Evet canım ben de yumurtam ın kalitesizliğine bağlıyorum Dr tiroid diğer hormonları da etkiler yumurtlamayı da dolaylı olarak etkileyebilir dedi benim ins, direnci de 4 küsur çıkmıştı bu ay hepsi düzene girdi bakalım bundan sonrası nasıl olacak, inşallah sağlıklı bi şekilde hamile kalabilirizCanım geçmiş olsun tiroid bende de var ben ilaç kullanıyorum umarım bu ay sağlıklk gebeliklerimiz olur ben doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım geçen ay kimyasalı ona bağlıyorum inşallah ilerde hayırlısıyla olur
İnşallah canım ben 2 yıl hap kullandım doğum kontrolü için o sırada tiroidimi öğrendim zaten hapı bıraktıktan sonra bebek istediğim için tekrar baktırdım tiroid yine bir tık yüksek çıktı ama ilk haline göre iyiydi bayağı şimdi ilacımın dozunu artırdık doğum kontrol hapından sonra 2.ayımız olcak bu ay ilk ay kimyasal oldu maalesef inşallah olur bu ay hepimizinEvet canım ben de yumurtam ın kalitesizliğine bağlıyorum Dr tiroid diğer hormonları da etkiler yumurtlamayı da dolaylı olarak etkileyebilir dedi benim ins, direnci de 4 küsur çıkmıştı bu ay hepsi düzene girdi bakalım bundan sonrası nasıl olacak, inşallah sağlıklı bi şekilde hamile kalabiliriz
İnşallah kuzum inşallahİnşallah canım ben 2 yıl hap kullandım doğum kontrolü için o sırada tiroidimi öğrendim zaten hapı bıraktıktan sonra bebek istediğim için tekrar baktırdım tiroid yine bir tık yüksek çıktı ama ilk haline göre iyiydi bayağı şimdi ilacımın dozunu artırdık doğum kontrol hapından sonra 2.ayımız olcak bu ay ilk ay kimyasal oldu maalesef inşallah olur bu ay hepimizin
Yok olmadım testim de negatif çıktıCanım regl olmadın ama daha değil mi
Canımm inşallah vardır bir kaç gün daha bekleyelimYok olmadım testim de negatif çıktı
Be belirti yok çok nadırbazı aylar belirtim olmazdı ama genelde olurdu bu ay sıfır sadece ara ara yanlarıma inçe bir sızı giriyor oda bir iki kez olduCanım regl olmadın ama daha değil mi
Canımm inşallah vardır bir kaç gün daha bekleyelim
Bu arada canım senin kimyasal da değerin en çok kaç olmuştuCanımm inşallah vardır bir kaç gün daha bekleyelim
Canım mesajını yeni görüyorum 35ti benim en yüksek sonra düştüBu arada canım senin kimyasal da değerin en çok kaç olmuştu
Canım hiç bir sorun olmaz merak etme reglin yine normal düzeninde olur benim öyle oldu arada yaşadığım kanama tarihiyle olmadı reglimKızlar ben de cuma günü kanama ile bebeğimi kaybettimsize şunu sormak istiyorum. Ben 28 günde bir regl oluyordum. Normalde bu ayın 20 sinde olmam gerekiyordu ama gebeliğimi öğrendim sonra kimyasalmış meğer 23 ünde kanamam geldi ve sadece iki buçuk gün sürdü. Normal regl bile 4 gün sürüyordu bu bi problem mi acaba?
Bir de şimdi regl günümü 23 ünden hesaplıycam dimi?
Son olarak inşallah hiç birimiz bir daha aynı sorunu yaşamayız
Önemli değiş canım regli oldum zaten epey de gecikti kimyasal biraz düzeni değiştirdi maalesefCanım mesajını yeni görüyorum 35ti benim en yüksek sonra düştü
Canım bende aynı durumdayım biliyorsun inşallah bu ay olur güzel düşünelim güzel olsunÖnemli değiş canım regli oldum zaten epey de gecikti kimyasal biraz düzeni değiştirdi maalesef
YİNE OLDUMU KİMYASAL GEBELİK ACABAAğustos ayında kimyasal gebelik yaşadım. Ertesi ay eylülde yine gebe kaldım ama yine kimyasal oldu. Bu ay ne olacak bekleyip göreceğim..
Test yapmadım ama şüpheleniyorum. Yine aynı şekilde ağrılı parça attım ve göğüslerimin acısı damarlanması geçmedi.YİNE OLDUMU KİMYASAL GEBELİK ACABA
Test yapmadım ama şüpheleniyorum. Yine aynı şekilde ağrılı parça attım ve göğüslerimin acısı damarlanması geçmedi.
Bende geçen ay kkmyasal gebelik yaşadım üstüne hamile kaldım fakat bu gün yine bir kimysal gebelik olarak kaybettimRegli gününden sonra mıkorkuyorum
Benimde öyle oldu. 2 ay önce kimyasal yaşadım üstüne hemen tekrar kaldım geçen ay o da kimyasal oldu şimdi bu ayı bekliyorumBende geçen ay kkmyasal gebelik yaşadım üstüne hamile kaldım fakat bu gün yine bir kimysal gebelik olarak kaybettimzor oluyor ama rabbim nasip edene kadar devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?