kimyasal gebelik

olma ihtimalin çok yüksek cnm ama bu normalde iyi birşey demekki döllenme oluyor. benimki gibi tekrar ederse araştırılması lazım o yüzden şüphelendiğin an test yaptır bence. daha sonra inşallah gerek kalmaz tabi ama devlet hastanelerinde genetik testler için daha önce kimyasal yaşadığını gösteren belge isteyebilirler.

yok canım 3 faktör de heterezigot çıktı. coraspine başladım cnm öğrendiğimden beri kullanıyorum.
ben hiç anlamıyorum ne oldugunu bunların yaa bugün aldım homozigot mutant diyor ama nedir bilmiyorum tam olarak pıhtılaşma sorunu felan diyolar...

ah canım ama bende çikolata ksiti de var zaten gebeliğe engel rezvlerim düştü vs vs birde üstüne bu çok zoruma gitti inan ki hangi biriyle uğraşıcam hiç bilmiyorum. ilk defa hamile kaldım sanmıstım oda gitti...

ben hiç anlamıyorum ne oldugunu bunların yaa bugün aldım homozigot mutant diyor ama nedir bilmiyorum tam olarak pıhtılaşma sorunu felan diyolar...
sen testi neden yaptırmıştın cnm. şüphelendin mi bu durumdan öncesinde kimyasal mı yaşadın? homozigot mutant benim de kuzenimde çıktı ama iğne ile sağlıklı bi doğum yaptı daha yeni. inş sen de sorunsuz hamilelikler yaşarsın.

o kadar iyi bilirim ki bu duyguyu artık testi baya baya pozitif gördüğüm halde sevinmek yerine korkuyorum aynı şeyi yaşıycam diye çünkü hep iyiyi düşünmek istiyor insan.

bende çikolata kisti var 6 ay kendim denedim olmadı gebelik sonra ameliyat oldum 4 ay menApoza girdim.tüplerim açık .çıktı...2 aşılamam var tutmadı...en son artık tüp bebek denemeye karar vermiştik...onun için testleri yaptırmıstımbu ayda böyle olunca çok üzüldüm yaaa...

o kadar iyi bilirim ki bu duyguyu artık testi baya baya pozitif gördüğüm halde sevinmek yerine korkuyorum aynı şeyi yaşıycam diye çünkü hep iyiyi düşünmek istiyor insan.

allah gönlüne göre versin cnm en azından hamile kalabiliyorsun pıhtılaşma sorunun çözüyorlar....inşallah bir sonrasında güzel haberleri alacaksın sağlıkla....ben 1,5 senede 1 kere kalabildim oda kimysal oldu

bayadır bakamadım cnm .. amin inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey.

Mrb kızlar 1 eylül adet tarihimdi olmadım bebek bekliyodum zaten diye o gün test yaptım ikinci çizgi silik cıktı sonra kan testi yaptırdım betahcg değerim 249 cıktı bizde sevindik beklediğimiz bişeydi zaten sonra 14 eylül sabahı leke geldi ardından yoğun bel ağrısı adet olcakmısım gbi sonra da kanamam çoklaştı. Hemen hastaneye gittim kimyasal gebelik olabilir dedi tekrar kan testi ve sonuç hüsran betahcg 49 cıktı.. 2 hafta ilişki yasak sonra deneyebilirsiniz tekrar dedi sizce yine gebe kalma ihtimalim var mı?

var tabi ki canım. kimyasal gebelik yaşayıp hemen ertesi ay hamile kalan çok arkadaş var bu forumda. geçmiş olsun ben de bu ay kimyasal gebelik geçirdim..

Tabiki var canım sakın canını sıkma herşey nasip.. bende 22 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim hemen bir sonraki ay da hamile kaldım. Hatta kesin kimyasal gebelikten dolayı geciktim periyodum şaştı diye test bile yapmadım 10 gün gecikince öğrendim. Rabbim inşallah tez zamanda hepinize hayırlı ve sağlıklı bir gebeliğin haberini almayı nasip eder :)

Mrb cnm bende kimyasal gebelikden sonraki ay hemen hamile kalmistim ikizlerime..fakat kucagima alamadan kürtaj olmak zorunda kalmistim ama kimyasaldan sonra gebelik daha kolay oluyormus vucut kendini zaten hamilelige hazirladigi icin..

Merhaba kızlar,
yeni bir üyeyim benimde başımdan kimyasal gebelik geçti ve ilk hamileliğimdi sat 10 ağustostu hamile olabileceğim aklımdan geçmemişti bayramda adet olmamak için geciktirici kullanacaktım fakat bi gebelik testi yapıp emin olmak istedim ve gebelik testi yaptım sonuç pozitifti adetime 3 gün vardı hemen kan testi yaptırdım ve hcg 43.1 çıktı doktor şüpheli cok erken kan testine gelmişsin testi tekrarlayalım dedi araya bayram tatili girdi hersey normalken 14 eylülde kanamam başladı ve hemen acile gittim kan testi kontroller fln hcg 13.4 e düşmüştü acildeki doktor kimyasal gebelik dedi bugünde kendi doktoruma gittim o da doğruladı ama yinede bi test daha yapalım dedi bu arada kanama muhtemelen adetti bitmek üzere insan hazır olmasada örendiği andan itibaren değişik bir bağlılık hissediyor doktor şüpheli dediği için ben kendimi kötüyede alıştırmıştım yinede tabiki biraz üzüldüm sonuçta bu işler kader kısmet işleri allahım ne zaman nasip ederse o zaman kucağımıza sağlıkla alıcaz bebişlerimizi

Aynen bende 14 eylülde öğrendim ve eşimin doğum günüydü yıkıldık yani inşallah olur hepimizin

amin inşallah burada okuduklarıma göre kimyasal gebelik sonrası adette düzensizleşiyormuş ben şimdiye kadar hiç düzensizlik yaşamadım ve benim döngüm 30 gündür 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum içimde engel olamadığım tereddütler var ama erken gebelik testi fln bir daha yapmicam

evet bende yaptım o hatayı adet olacağım tarihte yaptım testi tamam pozitif cıktı ama yine de işte heveslenmemek gerekmiş. Benimde bitti 3 hafta nasıl geçecek bakalım olcakmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…