimasal oldu bu şekil yaşayıp hamile kalan varmı

selam bayanlar çok üzgünüm bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim son bi hafta piskoljm bozulmustu kahverengi kanamalarim başladı herhalde yerleşme kanaması dedim ama 1 hafta geçmedi ve bazen yoğun şekilde kırmızı da geliyo du kan da hep değerlerim yükseldi 2016 a kadar çıktı ama vajinal ultrasonda baktı bişey görünmedi dusuk yada dış gebelik olabilir yada erken gebelik 2 gün sonra tekrar kan ver dedi bugün 800 lere düştüğünü gördüm Allahtan hayırlısını istedim ama çok heves ettim ilk olcakti eşime supriz yapmıştım artık kandaki sonuca bile guvenemicem hep bir korKu içinde olcam Rabbim yaşayanlara bidaha yaşatmasın beterinden korusun buna da şükür

Canım ben de aynı durumu geçen ay yaşadım sıkma canını. İnşallah dış gebelik değildir kürtaja gerek kalmadan kendi kendine regl ile atarsın. Normal regl gibi olunca iki üç güne rahatlıyor eski düzene vücudun dönüyor. Herşeyin hayırlısı.

teşekkürler cvbin icin.ultrasonda hiç birşey görünmedi inşallah dış gebelik falan değildir ya değer düşünce kimyasal gebelik dedi insallah tamamen düşerr amin Rabbim herşeyi hayırlı sağlıklı nasip etsin. isteyenlerin kucaklarini boş bırakmasın.

Selam canim naptin son durumun ne merak ettim.bende subatta gecirmistim

Sende sorun yoksa(hormonlar temiz hsg iyiyse ve pko vb gibi kistler yoksa)direk esine yogunlas.bende subatta gecirmistim hsgden sonra oldu kimyasal benimde.demekki tupler acildi ama esimde problem cikti.sperm sayisi ve hizi dusuk dedi ondan kaynaklali olabilir...

Selam canim nasilsin.varmi bi gelisme sende
Evet cnm konuşmalarımızı okudum da sana belirtilerimide yazmışım ben dayanamayıp adetime 4 gün varken test yaptım çift çizgi gördüm ve adet olmam gerekn tarihte kan verdim kesinleşti canım şuan 2 aylık hamileyim çok şükür Rabbim kucağıma almayı da nasip eder inşallah.
Sende durumlar nasıl

Allah sagsalim saglikla kucagina kavustursun canim.benimde kimyasalin ustune 2.ayim.subatta dusuk yapmistim.mart ve nisan adetini oldum.tüm hormon testlerini oldum sorun cikmadi cok sukur.esimin degerlerine yogunlascaz degerleri pek begenmedi doktor.sayi ve hiz dusukmus.bakalim nasip kismet saglikli sihhatli olsunlarda Rabbim bekletmesin daha fazla...

Amin Allah razı olsun canım
Rabbim inşallah tez vakitte sana da yaşatır aynı duyguları.

Selam canim naptin son durumun ne merak ettim.bende subatta gecirmistim
bugün tekrar kan verdim tekrar yükselmiş 2300 lere ultrasonda yine bişey görünmedi kahverengi kanamam hala devam ediyo iyice piskoljm bozuldu net bişey denmiyo ve böyle devam ederse parça kalmış olabilir opresyan yapabiliriz dedi bekle belki adet kanı gibi gelcek dedi aff ya neolcak bilmiyorum bu belirsizlik bu korku iyice canımı sıkıyor tam toparladım derken yine aynı oldum

selam canım bişey sorcam kanaman ne kadar sürdü ve nasıldı benim 10 günü geçkin kahverengi şeklinde geliyo değerim yükselip iniyor tekrar yükseliyor 2000 lerde 800 tekrar 2300 e cikti doktor tam bişey demiyo adet gibi sökülmesi olmadı çok tedirginim sıkılıyorum bu duruma yarın da özele gitcez bakalım inşallah hayırlı bi sonuca varırız

Merhaba kızlar geçen hafta salı hamile olduğumu ögrendim ancak degerler çok az artiyordu ve bu salı yani bugun kimyasal gebelik oldugunu ogrendim biraz oncede kanama başladı.bu kanama kac gun surer?ne zaman sonra ilişki yaşadiniz bu kanama bittikten sonrami yani deneyimli arkadaslar yardimci olursa sevinirim

Geçmiş olsun canım doktorlar bu durumu düşük olarak değil de, adet gecikmesi olarak görüyo. Yani şu an normal adetini oluyosun farzet. Normal adetinden en fazla 2 3 gün fazla sürer. Belki de sürmez bile. İlişki de bittikten sonra devam. Korunmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…