- Konu Sahibi melegim_06
-
Ewt canim 2016 martta bi kurtajim var 5 yas arasi olsun diyordum kismet olmadi calisiyorum canim zor benimnicin ama kizim cok kardes meraklisi bizde ondan heyecan yaptik istedik 1 bebegimiz daga olsun hayırlısıyla once hic olmayanlara sonrada bana nasip etsin RabbimIkincinin arasina baya zaman girmis senin cnm bende 21 yasindayim kendimi herhalukarda kalabiliom diye teselli ediom hissediom var bi sknti denemedigimde kur kalmadi artik biraktim bi kac hicbisey denemiycm baktim yine olmuo budefa adam akilli bi doktora gitcm benim yengemde asilamayla oldu kisti vardi bir dusuk yapti asilama oldu simdi 4 tane hemde aralarinda 2 yas var insallah seninde olur en azindn sebepsiz bise degil tedaviside ztn Allah bagislasn bir kizin var ondn tedavini ol gerisi takdiri ilahi
Amin icindende banaEwt canim 2016 martta bi kurtajim var 5 yas arasi olsun diyordum kismet olmadi calisiyorum canim zor benimnicin ama kizim cok kardes meraklisi bizde ondan heyecan yaptik istedik 1 bebegimiz daga olsun hayırlısıyla once hic olmayanlara sonrada bana nasip etsin Rabbim
Anladim cnm calismak bu zamanda cok iyi bende çalışmayı dusunuyorum.evde bos bos oturmak bana da göre degilOzel sirkettw çalışıyorum canim guvenlik
Tabi haklisin yinede ben ewde oturma taraftariyimAnladim cnm calismak bu zamanda cok iyi bende çalışmayı dusunuyorum.evde bos bos oturmak bana da göre degil
Bende calisirsam heralde anlarim ozmn evin rahatligini ama inan sklio insn stres yapio bide tek olunca insn cekilmioTabi haklisin yinede ben ewde oturma taraftariyim
Ewt haklisin ama calisincada sıkılıyorum ew hanimi olsam keske diyorumBende calisirsam heralde anlarim ozmn evin rahatligini ama inan sklio insn stres yapio bide tek olunca insn cekilmio
Insallah canim insallah allah once hayirli bir ewlat sonrada hayirli bir is nasip etsinBende tam tersi:) bi isim olsa sabah hazirlansam sk kiyafetler giysem ahh ama o hayalimi gerceklestircm az kaldi:)
Amin cnm ins sanada 2. Nasip etsinInsallah canim insallah allah once hayirli bir ewlat sonrada hayirli bir is nasip etsin
Aminn canim hayirlisiysa insallahAmin cnm ins sanada 2. Nasip etsin
Ben de kimyasal geçirdim ama benim değer çok yüksek değildi.adet olduktan iki üç gün sonra öğrendim. ogrendigimin ertesi günü zaten kanamam geldi üç dört gün falan sürdüKızlar kimyasal gebelik yaşayıp parça düşüren oldu mu aranızda ve ne zaman oldu?Adet olmaya yakın mı?Yoksa ilk öğrendiğiniz zaman mi???
Cook gecmis olsun canim insallah bundan sonraki gebeliklerin sonucunu alirsin Allah yardimcin olsunBen de kimyasal geçirdim ama benim değer çok yüksek değildi.adet olduktan iki üç gün sonra öğrendim. ogrendigimin ertesi günü zaten kanamam geldi üç dört gün falan sürdü
ayni durumu ben de yasadim kucuk parmak boyutunda bir parca dustu adet kanamasiyla. Korkudan ve dehsetten deliriyordum. Ama mantkli olan sudur. O parca bebek degildi,olamazBende ekimin 12sinde ogrendim 75 kusurle kasimin ilk haftasi deger düşmeye basladi dis gebelik kimyasal gebelik karar veremediler en sonunda deger kendiliginden düştüğü icin kimyasal gebelik dediler.Benim deger 2 hafta önce 15 e düşmüştü sonrasinda baktirmadim cumartesi de adet olmaya basladim ama o gün adetle birlikte pecetete et parcasi geldi o gelen bebegimmiydi o gunden beri kafamda soru işareti küçücük nasil desem bilmiyorum kionu cok merak ettim acaba kimyasal gecirip böyle birşey geçiren varmidir onu cok merak ediyorum
Aaa cok sevindim canim insallah sag salim kucagina alirsin inan cok sevindim Allah yardimcin olsunayni durumu ben de yasadim kucuk parmak boyutunda bir parca dustu adet kanamasiyla. Korkudan ve dehsetten deliriyordum. Ama mantkli olan sudur. O parca bebek degildi,olamaz
O boyuta geleblmesi icn 3 4 aylk olmasi lazm.kimyasal gebelikte dollenmeden itibaren 15 20 gun icnde dusuk oluyo
Allah herkese sabir versn, yasayan bilir.ben temmuz ayinda gecrdm.
Su an hamileym sanrm yeni ogrendm 87 ckti kan degerm. Ama karnmda hep sizlamalar adet sancisina benzer hisler var.
Cok korkuyorm kimyasal olacak yine diye
Cok cok gecmis olsunAma kimyasal gebelik yasanmasinin sebebi kan pihtilasmasi olabilir mi.. Cok takildim ona
allah razi olsun canim.Aaa cok sevindim canim insallah sag salim kucagina alirsin inan cok sevindim Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?