• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Evet canım.İnternetten aldım.Çok fazla soyulma olmadı ama,yüzümde bir gerginlik var.Sanırım ikinci seansda daha etkii olacak. mirmirmirmir

yalnız şunu unutmayın arkadaşlar. tca asidi uygulandıktan sonra suyla durulamayla inaktif hale geçmiyor... suyla istediğiniz kadar durulasanız bile belirli bir süre daha aktif halde oluyor... bunun bepanten yada başka şeyler işe yaramayabiliyor.. o nedenle tca için özel üretilmiş kremleri kullanmak çok önemlidir... çünkü o kremler bakım yapmanın yanında tca yı inaktif hale getirir aman buna dikkat edin...

Evet canım.İnternetten aldım.Çok fazla soyulma olmadı ama,yüzümde bir gerginlik var.Sanırım ikinci seansda daha etkii olacak. mirmirmirmir

slmm..2. seansını uyguladın mı ??merak ettım ppff ıns bendede ıse yarar yaa bı alıp hayırlısıyla kullanabılsem :1rolleyes:

slmm..2. seansını uyguladın mı ??merak ettım ppff ıns bendede ıse yarar yaa bı alıp hayırlısıyla kullanabılsem :1rolleyes:

Selam,

Canım 2.seası henüz uygulamadım.2.uygulamanın yapılması için,en az 20 gün geçmesi gerekiryormuş,ürünü bana satan kişiyle mesajlaşıp, beni yönlendiriyor. Kısmetse önümüzdeki hafta ikinci uygulamamı yapacağım.

Hoşçakalın,hihoyyyt

Selam,

Canım 2.seası henüz uygulamadım.2.uygulamanın yapılması için,en az 20 gün geçmesi gerekiryormuş,ürünü bana satan kişiyle mesajlaşıp, beni yönlendiriyor. Kısmetse önümüzdeki hafta ikinci uygulamamı yapacağım.

Hoşçakalın,hihoyyyt

tsk ederım :) umarım ıyı gelırr..ılk seansta ne gıbı degısıklıkler oldu ?? zahmet olmassa yazarmısın :asigim::1hug:sımdıden saoll

tsk ederım :) umarım ıyı gelırr..ılk seansta ne gıbı degısıklıkler oldu ?? zahmet olmassa yazarmısın :asigim::1hug:sımdıden saoll

İlk uygulamada fazla bir soyulma olmadı bende.Henüz çok erken .İkinci uygulamadan sonra gelişmeleri yazarım.

süprizzzzz

Hoşçakalın kendinize çok iyi bakın.

sm mıllett...sonunda aldım tca 15 i :P cok heycanlıyım yaa ..tam olarak nsıl kullanılıyor..yanında kulak copu bıkac pamuk var ayrıca o kremını de nasıl kullanacam yrdımcı olursanız sevınırım buarada mucella senın 2. seans nolduu vrmı bı gelısmee

sm mıllett...sonunda aldım tca 15 i :P cok heycanlıyım yaa ..tam olarak nsıl kullanılıyor..yanında kulak copu bıkac pamuk var ayrıca o kremını de nasıl kullanacam yrdımcı olursanız sevınırım buarada mucella senın 2. seans nolduu vrmı bı gelısmee

Evet canım ikinci uygulamamı 2 gün önce yaptım .Bayağı bir soyulma oldu.Soyulan yerlerdeki lekelerde şimdilik gözle görülür bir değişim var.Henüz cildim daha toparlamadı.Umarım gönderilen ürüm bitene kadar faydası olacak.

Canım ben kullanacağım yere göre bir cam tabağa damlatıp, küçük bir pamuğua batırıp, lekeli alanlarıma sürdüm.İki dk.kadar bekletip, eğer çok fazla yanma yoksa ki bende ilk yaptığımda fazla yanma olmadığı için 5 dk.bekleyip daha sonra yıkadım. Gönderdikleri ilacı sürdüm.Daha önceden bepanten plus yara ve yanıklar için melhem almıştım.Ayrıca da onu sürüyorum.

Ama ikinci uygulamam da bir hayli yandı yüzüm.iki dk.bekledim ve yıkadım.Gerçi benim kullandığım ürün % 30'luk idi.Benim lekelerim yıllar öncesine dayanıyordu.

