Regl den kaç gün sonra kimyasal oldu:/ benm aslında 27 sinde regl gibi kanama başladı normal regl kadar sürdü. Kahverengi lekelenmem devam etti ve değerim düşmeye başlamasıyla tekrar kanamam başladı tam anlamıyla 2 gündür kanamam var. Sizin de mi böyleydi?Merhaba benimki öyle olmamıştı reglimden sonra kimyasal kanaması olmuştu çok azdı öteki reglimde normal zamanında oldu
Normal regl aslınd 22 kasımda olmam gerekiyordu işte gebelik olunca 6. Gün gecikmede yani 27 sinde kanamam başladı :/ değerm artıyordu en son pzrtesi 154 çıktı salı 63 e düşmüş salı günü kanamam başldı:/ çok tuhaf şeyler anlayamıyorum ne oldugunu ilk defa yaşadıgım içinMerhaba benimki öyle olmamıştı reglimden sonra kimyasal kanaması olmuştu çok azdı öteki reglimde normal zamanında oldu
Benim reglim oldu bayağı kanamalı geçti ben tamam regl oldum bebek yok demiştim 7 gün sürdü sonra bitti 4 gün sonrada aşırı derecede belirtim olduğu için idrar testi yaptım ve pozitif çıktı değerim 35ti ve o gün lekelenmem başladı çok tuhaf testte pozitifi gördüm ardından kahve lekeler neyse 2 gün sonra tekrar kan verdim yanlış olmasın 29 ya da 27 çıktı 5 gün geçince tekrar verdim iyice düşmüştü lekelenmem iki gün sürdü değerim düştü döngüm 26 gündü ertesi ay tam vaktinde normal regl kanamam olduğu zamanda regl oldum.. sizi o kadar iyi anlıyorumki eminim çok üzülmüşsünüzdür ama lütfen üzülmeyin düşünüp kendinizi yormayın süreç kendiliğinden normale dönüyor.. inşallah önümüzdeki aylarda sağlıklı gebelikleriniz olur..Regl den kaç gün sonra kimyasal oldu:/ benm aslında 27 sinde regl gibi kanama başladı normal regl kadar sürdü. Kahverengi lekelenmem devam etti ve değerim düşmeye başlamasıyla tekrar kanamam başladı tam anlamıyla 2 gündür kanamam var. Sizin de mi böyleydi?
Allah razı olsun kuzumNe kadar güzel söylemişsin aynen öyle Rabbim ne zaman etmişse o zaman olurBende çok dua ediyorum sana kendime ve burda bekleyen herkese.. inşallah nasip olur hepimize canım ben bu ovu test yapmadım takvime göre ve kendi belirtilerime göre anladım yumurtlamayı bat 20 aralık bakalım bekliyorum benimki senden öne gelmiş
Anldım benim daha tuhaf yaşadıklarım bir de çok afalladım. Araştırıp duruyorum. Şuan aktif kanamam var bakalım ne zaman bitecek. İnşallah çok sağ olunBenim reglim oldu bayağı kanamalı geçti ben tamam regl oldum bebek yok demiştim 7 gün sürdü sonra bitti 4 gün sonrada aşırı derecede belirtim olduğu için idrar testi yaptım ve pozitif çıktı değerim 35ti ve o gün lekelenmem başladı çok tuhaf testte pozitifi gördüm ardından kahve lekeler neyse 2 gün sonra tekrar kan verdim yanlış olmasın 29 ya da 27 çıktı 5 gün geçince tekrar verdim iyice düşmüştü lekelenmem iki gün sürdü değerim düştü döngüm 26 gündü ertesi ay tam vaktinde normal regl kanamam olduğu zamanda regl oldum.. sizi o kadar iyi anlıyorumki eminim çok üzülmüşsünüzdür ama lütfen üzülmeyin düşünüp kendinizi yormayın süreç kendiliğinden normale dönüyor.. inşallah önümüzdeki aylarda sağlıklı gebelikleriniz olur..
Regl den kaç gün sonra kimyasal oldu:/ benm aslında 27 sinde regl gibi kanama başladı normal regl kadar sürdü. Kahverengi lekelenmem devam etti ve değerim düşmeye başlamasıyla tekrar kanamam başladı tam anlamıyla 2 gündür kanamam var. Sizin de mi böyleydi?
