- 17 Mart 2016
- 451
- 184
- 33
- 33
- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
Bende aynen 5+5 de kimyasal gebelik geçirmiştir mart ayında bende hic bi değişiklik olmadi ayni tarihimde adet oldum canim ovulasyon testi de kullandim nisan ayında ama benimki ise yaramadi aksine takip etmeden daha oluveriyor her seyHerkese çok çok geçmiş olsun kızlar inşallah hepiniz tez zamanda bebişlerinizi sağlıklıcana kucağınıza alırsınız. Bende 5+5 de kimyasal gebelik geçirdim. Bugün 4. günüm. Adet düzenim değişir sanırım o yüzden ovulasyon testi almayı düşünüyorum kullanan var mı aranızda???
Bende aynen 5+5 de kimyasal gebelik geçirmiştir mart ayında bende hic bi değişiklik olmadi ayni tarihimde adet oldum canim ovulasyon testi de kullandim nisan ayında ama benimki ise yaramadi aksine takip etmeden daha oluveriyor her sey
Yok canim bu ay denicem gecen aylarda korundum zaten istemeden olmuştu onda da kimyasal gebelik gecirmistim bu ay nisan ayindan ovulasyon testlerim kalmisti onu uyguluym diyorumHımm anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için. Hamile misin şu an?
Yok canim bu ay denicem gecen aylarda korundum zaten istemeden olmuştu onda da kimyasal gebelik gecirmistim bu ay nisan ayindan ovulasyon testlerim kalmisti onu uyguluym diyorum
İnsallah canm eşim çok istiyor diye ilk aklima düştü ama bende istiyorum bu ay bakalim Rabbim isteyenlere saglikla sihhatle nasip etsinAnladım canım inşallah hayırlı sağlıklı bir bebek yerleşir karnına sonra da hooopp kucağına alırsın ☺
İnsallah canm eşim çok istiyor diye ilk aklima düştü ama bende istiyorum bu ay bakalim Rabbim isteyenlere saglikla sihhatle nasip etsin
Ben istememistim o zaman ama düşeceğini ilk doktor söyleyince yikilmistim resmen can bile değil di dusurdugum ama bağlanma meselesi insan alikoyamiyor kendini ovulasyon testleriyle bi nebze daha yakiniz aslinda bakalim hayirlisiAmin canım inşallah.. bizde 2 ay denedik 2. Ay sevindik ama kimyasal gebelik çıktı. İnsan böyle şeyler başına gelmez sanıyo ama nasip işte.. bakalım inşallah hepimizin olur ☺
Ben istememistim o zaman ama düşeceğini ilk doktor söyleyince yikilmistim resmen can bile değil di dusurdugum ama bağlanma meselesi insan alikoyamiyor kendini ovulasyon testleriyle bi nebze daha yakiniz aslinda bakalim hayirlisi
Selam kizlar bende adet zamani gelmeden hafif lekelenme olmuştum sonra test yapinca positiv di ve sonra tekrar yapinca koyu doktora gidip kan aldiramadim yurt disi yapmiyordu 2 hafta sonraya randevu vermişti progestan vardi evde ilk hamileligimde kanama kesecej diye kullandim 1 haftabkadar sonra bitti ertesi gun doktora gittimde bisey gormedi hamile değilsin dedi nasil olur testler positiv dedim gosterdim. Bazen oluyor boyle dedi adetin gelir merak etme dedi ve ogun doktordan gelince adet oldum ama acayip agrili ve yoğun hic olmadigimdan farklı ve dedim kendi kendime galibakimyasal yaşadım ben. Olabilirmi kizlar?
Hmmm öyleymiş okudum biraz burda yazışmaları. Ben erken gebelik testiyle öğrendim hemen bundada vardir bir hayır allahim hepimize versin insallah hayırlı sağlıklı evlatlarOlabilir canım.. zaten doktorlar çoğu kadın test yapmadıysa geciktim zannediyolar kimyasal gebelik geçirdiklerini bile farketmiyolar diyor.
Sizce sogan kürü yapsam bu ay iyi olurmu hani icim temizlenir diye düşünüyorum adet bitsin öyle hamile kalmaya yardimci olduğunu söylüyorlar daOlabilir canım.. zaten doktorlar çoğu kadın test yapmadıysa geciktim zannediyolar kimyasal gebelik geçirdiklerini bile farketmiyolar diyor.
adetin 7. Günü başlayıp 15 gün yapmak gerekiyomuş sanırım. İçi temizlediği söyleniyo ama ben henüz denemedim yarın başlicam bakalımSizce sogan kürü yapsam bu ay iyi olurmu hani icim temizlenir diye düşünüyorum adet bitsin öyle hamile kalmaya yardimci olduğunu söylüyorlar da
Bende yarin başlıcam yarin 7.gun sabah ve akşam gunde iki kez diyor video da izledim sonra bide 5byada 7 gun daha adet başlamadan hayırlısı inşallah sağlıklıca gelir evlatlarımizadetin 7. Günü başlayıp 15 gün yapmak gerekiyomuş sanırım. İçi temizlediği söyleniyo ama ben henüz denemedim yarın başlicam bakalım
Yanlış biliyor olabilirim sadece 15 gun yapicam benBende yarin başlıcam yarin 7.gun sabah ve akşam gunde iki kez diyor video da izledim sonra bide 5byada 7 gun daha adet başlamadan hayırlısı inşallah sağlıklıca gelir evlatlarımiz
arkadaşlar mrb ben tam 4 kez kimyasal gebelik yaşadım ilk ikisinden sonra genetik testle kan pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim fakat doktorlar iğneye başlamak için kese gözükmesi gerektiğini söylediği için sonraki iki kimyasalda hep kese görmeyi beklerken kanamam oldu ve yine kaybettim. normal gebelikler olmadığı kesindi zaten hcg olması gerektiği gibi yükselmiyor ve tekrar düşüyordu. son kimyasalım geçen ay oldu ve 7 günlük gecikmeden sonra yine kanamam oldu. şimdi sorum bu sorunu yaşayan ve sonrasında problemin ne olduğunu öğrenen var mı aranızda. bu ay da 4 gün gecikti ve en son adetime bir gün kala test yapmıştım yani 5 gün önce negatifti. tekrarlamadım testi muhtemelen yine kimyasal ya da gecikmedir diyeçok uzun oldu ama çok bunaldım paylaşmak istedim. fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim
yok canım 3 faktör de heterezigot çıktı. coraspine başladım cnm öğrendiğimden beri kullanıyorum.cnm seninde gen tahlilinde Homozigot mutant mı yazıyordu? kan sulandırıcı veriyorlar bunun için.corosprin.. onu dene istersen....bende de yeni çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?