Allah razı olsun çvp için dünkü değer 95 olmuştu bugün gittim ama herhangi bişi yapamam çok yükselme yok kanaman var birşeyde yapamam şuan sana perşembe tekrar kan ver dedı bakalım ne olucak hayırlısı artık ne diyimBen haziran ayında ilk asilamam i oldum asilamanin 12.gunu şiddetli kasik agrisiyla acilde 27 çıktı beta 14.gunu kanamam başladı 100 olmuştu sonrada hızla düştü ağustosta 2.asilamami oldum hamile kaldım 9 haftalik ken kalbi durdu geçen hafta kürtaj oldum anlayacağın kimyasal gebelik onemsenecek bir durum değil kese vs görülebilmesi için hcg nin 1000 in üstüne çıkması gerekiyor bu şekilde düzensiz hcg artışı ve kanama Allah korusun dış gebelik bile olabilir dikkatli ol
Dua et kendi kendine düşsün hayırlısı olsunAllah razı olsun çvp için dünkü değer 95 olmuştu bugün gittim ama herhangi bişi yapamam çok yükselme yok kanaman var birşeyde yapamam şuan sana perşembe tekrar kan ver dedı bakalım ne olucak hayırlısı artık ne diyim
Allah razı olsun arkadaşım tek duam o Rabbım Sanada hayırlısı ile evlat nasip etsin inşDua et kendi kendine düşsün hayırlısı olsun
Merhaba ark 22 agustos sat günümdü ve reglime 4 gün kala kan testi yaptığımda 10.59 çıktı değerim daha sonra bata bir gün kala 45.66 çıktı ve doktor Bayram'dan sonra görüşelim dedi fakat gecen hafta bugün. Kanamam başladı ve gece medipole gittim alttan muayene oldum ve kese yok dedı bir kan tahlili yapalım sonuç 54.62 falandı dün tekrar dok gittim karından baktı gayet güzel dedı kan verelim tekrar dedi ama bu sefer değer 85 çıktı pazar tekrar yapalım dedı ama çok korkuyorum başına gelen varmı yarın tekrar kan vericem daha sonra ne Zaman hamile kaldınız doktorum korunma dedı ama korkuyorum
Cnm bana bugün dışgebelik teşhisi kondu ve 50 mg iğne yapıldı umarım düşer degerBen de seninle aynı durumdayım şu an, sat 26 ağustostu 28 eylülde hcg bakıldı 88 çıktı, 1 ekim perşembe kanamam başladı hcg 15e düşmüştü. Kese falan hiç görülmedi zaten. Dün doktora gittim önemli bişey yok vitamin al korunmaya da gerek yok dedi. Oluşmaya başlayan yumurta göremedi, bir sonraki adetini tam bir ay sonra olursun dedi. Bu arada az az hala devam ediyor kanamamne zaman bitecek, tekrar ne zaman ovulasyon olacak hepsi muamma benim için.
Senin muhtemelen kimyasal gebelikBen de seninle aynı durumdayım şu an, sat 26 ağustostu 28 eylülde hcg bakıldı 88 çıktı, 1 ekim perşembe kanamam başladı hcg 15e düşmüştü. Kese falan hiç görülmedi zaten. Dün doktora gittim önemli bişey yok vitamin al korunmaya da gerek yok dedi. Oluşmaya başlayan yumurta göremedi, bir sonraki adetini tam bir ay sonra olursun dedi. Bu arada az az hala devam ediyor kanamamne zaman bitecek, tekrar ne zaman ovulasyon olacak hepsi muamma benim için.