Umarım sanada faydası olur.İlk uygulamalarda mucize beklememek lazım.4-5 uygulamada saırım daha da iyi olacak.

Hoşçakal canım,süprizzzzz

bende beyazlık oluşmadı arkadaşlar, bugün yüzümdeki tüyler için lazer yaptırdım dolayısıyla peelinge 15 gün kadar ara vericem. İkinci soyulmam bitti ama bu defa tüm yüzüm soyulmadı özellikle çok yağlı olan T bölgem çok çok az soyuldu..

birde şunu demek istiyorum yüzünde acayip yanma hissi duyan arkadaşlar , bu acaba kullandığınız diğer soyucu ürünlerin etkisinen olabilirmi? Çünkü deriniz zaten soyulmuş ve incelmiştir hassaslaşmıştır bide TCA yı uygulayınca daha çok acı hissetmiş olabilirsiniz.

ben üründen memnun kaldım arkadaşlar, yüzüm eskisinden daha canlı ve daha pürüzsüz görünüyor. Daha sonraki uyguşamardan da daha iy,i sonuç alacağımı umuyorum. ama bu sefer mutlaka en az 20 gün bekledikten sonra uygulamayı düşünüyorum o zaman daha etkili olur gibime geliyor.

zaten ürün açıklamasında da 20 gün filan yazıyordu ama ben ilk sonucu güzel alınca 20 gün sabredemedim malesef, hemen daha güzel olim istedim :D

Sonuçları yazmaya devam edicem arkidişler , sizde gelişmelerden haberdar edin , çok öpüldünüz

kivicim acaba acık tenlimisin esmer misin?acıklayıcı bilgile riçin teşekkürler.

ben glikolik asitle peling yaptırmıştım 1 seans.o bile benim cildimde alerji yapmıştı kabarmıştı.10günde geçti alerjim.hap falan kullan demişti yapan kişi.ama bu tür ürünleri uygularken önce alerji testi yapılması gerek.ama güzellik merkezleri bile test yapmıyor.tca lı ürün hosuma gitti ama ben kullanamam muhtemelen...

ben glikolik asitle peling yaptırmıştım 1 seans.o bile benim cildimde alerji yapmıştı kabarmıştı.10günde geçti alerjim.hap falan kullan demişti yapan kişi.ama bu tür ürünleri uygularken önce alerji testi yapılması gerek.ama güzellik merkezleri bile test yapmıyor.tca lı ürün hosuma gitti ama ben kullanamam muhtemelen...

ya bu alerjıyı nasıl anlayabılrıızzz :S bende gecen ay bobreklerım ıcın boyalı fılm cekılmıstım ve boya alerjı yaptı kasındı falan böyle o tur bı alerjıyle alakası varmıdır?? yoksa bu dr.ın verdıgı kremlerın sonucu olusan bı alerjıımı..ben cogunu kullandım hıcbır yn etkısını gormedım :D tabı yararını daa :) aydınlatırsanız sevınırım.. buarada mucellaa sanada cook tsk ederım cvp ıcın :1hug:a.s.

alerji testlerini hastanelerin alerji bölümleri yapıyor.neye alerji olduğunu bulmak için kollra falan bisürü madde süüryolar.ama tüm maddeler yok tabi

Merhaba arkadaşlar doktorum da bana peeling yaptırmamı önerdi.Seansı 120 ytl imiş.bende kırmızı sivilce izleri var.Yorumlarını okuyunca kendi peelingimi evde yapmaya karar verdim sizin gibi bu peeling sonrası.Kırmızı sivilce izleri geçen varmı?yada bu yüzde 15 lik peeling bu izlere ne kadar etki eder biliyormusunuz?Eğer bu konuda bilginiz varsa ve beni aydınlatırsanız çok teşekkür ederim.

ooowww seansı 120 mıı :) ben 5_6 aylıgını 79 a aldım walla..daha yapmadım yapınca sözz yazacam

Merhabalar,

Evet evet bu ikinci uygulama sonrası cildimde bir hayli fark yarattı.

Benim lekelerim yıllanmış olduğu için ikinci uygulamamda 15 yerine 20 damla kullandım.Burnumda ve alnımda çok koyu lekeler olduğu için biraz fazla damlatayım dedim.Yüzüm aşırı yandı.Burnum bembeyaz oldu.Korkmadım desem yalan söylemiş olurum.:1shok:Hemen yüzümü soğuk suyla yıkadım. Gerçi kimyasal peeling'le ilgili okuduğum yazılarda bu beyaz rengin oluşumunun normal olduğunun okudum.Keşke daha önce bu konuda bilgi sahibi olsaymışım bu kadar korkmazdım.Ne de olsa yüzümüze sürdüğümüz asit sonuçta.

