- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Cnm Ztn 2 ay once gittim hemde ozel hastaneye stres yapiosn ondn dedi doktorOlduğunu öğrenip kaybetmek gerçekten zor bir durum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Bir sene geçmiş tekrar gitmeyi düşünmüyormusunuz ?
Evet stres bebek olayında çok etkiliymiş kendi haline bırak o zman olmuyor değil ya 2 kez hamile kalmışsın tekrar sağlıkla olur inşallahCnm
Cnm Ztn 2 ay once gittim hemde ozel hastaneye stres yapiosn ondn dedi doktor
Aynn cnm doktorda aynen oyle dedi hic kalmasan dedi yaparım test ilac ama sen iki defa kalmissn bu cok iyi ve oldugunu gosterio dedi brndr bu ay ovu testi aldim ama malesef bu ayda olmadi her ay birkur yapiyorum onun hevesiyle acaba olckmi diye haftalar öncesinden kafama takiyorum artik kur test yapmiycm ins hayirlisi olur senin icinde seni n varmi cnm ne kadardir deniosnEvet stres bebek olayında çok etkiliymiş kendi haline bırak o zman olmuyor değil ya 2 kez hamile kalmışsın tekrar sağlıkla olur inşallah
6 ay denedik sorunmu var diye doktora gittim işte 7 inci ay hamile kaldım kimyasal oldu bu ay tekrar denedik adet gününü bekliyorum erken test yapmak istemiyorum bu öncekinde erken Öğrenmistim inşallah vardır bişeyler diye bekliyorum bakalımAynn cnm doktorda aynen oyle dedi hic kalmasan dedi yaparım test ilac ama sen iki defa kalmissn bu cok iyi ve oldugunu gosterio dedi brndr bu ay ovu testi aldim ama malesef bu ayda olmadi her ay birkur yapiyorum onun hevesiyle acaba olckmi diye haftalar öncesinden kafama takiyorum artik kur test yapmiycm ins hayirlisi olur senin icinde seni n varmi cnm ne kadardir deniosn
Cnm sanmiyorum dusuk yasayanin tuplerinde sknti olacagi morfoloji olabilir oda spermle alakali kalitesz spermden dusuk tekrarlar tuolerde sknti olsa hic ilerlemez spremler ve hic kalinmaz benim ki sadece tahmin bise bildigimden yazmadim bunuKizlar geçmiş olsun hepinize ama dusuklerim ardindan 1 yil süreyle olmuyorsa mutlaka hsg Çektirin. Belki tuplerde sıkıntı vardır bilemezsiniz
Tamam iste biri bile yetio benimde demek ki :)bide ben 2 ay once doktora gittim doktor alttan bakti tuplerin kapali oldugunu belki anlardiYok canim bendw oyle diyordum senin gibi oyle degilmis iste bende gebe kaliyirdum ilerleywmuyurdum sol tüpüm tikanmis 3 gebelik yasadim ilk kizim hayatta geve kalıyorum hic aklima gelmezdi ama sol tupum kapali cikti
Haklisin aslinda cunku gariplik var iste bir sene olmamasinda sanmiorm stres bir sene etkli olsn ama esimi de ikna edemiyorum. O sorun 2 ay once bile memlekete gidince annemle gittim gitmek istemio erken dio ama yaza kadar bekliycm sonra gzl bi doktora gtcnm ilcedeym cunku doktor yok burda sen ikinciyimi dusunuon simdiHa yok kuzum vajinal ultrasyonda gorulmez sadece hsg ve laparoskopi de görülüyor tupler vajinaldw kist yumurtlama onlari görüyor sadece tuplerini goremez bende oyle düşünüyordum ama degilmis
Ewt canim ikinciyi düşünüyorum ama kismet olmadi devam etmedi vardir Allahin bir bildigiHaklisin aslinda cunku gariplik var iste bir sene olmamasinda sanmiorm stres bir sene etkli olsn ama esimi de ikna edemiyorum. O sorun 2 ay once bile memlekete gidince annemle gittim gitmek istemio erken dio ama yaza kadar bekliycm sonra gzl bi doktora gtcnm ilcedeym cunku doktor yok burda sen ikinciyimi dusunuon simdi
Aynn cnm hayirlisi olsn herseynEwt canim ikinciyi düşünüyorum ama kismet olmadi devam etmedi vardir Allahin bir bildigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?