kimyasal gebelik

Kızlar kimyasal dan sonra korunmaya gerek var mı yok mu aydınlatın beni? Bana 2 hafta yasakladı dr

walla bana yasaklamadı devam dedi yine de sen doktorunu dinle bence çünkü gerekli kontrolleri yaparak ve senin ne yaşadığını dinleyerek karar veriyorlar

Bende 2015 kasim ayinda kimyasal gebelik gecirdim bana ara verin demedi 9bay sonra tekrar hamile kaldim allahım isteyen herkese versin inss simdi bu saglikli kafana takmamaya çalışcaksin onlar gelcekleri tarihleri biliyolar canım gecmiş olsun tekrardan..

Bende temmuz ayında yasadim kimyasal gebelik. Testte pozitif görünce esime doğum günü sürprizi yapmak istedim. 1 hafta kimseye soylemedim buyuzden kanama baslayinca gittim doktora kimyasal oldugunu soyledi.cok üzülmüştüm ama gecti.hayirlisi demek lazim.bugun mens gunum bakalim hayirlisi

Aynen benimde eşime doğum günü sürprizi oldu ama doğum günü olsuğu gün öğrendi kimyasal olduğunu malesef
Ben 1 hafta okadar hayal kurdumki esime nasil soyleyecegimin planlarini yaptim tek basima yasadim o heycani ilk gebeligim oldugu icin.hayal kurdukca daha cok baglaniyo insan. Simdide adetim 2 gun gecti ve ksn testi 54 cikti.sanirim yine ayni durum

kızlar reglim 1 hafta geçti ama gecenki gbi erken yapmıcam test beklicem bakalım nolcak gecen ay kimyasal yaşadım bu ay olmadım daha regl

Öncelikle büyük geçmiş olsun ama sitede sürekli okuduğum için soruyorum. Kimyasal gebelik nedir, normal gebelikten farkı ne ki?

Öncelikle büyük geçmiş olsun ama sitede sürekli okuduğum için soruyorum. Kimyasal gebelik nedir, normal gebelikten farkı ne ki?

Slm canim kimyasal gebelik soyleki gebelik testinde pozitif , kan degerindede pozitif olan sonuclara ragmen yumurtanin rahimde tutunmamasi sonucu vucudun adet kanamasi ile disari atmasi bir cesit dusuk ama cerrahi mudahale gerekmiyor cogu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…