Yüzüm 3-4 gün sonra kalın bir kahverengi tabaka oluşturdu.Bir hafta sonra banyoda keseleyerek bu tabakayı giderdim.Alnımda ve burnumda bayağı bir tahriş oluştu.Bepanten Plus kullandım günde 3 defa.

Neyse geçmeye başladı.Darısı peeling uygulamaya karar verenlerin başına.Ama ben çok memnunum.21 günde bir uygulamaya devam edeceğim.

Bence sonuç güzel olacak.kaydirigubbakcemile5

Hoşçakalın.kaydirigubbakcemile3

mücellacım yaaa bisey sorcamm..bu tca yı yaptıktan 2_3 gun snr makyaj yapsam sorun olur mu kııkaydirigubbakcemile2
coookk heycanlıyım yaa ıns bendede guzel sonuc alabılırızz:teytey:

aaaa yenı farkettım buarada hemserıymısızz :))

Son düzenleme:
mücellacım yaaa bisey sorcamm..bu tca yı yaptıktan 2_3 gun snr makyaj yapsam sorun olur mu kııkaydirigubbakcemile2
coookk heycanlıyım yaa ıns bendede guzel sonuc alabılırızz:teytey:

aaaa yenı farkettım buarada hemserıymısızz :))

Canım senin TCA % 15'lik o kadar derin bir soyma yapmaz.Biliyorsun % 15'lik olan yüzeysel peeling.Tahmin ediyorum ki makyaj yapma konusunda fazla bir sorun yaşamazsın.Daha önce yazımda da yazdığım gibi ilk bir kaç seansda mucize beklememek lazım.Öyle tahmin ediyorum ki 4-5 uygulamadan sonra faydasını görebileceğiz.

Ha bu arada biz görev dolayısıyla 2 yıldır Kocaeli'ndeyiz.Misafir hemşehri oluyoruz. hihoyyyt

Hoşçakal

Canım senin TCA % 15'lik o kadar derin bir soyma yapmaz.Biliyorsun % 15'lik olan yüzeysel peeling.Tahmin ediyorum ki makyaj yapma konusunda fazla bir sorun yaşamazsın.Daha önce yazımda da yazdığım gibi ilk bir kaç seansda mucize beklememek lazım.Öyle tahmin ediyorum ki 4-5 uygulamadan sonra faydasını görebileceğiz.

Ha bu arada biz görev dolayısıyla 2 yıldır Kocaeli'ndeyiz.Misafir hemşehri oluyoruz. hihoyyyt

Hoşçakal

evet bılıyorum...yuzeysel ya bendede oyle asırı bı delık falan yok sıvılce ızlerımı gotursun yeter kırmızılıkları falan..sanırım 3. seanta falan fayda gormeye baslarız...

TSK..mısafır hemserim :dance: kib...a.s.

sositososito ohh be sonunda cesaret edıp yapabıldım arkadaslar...şükürler olsun kı ne asırı bı yanma ne bı kızarma oldu...ama gercekten ılk yapısta farkedıldı cıldın yumusaması ve parlaklıgı zaten ilk seansta leke falan gecmesını beklemıyordum ama ıse yarayacagı ıcıme doguyor :) neysee zararını gormedım ,kı ben cok korkuyordum ama gayet guvenlı tabı cıldı hassas olmayanlara ...-tatlicadiarzu-

sositososito ohh be sonunda cesaret edıp yapabıldım arkadaslar...şükürler olsun kı ne asırı bı yanma ne bı kızarma oldu...ama gercekten ılk yapısta farkedıldı cıldın yumusaması ve parlaklıgı zaten ilk seansta leke falan gecmesını beklemıyordum ama ıse yarayacagı ıcıme doguyor :) neysee zararını gormedım ,kı ben cok korkuyordum ama gayet guvenlı tabı cıldı hassas olmayanlara ...-tatlicadiarzu-

HADİ GEÇMİŞ OLSUN CANIM.İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ GÜZEL OLUR.hihoyyyt

Back
X