- 19 Eylül 2016
- 174
- 103
- 53
- 40
- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
Kızlar kimyasal dan sonra korunmaya gerek var mı yok mu aydınlatın beni? Bana 2 hafta yasakladı dr
Ben 1 hafta okadar hayal kurdumki esime nasil soyleyecegimin planlarini yaptim tek basima yasadim o heycani ilk gebeligim oldugu icin.hayal kurdukca daha cok baglaniyo insan. Simdide adetim 2 gun gecti ve ksn testi 54 cikti.sanirim yine ayni durumAynen benimde eşime doğum günü sürprizi oldu ama doğum günü olsuğu gün öğrendi kimyasal olduğunumalesef
Insallah saglikli bi gebeliktir arkadasim.bencede beklemek mantikli. Guzel bi haber alirsan paylas ama hemen☺kızlar reglim 1 hafta geçti ama gecenki gbi erken yapmıcam test beklicem bakalım nolcak gecen ay kimyasal yaşadım bu ay olmadım daha regl
Insallah saglikli bi gebeliktir arkadasim.bencede beklemek mantikli. Guzel bi haber alirsan paylas ama hemen☺
Cnm ne yaptin test yaptinmiİnşallah canım şu an sabırsızım test yapmamak için zor turuyorum kendimi ama sabır paylaşırım inş
Cnm ne yaptin test yaptinmi
Cnm ne yaptin test yaptinmi
Ayy cok heycanli insallah hayirli bi haber verirsin bizeYarın kan testi yaptırcam inş hala olmadım
Ayy cok heycanli insallah hayirli bi haber verirsin bize
Kızlar 6 haftalık olmusuz evet hamileyim
Öncelikle büyük geçmiş olsun ama sitede sürekli okuduğum için soruyorum. Kimyasal gebelik nedir, normal gebelikten farkı ne ki?
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tebrikler canim.hayirla saglikli kucagina alirsin insallahKızlar 6 haftalık olmusuz evet hamileyim
Önceki kimyasalınızda kanamanız kaç gün sürdü ve adetiniz kaç gün gecikti.kızlar reglim 1 hafta geçti ama gecenki gbi erken yapmıcam test beklicem bakalım nolcak gecen ay kimyasal yaşadım bu ay olmadım daha regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?