Kimyasal gebelikten hemen sonra gebelik olabilir mi?

Benimde öyle oldu. 2 ay önce kimyasal yaşadım üstüne hemen tekrar kaldım geçen ay o da kimyasal oldu şimdi bu ayı bekliyorum
Bir zararı olur mu acaba ustuste denemek doktorunuzla konuştunuz mu ben yine korkuyorum olacak diye 7 yıldır korunuyorsum spiralle 2 tane evladım var bir tane daha istedik fakat böle bir hüsran yaşadım

Bir zararı olur mu acaba ustuste denemek doktorunuzla konuştunuz mu ben yine korkuyorum olacak diye 7 yıldır korunuyorsum spiralle 2 tane evladım var bir tane daha istedik fakat böle bir hüsran yaşadım
Konuştum canım benim olmaz kimyasal gebeliklerin zararı korunmana gerek yok dedi. Benim hiç çocuğum yok uzun zamandır istiyoruz umarım rabbim bana da nasip eder

Bende geçen ay kkmyasal gebelik yaşadım üstüne hamile kaldım fakat bu gün yine bir kimysal gebelik olarak kaybettim zor oluyor ama rabbim nasip edene kadar devam edicem
İnşllah sağlıklı bir gebelik ile evladını sağlıcakla kucağına aldığın günler olur

Benimde öyle oldu. 2 ay önce kimyasal yaşadım üstüne hemen tekrar kaldım geçen ay o da kimyasal oldu şimdi bu ayı bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah canm bende ara vericem sanırım üzülüyorm çok

Canım nasılsın geçen ay hüsran ile sonuçlanmıştı bu ay merak ettim inşalla hamişssimdir
Canım merhaba yeni gördüm mesajını geçen ay olmadı çok üzüldüm çok takıldım atlattım amabu ay için belli değil bir ümit bakalım reglime 2 hafta var.. sen nasılsın umarım senden güzel haberler alırımm

Umaım dilediğin gibi olur bu ay nasıp olur sana bende aynı senin gibiyim bu ay tekrardan başladım maratona ama ovülasyoj kullanmadım geçen ay sadece vücut Isısı ile kontrol ettim ve gerçekten adet olacağımı anladım hiç test bile yapmadım streste olmadım en azından ..umut hep var inşllah bu ay müjdeleniriz

İnşallah canım bende bu ay hiç bir şey yapmadım geçen aylarda ovulasyon kullanmıştım nasip inşallah güzem haberler veririz birbirimize sende beni unutma mutlaka haber ver Reglin ne zaman ne kadar kaldı? Bende bu ay hiç ümitlenmiycem diyorum ama elimde değil yaklaştıkça istemsizce heyecanlanıyorum aklıma geliyor

Aynı senin durumundayım bende her ay hayal kırıklığı ama Allah’ın lütfu ki aslından her ay yeni bir umut demek.heyecanımızdan ümid edişimizden.asla kötü düşünme ben ritüel falan yapıyorum onun dışnda Ovü testi aldım yine Esma okuyorum gerisi takdiri ilahi ne yapalım aklımdasın canım dua ediyorum ben sana ve burada isteyen herkese 26.bat övüye göre yumurtlamadım daha geç yumurtluyorum ben sanırım senin ne zaman canım yumurtlama oldu mu

Kızlar bişey sormak istiyorum kimyasal kanaması bitince gelecek regl tarihi kimyasal kanaması olan zaman mı olacak?

Ne kadar güzel söylemişsin aynen öyle Rabbim ne zaman etmişse o zaman olur Bende çok dua ediyorum sana kendime ve burda bekleyen herkese.. inşallah nasip olur hepimize canım ben bu ovu test yapmadım takvime göre ve kendi belirtilerime göre anladım yumurtlamayı bat 20 aralık bakalım bekliyorum benimki senden öne gelmiş

Kızlar bişey sormak istiyorum kimyasal kanaması bitince gelecek regl tarihi kimyasal kanaması olan zaman mı olacak?
Merhaba benimki öyle olmamıştı reglimden sonra kimyasal kanaması olmuştu çok azdı öteki reglimde normal zamanında oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…