Kimyasal gebelik

mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı

Adete yakin yumurtlama olmuyor hamilelik biraz zor gibi ama belli de olmaz

Bana 3 ay içinde olabilir hiç birşey kullanma dedi

Bende o kadar kurler yiyecekler icecekler denedimki 6 ay hamile kalamadim bu ay da niye olmuyor diye kontrole gittim meger gittigim gun dusuk oluyormus. Kimyasal gebelik dedi yikildim resmen.. sonra uzulme bunlar olabilir 3 4 ay daha dene belki saglikli olur belli olmaz dedi. Ama dedim bu ikinci riske atamam sizin kontrolunuz altinda hamile kalmak istyrm diyince cuma gunu gel yapalim biseyler dedi. Artik ne yapcak merak ediyorum.

Anladım canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah yeniden olur

Kızlar merhaba geçen yazmıştim kimyasal gebelik geçirdim diye bu ay ki adetim 4gün gecikti 31 Aralık da olmam gerekiyordu 2gun önce idrar testi yaptım ama sonuc negatif acaba kimyasal dan dolayı adet düzensizliği yaşanır mı yada yaşayan varmı olmadığım için ümitleniyorum ama test de negatif çıktı kafam karıştı

Canim merhaba ne yaptin adet olabildin mi problem neden kaynaklanıyormus

Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır büyük bir stres içindeyim. Adet gecikmesi yaşadıktan 3 gün sora beta hcg baktırdım 15,9 du. Bundan iki gün sonrada kanamam başladı normal regl kanaması. Bugünse beta hcg 63,8 çıktı. Doktor kimyasal gebelik gibi diyor fakat net birşey söyleyende yok. Kanamamda devam ediyor. Bu durumu yaşamış olan var mı?

kac gun sonra yaptirdn son testi artmış gibi duruyo eger ilkinden iki gun sonraysa

4 gün sonraki değer o. İki doktora gittim ilki sağlıklı bir değer değil dedi diğeride kimyasal gebelik bu dedi yarın bi test daha yaptır muhtemelen düşcektir değerin dedi

.

4 gün sonraki değer o. İki doktora gittim ilki sağlıklı bir değer değil dedi diğeridekimyasal gebelik bu dedi yarın bi test daha yaptır muhtemelen düşcektir değerin dedi
hmm ozaman kimyasal olablr canim gecmis olsun yarin netlesr uzulme bi daha ki sefere saglikli olur insallah

Selam kızlar, bir şey sorucam, kimyasal gebelik sonrası herhangi bir sorun var mı diye test yaptıranınz var mı veya ne testleri yapılır biliyor musunuz?

Selam kızlar, bir şey sorucam, kimyasal gebelik sonrası herhangi bir sorun var mı diye test yaptıranınz var mı veya ne testleri yapılır biliyor musunuz?
Tek 1 kimyasal gebelik yaşandıysa tekrar edecek diye bişey olmadığından herhangi bir test yapılmıyor erken. Tekrarlarsa o zaman detaylı bir araştırma gerekebilir

.

4 gün sonraki değer o. İki doktora gittim ilki sağlıklı bir değer değil dedi diğeridekimyasal gebelik bu dedi yarın bi test daha yaptır muhtemelen düşcektir değerin dedi
Canım nasılsın.ne yaptın merak ettim.var mı bir gelişme.umarım olumlu bir gelişme vardır.

Kızlar bn kimyasal gebelik kanaması bittikten 11 gün sonra kahverengi akıntım gelmeye başladı sinir olmaya başladım normal mi sizce yoksa enfeksiyon flan mıdır? Yarın doktora gidicem ama bu şekilde kanaması olan var mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…