Yaa benim gibi yani. İlkbaştan gittiğim doktor bana hep dış gebelik diye diye beynime işledi. Şu iki hafta okdar uzun sürdüki hayatımda anlatamam size. Değerm 154den birden 63 düştü başka dr gittğimde kesnlkle dış gebelik değil dedi ama aklımın bir köşesinde ya tekrar yükselirse, tekrar niye kanamam oldu diye beynimi kemiriyorum. Allah’ım resmen çıkmazda kalıyor insan. Başıma gelen her şeyde daha da kötüsü gelmediği için şükrediyorumCanım benimde regli kanaması gibi sürdü.Sonrasında 10 lekelenmeler oldu ve tekrar regli kanaması gibi kanamam olduktan sonra normale dönmüştü
Canım benim lekelenmeler kanamalar 26 gün sürdü.Çok stresli geçti günlerim.Rabbim bir daha yaşatmasın ne bana ne bir başlasına,Yaa benim gibi yani. İlkbaştan gittiğim doktor bana hep dış gebelik diye diye beynime işledi. Şu iki hafta okdar uzun sürdüki hayatımda anlatamam size. Değerm 154den birden 63 düştü başka dr gittğimde kesnlkle dış gebelik değil dedi ama aklımın bir köşesinde ya tekrar yükselirse, tekrar niye kanamam oldu diye beynimi kemiriyorum. Allah’ım resmen çıkmazda kalıyor insan. Başıma gelen her şeyde daha da kötüsü gelmediği için şükrediyorumEn kısa zmaanda bu olayı atlatım sağlıklı gebelik ve bebek sahibi oluruz inşallah İsteyen herkes
Amin kesnlkle yaşatmasınCanım benim lekelenmeler kanamalar 26 gün sürdü.Çok stresli geçti günlerim.Rabbim bir daha yaşatmasın ne bana ne bir başlasına,
İnşallah canım yaa çok aminnAllah razı olsun kuzumEvet sen erken regl olmuştun ben de geç şaştı tarıhte inşlllah güzel haberlerini alırım canım ben de pek belirti olmadığı için ovü yapmak durumundayım inşşşla son beklediğimiz ay olur
İnşallahAnldım benim daha tuhaf yaşadıklarım bir de çok afalladım. Araştırıp duruyorum. Şuan aktif kanamam var bakalım ne zaman bitecek. İnşallah çok sağ olunAmin
Benim kimyasalım da adetim 1 ya da 2gğn geçmişti öğrendim 20 gibi bir değerdi öğrendiğimin ertesi günü kanama oldu adet oldum yanı bir hafta sürdü 4gün yoğun kanama diğer günler leke paslı görünümde sonrasında ki ay da ise 5 gün gecikmeli adet oldum o ay gecikince umutlanmıştım bile ama kısmet olmadı bu ay beklemdeyim inşllah dileyen isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasıp olurAmin kesnlkle yaşatmasınBenimde senin gibi uzun sürecek galiba bakalım
Amin herkesn tabi yapısı farklı heralde ondan farkediyor. Benim normal reglm bile tamemen btmesi 10 gün sürerBenim kimyasalım da adetim 1 ya da 2gğn geçmişti öğrendim 20 gibi bir değerdi öğrendiğimin ertesi günü kanama oldu adet oldum yanı bir hafta sürdü 4gün yoğun kanama diğer günler leke paslı görünümde sonrasında ki ay da ise 5 gün gecikmeli adet oldum o ay gecikince umutlanmıştım bile ama kısmet olmadı bu ay beklemdeyim inşllah dileyen isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasıp olur
Öyle valla en kısa zamanda sıfırlanır inşaşşallahAmin herkesn tabi yapısı farklı heralde ondan farkediyor. Benim normal reglm bile tamemen btmesi 10 gün sürerşu değerim bir sıfırlansa kanamam bitse sonrası artık Allah ne zaman nasip ederse stres insanı çok yıpratıyor
Şu süreci hayırlısıyla kendiliğinden atlatsam keşke benimde böyle olsaSelam herkese, Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim çok düşüktü ve düzgün artmıyordu 16 Temmuzda ağrılı bir kanama ile reglim başladı 10 gün falan sürdü ve sonra bir daha regl olmadım hemen hamile kaldım tekrar dr zaten korunmanıza gerek yok demişti değerimi de takip etmiştik sıfırlanmıştı. Şimdi çok şükür 21 haftalık hamileyim. Sakın moralinizi bozmayın, stres yapmayın hiç umulmadık zamanda geliyor mucize
Ben kimyasal gebelik sonrası 1kez adet oldum. Çok şükür sonraki ayda hamile kaldım. Adetim normalde 30 günde 1 olur kimyasal gebelik sonrası 36 gün sonra olmuştu. Sonraki ayda 45 günü geçince test yaptım ve pozitif çıktı. Çok şükür hamileyimKızlar selam geçen ay reglimin bitişinde hamile olduğumu öğrendim kimyasal gebelikmiş değerim düştü regl kanamasından 3 gün sonra tekrar lekelenme tarzı kanamam oldu ve gebelik sonlandı.. Sormak istediğim kimyasal gebelik sonrası hemen gebe kalanlar oldu mu aranızda? Çünkü ben yine geçen ay yaşadığım hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım eğer periyodum şaşmamışsa 5 gün var reglime.. Tecrübelerinizi psylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Çok sevindim canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniBen kimyasal gebelik sonrası 1kez adet oldum. Çok şükür sonraki ayda hamile kaldım. Adetim normalde 30 günde 1 olur kimyasal gebelik sonrası 36 gün sonra olmuştu. Sonraki ayda 45 günü geçince test yaptım ve pozitif çıktı. Çok şükür hamileyim
İnşallah canım darısı tüm isteyenlerin başına..Çok sevindim canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?