Bir zararı olur mu acaba ustuste denemek doktorunuzla konuştunuz mu ben yine korkuyorum olacak diye 7 yıldır korunuyorsum spiralle 2 tane evladım var bir tane daha istedik fakat böle bir hüsran yaşadımBenimde öyle oldu. 2 ay önce kimyasal yaşadım üstüne hemen tekrar kaldım geçen ay o da kimyasal oldu şimdi bu ayı bekliyorum
Konuştum canım benim olmaz kimyasal gebeliklerin zararı korunmana gerek yok dedi. Benim hiç çocuğum yok uzun zamandır istiyoruz umarım rabbim bana da nasip ederBir zararı olur mu acaba ustuste denemek doktorunuzla konuştunuz mu ben yine korkuyorum olacak diye 7 yıldır korunuyorsum spiralle 2 tane evladım var bir tane daha istedik fakat böle bir hüsran yaşadım
İnşllah sağlıklı bir gebelik ile evladını sağlıcakla kucağına aldığın günler olurBende geçen ay kkmyasal gebelik yaşadım üstüne hamile kaldım fakat bu gün yine bir kimysal gebelik olarak kaybettimzor oluyor ama rabbim nasip edene kadar devam edicem
Hayırlısı olsun inşallah canm bende ara vericem sanırım üzülüyorm çokBenimde öyle oldu. 2 ay önce kimyasal yaşadım üstüne hemen tekrar kaldım geçen ay o da kimyasal oldu şimdi bu ayı bekliyorum
Kimyasalların sebebi nedir?Araştırıldı mı?Hayırlısı olsun inşallah canm bende ara vericem sanırım üzülüyorm çok
İki sağlıklı gebeliğim olduğu için doktor gerek yok dedi 7 yıldır korunuyordum alışması lazım diyor doktorKimyasalların sebebi nedir?Araştırıldı mı?
Bende anlamadım artık takmicam kafama olursa Rabbimden Allah olmayanlara nasip etsinİki sağlıklı gebeliğim olduğu için doktor gerek yok dedi 7 yıldır korunuyordum alışması lazım diyor doktor
Kaç günün var adeteBenimde öyle oldu. 2 ay önce kimyasal yaşadım üstüne hemen tekrar kaldım geçen ay o da kimyasal oldu şimdi bu ayı bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah canmU
Daha 11 günüm var
Amin canım benim hepimiz için inşallahHayırlısı olsun inşallah canm
Canım nasılsın geçen ay hüsran ile sonuçlanmıştı bu ay merak ettim inşalla hamişssimdirAmin canım isteyen herkese nasip olsun inşallah
Canım merhaba yeni gördüm mesajını geçen ay olmadı çok üzüldüm çok takıldım atlattım amaCanım nasılsın geçen ay hüsran ile sonuçlanmıştı bu ay merak ettim inşalla hamişssimdir
Umaım dilediğin gibi olur bu ay nasıp olur sana bende aynı senin gibiyim bu ay tekrardan başladım maratona ama ovülasyoj kullanmadım geçen ay sadece vücut Isısı ile kontrol ettim ve gerçekten adet olacağımı anladım hiç test bile yapmadım streste olmadım en azından ..umut hep var inşllah bu ay müjdelenirizCanım merhaba yeni gördüm mesajını geçen ay olmadı çok üzüldüm çok takıldım atlattım amabu ay için belli değil bir ümit bakalım reglime 2 hafta var.. sen nasılsın umarım senden güzel haberler alırımm
İnşallah canım bende bu ay hiç bir şey yapmadım geçen aylarda ovulasyon kullanmıştım nasip inşallah güzem haberler veririz birbirimize sende beni unutma mutlaka haber verUmaım dilediğin gibi olur bu ay nasıp olur sana bende aynı senin gibiyim bu ay tekrardan başladım maratona ama ovülasyoj kullanmadım geçen ay sadece vücut Isısı ile kontrol ettim ve gerçekten adet olacağımı anladım hiç test bile yapmadım streste olmadım en azından ..umut hep var inşllah bu ay müjdeleniriz
Aynı senin durumundayım bende her ay hayal kırıklığı ama Allah’ın lütfu ki aslından her ay yeni bir umut demek.heyecanımızdan ümid edişimizden.asla kötü düşünme ben ritüel falan yapıyorum onun dışnda Ovü testi aldım yine Esma okuyorum gerisi takdiri ilahi ne yapalım aklımdasın canım dua ediyorum ben sana ve burada isteyen herkese 26.bat övüye göre yumurtlamadım daha geç yumurtluyorum ben sanırım senin ne zaman canım yumurtlama oldu muİnşallah canım bende bu ay hiç bir şey yapmadım geçen aylarda ovulasyon kullanmıştım nasip inşallah güzem haberler veririz birbirimize sende beni unutma mutlaka haber verReglin ne zaman ne kadar kaldı? Bende bu ay hiç ümitlenmiycem diyorum ama elimde değil yaklaştıkça istemsizce heyecanlanıyorum aklıma geliyor
Ne kadar güzel söylemişsin aynen öyle Rabbim ne zaman etmişse o zaman olurAynı senin durumundayım bende her ay hayal kırıklığı ama Allah’ın lütfu ki aslından her ay yeni bir umut demek.heyecanımızdan ümid edişimizden.asla kötü düşünme ben ritüel falan yapıyorum onun dışnda Ovü testi aldım yine Esma okuyorum gerisi takdiri ilahi ne yapalım aklımdasın canım dua ediyorum ben sana ve burada isteyen herkese 26.bat övüye göre yumurtlamadım daha geç yumurtluyorum ben sanırım senin ne zaman canım yumurtlama oldu mu
Merhaba benimki öyle olmamıştı reglimden sonra kimyasal kanaması olmuştu çok azdı öteki reglimde normal zamanında olduKızlar bişey sormak istiyorum kimyasal kanaması bitince gelecek regl tarihi kimyasal kanaması olan zaman mı olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?