Geçmiş olsun düşer insallahCnm bana bugün dışgebelik teşhisi kondu ve 50 mg iğne yapıldı umarım düşer deger
Benim yukarda yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama bir oku bu kadar takma ben Kimyasal gebelikten 1 ay sonra 2.asilamayi oldum ilkinde 1 1 2. Sinde 3 yumurtam olmuştu üzülme takma hayırlısı için dua et ben beterini yaşadım Allah hepimiz için hayirlisini versinBen de seninle aynı durumdayım şu an, sat 26 ağustostu 28 eylülde hcg bakıldı 88 çıktı, 1 ekim perşembe kanamam başladı hcg 15e düşmüştü. Kese falan hiç görülmedi zaten. Dün doktora gittim önemli bişey yok vitamin al korunmaya da gerek yok dedi. Oluşmaya başlayan yumurta göremedi, bir sonraki adetini tam bir ay sonra olursun dedi. Bu arada az az hala devam ediyor kanamamne zaman bitecek, tekrar ne zaman ovulasyon olacak hepsi muamma benim için.
Çok geçmiş olsun, evet benimki kimyasal gebelikCnm bana bugün dışgebelik teşhisi kondu ve 50 mg iğne yapıldı umarım düşer deger
Hayırlısı diyelim, tabii ki çok takılacak birşey değil biliyorum ama insan ilk defa yaşayınca çok panik oluyor. Perşembe günü ağlayarak gittim doktora, anca toparlanıyorum.Benim yukarda yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama bir oku bu kadar takma ben Kimyasal gebelikten 1 ay sonra 2.asilamayi oldum ilkinde 1 1 2. Sinde 3 yumurtam olmuştu üzülme takma hayırlısı için dua et ben beterini yaşadım Allah hepimiz için hayirlisini versin
Can'ım çok gecmiş olsun bende eylük ekim ayında dış gebelik geçirdim ıkı ıgne oldun öyle düştü şükü şuan ıkıncı reglimi oldum bitince bırakıcam korunmayı bende ama bende korkuyorumMerhaba.. bende temmuzda dış gebelik teşhisiyle sezeryan oldum. İç kanama geçirdim ve soş tüpümü aldılar... 2 defada iğne olmuştum ama değerlerim düşmemişti... tabii 5 ay bitecek artık iyiyim. Ama ruhsal çöküntü yaptı bende.. 2 aşılama ve 1 tüp bebek çabalarından sonra oldu dış gebelik... kendiliğinden ve hiç bir belirti göstermeden.. şimdi tek korkum yine bu acıyı yaşamak... çünkü sezeryan olmak zordu. Dikişliydi ve hala sızısı oluyo. 6 ay korun dedi doktor.. ocakta korunmayı bırakıcaz ama endişeler çok.. 3 yıldır uğraşıyoruz rabbim bizede nasip etsin...
Ekim ayinda kimyasal gebelik gecirmissiniz anladigim kadariyla.. peki simdi hamile gorunuyorsunuz hangi ay hamile kaldiniz acaba?Hayırlısı diyelim, tabii ki çok takılacak birşey değil biliyorum ama insan ilk defa yaşayınca çok panik oluyor. Perşembe günü ağlayarak gittim doktora, anca toparlanıyorum.
Evet 1 ekimde kimyasal gebelikten düşük yaşadım hemen arkasından hamile kaldım, son adetimi 1 ekim kabul etti doktorum. Çok şükür herşey yolundaEkim ayinda kimyasal gebelik gecirmissiniz anladigim kadariyla.. peki simdi hamile gorunuyorsunuz hangi ay hamile kaldiniz acaba?
Masallah.. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. ben de 2 aralikta kimyasal gecirdim bakalim sans bana da gulecek mi :)Evet 1 ekimde kimyasal gebelikten düşük yaşadım hemen arkasından hamile kaldım, son adetimi 1 ekim kabul etti doktorum. Çok şükür herşey yolunda
O ay yumurtlama olmayabilir demişlerdi ama biz şansımızı denedik, hemen de oldu.
Geçmiş olsun canım, insan ister istemez çok üzülüyor ama doktorlar biz geç adet gibi kabul ediyoruz için rahat olsun diyorlar. Bizim 2016 temmuz anneleri grubunda kimyasal geçiren çok fazla, o yüzden içini ferah tut. En kısa sürede güzel haberler alırsın inşallahMasallah.. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. ben de 2 aralikta kimyasal gecirdim bakalim sans bana da gulecek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?