kimyasal gebelik

Bende aynen 5+5 de kimyasal gebelik geçirmiştir mart ayında bende hic bi değişiklik olmadi ayni tarihimde adet oldum canim ovulasyon testi de kullandim nisan ayında ama benimki ise yaramadi aksine takip etmeden daha oluveriyor her sey

Hımm anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için. Hamile misin şu an?

Hımm anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için. Hamile misin şu an?
Yok canim bu ay denicem gecen aylarda korundum zaten istemeden olmuştu onda da kimyasal gebelik gecirmistim bu ay nisan ayindan ovulasyon testlerim kalmisti onu uyguluym diyorum

Yok canim bu ay denicem gecen aylarda korundum zaten istemeden olmuştu onda da kimyasal gebelik gecirmistim bu ay nisan ayindan ovulasyon testlerim kalmisti onu uyguluym diyorum

Anladım canım inşallah hayırlı sağlıklı bir bebek yerleşir karnına sonra da hooopp kucağına alırsın ☺

Anladım canım inşallah hayırlı sağlıklı bir bebek yerleşir karnına sonra da hooopp kucağına alırsın ☺
İnsallah canm eşim çok istiyor diye ilk aklima düştü ama bende istiyorum bu ay bakalim Rabbim isteyenlere saglikla sihhatle nasip etsin

İnsallah canm eşim çok istiyor diye ilk aklima düştü ama bende istiyorum bu ay bakalim Rabbim isteyenlere saglikla sihhatle nasip etsin

Amin canım inşallah.. bizde 2 ay denedik 2. Ay sevindik ama kimyasal gebelik çıktı. İnsan böyle şeyler başına gelmez sanıyo ama nasip işte.. bakalım inşallah hepimizin olur ☺

Amin canım inşallah.. bizde 2 ay denedik 2. Ay sevindik ama kimyasal gebelik çıktı. İnsan böyle şeyler başına gelmez sanıyo ama nasip işte.. bakalım inşallah hepimizin olur ☺
Ben istememistim o zaman ama düşeceğini ilk doktor söyleyince yikilmistim resmen can bile değil di dusurdugum ama bağlanma meselesi insan alikoyamiyor kendini ovulasyon testleriyle bi nebze daha yakiniz aslinda bakalim hayirlisi

Ben istememistim o zaman ama düşeceğini ilk doktor söyleyince yikilmistim resmen can bile değil di dusurdugum ama bağlanma meselesi insan alikoyamiyor kendini ovulasyon testleriyle bi nebze daha yakiniz aslinda bakalim hayirlisi

Ben bu ay soğan kürü denemeyi düşünüyorum. Eşime de keçi boynuzu kaynatıp içirecem bakalım inşallah sperm ve yumurta kalitesi artar

Selam kizlar bende adet zamani gelmeden hafif lekelenme olmuştum sonra test yapinca positiv di ve sonra tekrar yapinca koyu doktora gidip kan aldiramadim yurt disi yapmiyordu 2 hafta sonraya randevu vermişti progestan vardi evde ilk hamileligimde kanama kesecej diye kullandim 1 haftabkadar sonra bitti ertesi gun doktora gittimde bisey gormedi hamile değilsin dedi nasil olur testler positiv dedim gosterdim. Bazen oluyor boyle dedi adetin gelir merak etme dedi ve ogun doktordan gelince adet oldum ama acayip agrili ve yoğun hic olmadigimdan farklı ve dedim kendi kendime galibakimyasal yaşadım ben. Olabilirmi kizlar?

Olabilir canım.. zaten doktorlar çoğu kadın test yapmadıysa geciktim zannediyolar kimyasal gebelik geçirdiklerini bile farketmiyolar diyor.

Olabilir canım.. zaten doktorlar çoğu kadın test yapmadıysa geciktim zannediyolar kimyasal gebelik geçirdiklerini bile farketmiyolar diyor.
Hmmm öyleymiş okudum biraz burda yazışmaları. Ben erken gebelik testiyle öğrendim hemen bundada vardir bir hayır allahim hepimize versin insallah hayırlı sağlıklı evlatlar

Sizce sogan kürü yapsam bu ay iyi olurmu hani icim temizlenir diye düşünüyorum adet bitsin öyle hamile kalmaya yardimci olduğunu söylüyorlar da

Ocak ayında bende kimyasal gebelik yasadim. Çok zor bilirim. İnsan umut ediyor. Şuan gene hamileyim çok şükür. Keseyi falan da gördük. Kimyasal yasamissanz mutlaka gerisi gelecektr emin olun çünkü döllenme olmuş sonuçta sadece tutunamams. Herkesin hakkında hayırlısı olsun

Sizce sogan kürü yapsam bu ay iyi olurmu hani icim temizlenir diye düşünüyorum adet bitsin öyle hamile kalmaya yardimci olduğunu söylüyorlar da
adetin 7. Günü başlayıp 15 gün yapmak gerekiyomuş sanırım. İçi temizlediği söyleniyo ama ben henüz denemedim yarın başlicam bakalım

adetin 7. Günü başlayıp 15 gün yapmak gerekiyomuş sanırım. İçi temizlediği söyleniyo ama ben henüz denemedim yarın başlicam bakalım
Bende yarin başlıcam yarin 7.gun sabah ve akşam gunde iki kez diyor video da izledim sonra bide 5byada 7 gun daha adet başlamadan hayırlısı inşallah sağlıklıca gelir evlatlarımiz

arkadaşlar mrb ben tam 4 kez kimyasal gebelik yaşadım ilk ikisinden sonra genetik testle kan pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim fakat doktorlar iğneye başlamak için kese gözükmesi gerektiğini söylediği için sonraki iki kimyasalda hep kese görmeyi beklerken kanamam oldu ve yine kaybettim. normal gebelikler olmadığı kesindi zaten hcg olması gerektiği gibi yükselmiyor ve tekrar düşüyordu. son kimyasalım geçen ay oldu ve 7 günlük gecikmeden sonra yine kanamam oldu. şimdi sorum bu sorunu yaşayan ve sonrasında problemin ne olduğunu öğrenen var mı aranızda. bu ay da 4 gün gecikti ve en son adetime bir gün kala test yapmıştım yani 5 gün önce negatifti. tekrarlamadım testi muhtemelen yine kimyasal ya da gecikmedir diye çok uzun oldu ama çok bunaldım paylaşmak istedim. fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim

cnm seninde gen tahlilinde Homozigot mutant mı yazıyordu? kan sulandırıcı veriyorlar bunun için.corosprin.. onu dene istersen....bende de yeni çıktı...

kızlar birşey sorucam şimdi benim normalde 4 agustos bat ım...ama 30 temmuz da erken gebelik testi yapmıstım silik olsada 2. çizgiyi gördüm. ama akşamına lekenmelerim oldu pembe pembe...az az geldi önce ertesi günde sökülmeye başladı kimyasal gebelik olabilir mi? ben kan ölçtürmedim zaten zamanda olmadı ölçürmeye kanama başladı?

cnm seninde gen tahlilinde Homozigot mutant mı yazıyordu? kan sulandırıcı veriyorlar bunun için.corosprin.. onu dene istersen....bende de yeni çıktı...
yok canım 3 faktör de heterezigot çıktı. coraspine başladım cnm öğrendiğimden beri kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…