Kimyasal gebelik

Kimyasal gebeliğin sebebini arastıran oldu mu acaba . sonuclarinizda neler cikti kizlar. Ben cuma gunu gitcem ama korkuyorum doktordan biraz

Bunun birazcik sans eseri olduguna inaniyorum canim . klomenden oldugunu sanmiyorum bende kullanmiyorum ama ikinci kez kimyasal oldu . cok gecmis olsun tekrar saglikla hamile kalirsin insallah

Kimyasal gebeliğin sebebini arastıran oldu mu acaba . sonuclarinizda neler cikti kizlar. Ben cuma gunu gitcem ama korkuyorum doktordan biraz
kimyasal gebeligi sorundan saymiyorlar ki canim, gebe kalinabldgi icin hatta diger durumlara gore pozitif oldgnu dusunuyor cogu doktor.
Saglksz embriyoyu vucudun atmasi olarak acikliyorlar
Muhakkak gebelik dusunenlerin folik asit takviyesine baslamasi lazim.
Bu durumlarn da onune geciyor anladgm kadaryla

folik asit bende hic ise yaramiyo galiba. 3 ay kullandim hamile kaldim 4.ayda dustu. 3 ay ara verdim 6 aydir istiyordum o arada da hep folik asit kullandim buda kimyasaldi dustu.. Allah hepimize saglikli bebisler versin bazi seyler nasip kismet sinav .. Buna inaniyorum...

Canim sen biyoloji öğretmeni olan arkadastin demi sana soru sormustum hatta tabi hatirlamazsin

Canim sen biyoloji öğretmeni olan arkadastin demi sana soru sormustum hatta tabi hatirlamazsin
evrt canim dogru hatrladin. Ama uzgnm ben hatrlayamadim sorunu o baslikta son 1 aydir uyelerle bayagi bi soru cevap yaptk. Cok uzun konusmadkca nickler aklimda kalmiyor uzgnm

evrt canim dogru hatrladin. Ama uzgnm ben hatrlayamadim sorunu o baslikta son 1 aydir uyelerle bayagi bi soru cevap yaptk. Cok uzun konusmadkca nickler aklimda kalmiyor uzgnm
Hic duydun mu kuzum hsg den sonra adet duzensizligi olur mu?Normalde bat yarin ama hicbir belirti yok sadece sari akinti var seffaf degil ama

Hic duydun mu kuzum hsg den sonra adet duzensizligi olur mu?Normalde bat yarin ama hicbir belirti yok sadece sari akinti var seffaf degil ama
hsg nin adet duzenszlgi yapip yapmadgni bilmiyorm canm ama mantiken yapmamasi lazim. Cnku surec acili ama rahme katkisi varm cogu kisi hsg sonrasi gebe kaliyor hatta.hamilelik Suphen yok mu hic

Korunmak zorundaydım hsg de tek tup kapali çıktı doktor asilama olacak korun dedi geri cekilme yoluyla yapmustik hsg den sonra zevk suyu olursa onuda bilemem peki kapali olan tup (dis gebelik gecirdim)te gebelik olusur mu risk var midir???yoksa sadece acik olan tupmu faal olur

Kadin olmak ne zor ismis
Doktorum bendede rahim filmi isteyecekmis cok korkuyorum.
Ama yeni dusuk yaptim kanallarda bi sikinti olsa gebe kalamazdim gibime geliyo

Bi akrabamda oyleydi canim tek tup acik olmasi yetiyo kapali olandan zaten hamilelik beklmemek lazim. Acik olan sana yeter insallah. Gecmis olsun

Yok canim oyle degil iste bende oyle diyordum 2 gebelik yaşadım sonunda sol tup kapali deyince imkansiz dedim çünkü 2 gebeligim de sol tupteydi yani öyle birsey yok mutlaka yaptir o kadar basitki hic anlamazsinn korkma ben 2 hafta oncesinden tutustum sonra bumuymus beni strese sokan dedim anestesiz cektirdim kolay oldu

Anladim canim Haklisin belkide boyle dusunmekle olmaz birseyler yapmak lazim imkan varken tedavisinide olmak lazim her aci hersey onlar icin . Allahim bizede nasip etsin anneligi insallah.

Insallah kuzum benim bir yavrum var Allah bagislarsa Allahim once sizlere hiv o duyguyu tatmayanlara sonrada bana nasip eder insallah

Bunun birazcik sans eseri olduguna inaniyorum canim . klomenden oldugunu sanmiyorum bende kullanmiyorum ama ikinci kez kimyasal oldu . cok gecmis olsun tekrar saglikla hamile kalirsin insallah
Teşekkür ederim canım inşallah seninde olur sende kullandinmi klomen onu anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…