- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Insallah allah yüzüne bakar da istedigin hersey hayirlisyla olurallah razi olsun canim.
Korkudan endiseden daha bisey anlayamadim.
Insallah yuzumuz guler
insallah canim, hepimiz icin.Insallah allah yüzüne bakar da istedigin hersey hayirlisyla olur
Merhaba ben yeni katıldım buraya geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 6 aydır korunmuyorduk doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi yumurtlama gününü belirlemek için klomen verdi ve o ay 24 kasımda hamile olduğumu öğrendim ilk kan tahlilinde 53 çıktı daha sonra 45 e düştü doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi ve 3 Aralık tarihinde düştü adetimle birlikte korunmamiza gerek olmadığını 3 ay içinde tekrar gebelik olabilicegini söyledi acaba klomenden mı kimyasal oldu böyle bir şey yaşayan varmı yada kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalan cevaplarsaniz çok sevinirim
kimyasal gebeligi sorundan saymiyorlar ki canim, gebe kalinabldgi icin hatta diger durumlara gore pozitif oldgnu dusunuyor cogu doktor.Kimyasal gebeliğin sebebini arastıran oldu mu acaba . sonuclarinizda neler cikti kizlar. Ben cuma gunu gitcem ama korkuyorum doktordan biraz
kimyasal gebeligi sorundan saymiyorlar ki canim, gebe kalinabldgi icin hatta diger durumlara gore pozitif oldgnu dusunuyor cogu doktor.
Saglksz embriyoyu vucudun atmasi olarak acikliyorlar
Muhakkak gebelik dusunenlerin folik asit takviyesine baslamasi lazim.
Bu durumlarn da onune geciyor anladgm kadaryla
Canim sen biyoloji öğretmeni olan arkadastin demi sana soru sormustum hatta tabi hatirlamazsinkimyasal gebeligi sorundan saymiyorlar ki canim, gebe kalinabldgi icin hatta diger durumlara gore pozitif oldgnu dusunuyor cogu doktor.
Saglksz embriyoyu vucudun atmasi olarak acikliyorlar
Muhakkak gebelik dusunenlerin folik asit takviyesine baslamasi lazim.
Bu durumlarn da onune geciyor anladgm kadaryla
evrt canim dogru hatrladin. Ama uzgnm ben hatrlayamadim sorunuCanim sen biyoloji öğretmeni olan arkadastin demi sana soru sormustum hatta tabi hatirlamazsin
Hic duydun mu kuzum hsg den sonra adet duzensizligi olur mu?Normalde bat yarin ama hicbir belirti yok sadece sari akinti var seffaf degil amaevrt canim dogru hatrladin. Ama uzgnm ben hatrlayamadim sorunuo baslikta son 1 aydir uyelerle bayagi bi soru cevap yaptk. Cok uzun konusmadkca nickler aklimda kalmiyor uzgnm
hsg nin adet duzenszlgi yapip yapmadgni bilmiyorm canm ama mantiken yapmamasi lazim. Cnku surec acili ama rahme katkisi varm cogu kisi hsg sonrasi gebe kaliyor hatta.hamilelik Suphen yok mu hicHic duydun mu kuzum hsg den sonra adet duzensizligi olur mu?Normalde bat yarin ama hicbir belirti yok sadece sari akinti var seffaf degil ama
Korunmak zorundaydım hsg de tek tup kapali çıktı doktor asilama olacak korun dedi geri cekilme yoluyla yapmustik hsg den sonra zevk suyu olursa onuda bilemem peki kapali olan tup (dis gebelik gecirdim)te gebelik olusur mu risk var midir???yoksa sadece acik olan tupmu faal olur
Yok canim oyle degil iste bende oyle diyordum 2 gebelik yaşadım sonunda sol tup kapali deyince imkansiz dedim çünkü 2 gebeligim de sol tupteydi yani öyle birsey yok mutlaka yaptir o kadar basitki hic anlamazsinn korkma ben 2 hafta oncesinden tutustum sonra bumuymus beni strese sokan dedim anestesiz cektirdim kolay oldu
Teşekkür ederim canım inşallah seninde olur sende kullandinmi klomen onu anlayamadimBunun birazcik sans eseri olduguna inaniyorum canim . klomenden oldugunu sanmiyorum bende kullanmiyorum ama ikinci kez kimyasal oldu . cok gecmis olsun tekrar saglikla hamile kalirsin insallah
Hayir kullanmadim ama yine de kimyasal gebelik oldu simdi kullanabilirim doktorum soyleyecek cuma gunuTeşekkür ederim canım inşallah seninde olur sende kullandinmi klomen onu anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?