Kimyasal gebelikten sonra ne zaman adet oldunuz?

Geçmiş olsun düşüşe geçtiyse muhtemelen kimyasal gebelik zaten değeriniz de öyle çok yükselmemiş sıfırlanınca kanama başlar sanırım benim öyle olmuştu
Evet düşüşe geçti ama bugün doktor dış gebelik olabilir dedi . O kadar üzüldüm ki evet ameliyata gerek yok ama dış gebelik tekrarlayan birşey sonuçta o bile insanı ürkütüyor .

Bu arada senin değerlerin nasıldı ? Adetin gelmesi çok uzun sürdu mu
Yok be kafayı mı yemiş doktor dış gebelik olması için değerinin yüksek ama kesenin rahmin dışında olması 200 le dış gebelik mi olur muş saçmalamış. Benimde değerim 200 lerdeydi birden kanamam oldu gittim beta düşmeye başlamıştı zaten düzenli atmıyorduda sonra kanamam kesildi bir hafta sonrada sıfırlandı takip ettim kanamam başladı

Ay canım nasıl içimi rahatlattın anlatamam.
Bende öyle hissediyorum ki umarım öyledir
Peki canım sen sonradan hamile kaldın mı şuan durumlar ne

Ay canım nasıl içimi rahatlattın anlatamam.
Bende öyle hissediyorum ki umarım öyledir
Peki canım sen sonradan hamile kaldın mı şuan durumlar ne
5 ay sonra hamile kaldım kimyasal gebelik yaşadığım ay da oğlumu kucağıma aldım inşallah isteyen herkse nasip olur sıkma canını doktorum beni daha motive ederdi kimyasal gebelik yaşadığımda üzülme sağlıksız gebelikmiş demekki odaklanman gereken tek şey demekki hamile kalabiliyorsun Bi sıkıntı yok diyordu sende böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…