Prima ile alakalı bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz kokunun temel sebebi bebek bezinin farklı kısımlarını bir arada tutmak için kullanılan tutkalın kokusu olabilir. Bu koku genellikle bebek bezlerinin paketlendiği sırada hala sıcak olması sebebi ile oluşmaktadır. Ancak ürünlerimizde kullanmakta olduğumuz tüm malzemeler, konusunda uzman doktor ve dermatologlar ile seçilmekte olup bebekler için güvenlidir. Prima ürünlerimizi endişeye düşmeden güvenle kullanabilirsiniz.
+1 .
Bende bebeğim doğduğunda bir prima bir de başka bir markanın iki paket bezini aldım, memnun kaldığım hangisiyse onunla devam ederim diye.
Ancak kokusu beni rahatsız etti. Kapalı bir yerde saklamadım, yada sıcakta kalmadı.
Bezin kendi kokusu çocuğun altı sürekli kirli hissi oluşturdu, yarısını bile kullanamadım malesef.
Evet primanin kokusu var ve diğer bezlerde neden olmuyorsa primada var bu ciddi bir sorun ve giderilmeli. Bezi alir almaz tek tek acip havalandiriyorum ancak gidiyor
Ben yurtdışındayim memlekete giderken bebeklerimin bezlerini (sadece pampers kullandım 3 cocugumdada) hep yanimda götürdüm yetmediği yerde TR den aldım çok güzel tatlı kokusu vardı fakat bana tuhaf geldi bu koku hiç alışık olmadığım bi durum neden bebek bezleri parfümlenir?
bende bebeğim doğduğu günden beri prima kullanıyorum yeşil paketli olanlardan şuan 4 numarasını kullanıyoruz sızdırmazlığı konusunda çok memnunum çünkü bebeğim akşam 9 gibi uyuyor sabah 6 gibi uyanıyor ve bu sürede hiç sızdırma olayıyla karşılaşmadım bu yüzden primaya devam ediyorum ancak bebeğimin altı sürekli idrar kokuyor yani bir kez bile çiş yapsa o kokuyu duyuyorsunuz bütün bezler böyle mi acaba bilemiyorum???
Türkiyede primadaki parfüm kokusu bana da cok gereksiz geldi. Almanya da yasiyorum ilk sene neredeyse hep prima kullandim. Simdi daha ucuz bir marka kullaniyorum. Ben paketi aciyorum bezleri camasir gibi diziyorum dolaba, kokusu varsa da cikiyor. Sizdirmasi falan önemli degil cünkü kizim 2 yasinda oldugu icin sürekli degistiriyorum. O yüzden fazla para vermek istemiyorum. Yani iki üc saatte bir degistiririm zaten alti islak dolastirmam. Koku konusunu da acikta birakarak cözdüm. Plastik posedinden cikaririm hemen. Dagilir kokusu.
bende bebeğim doğduğu günden beri prima kullanıyorum yeşil paketli olanlardan şuan 4 numarasını kullanıyoruz sızdırmazlığı konusunda çok memnunum çünkü bebeğim akşam 9 gibi uyuyor sabah 6 gibi uyanıyor ve bu sürede hiç sızdırma olayıyla karşılaşmadım bu yüzden primaya devam ediyorum ancak bebeğimin altı sürekli idrar kokuyor yani bir kez bile çiş yapsa o kokuyu duyuyorsunuz bütün bezler böyle mi acaba bilemiyorum???