Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım.İnternetten aldım.Çok fazla soyulma olmadı ama,yüzümde bir gerginlik var.Sanırım ikinci seansda daha etkii olacak. mirmirmirmir
slmm..2. seansını uyguladın mı ??merak ettım ppff ıns bendede ıse yarar yaa bı alıp hayırlısıyla kullanabılsem :1rolleyes:
Selam,
Canım 2.seası henüz uygulamadım.2.uygulamanın yapılması için,en az 20 gün geçmesi gerekiryormuş,ürünü bana satan kişiyle mesajlaşıp, beni yönlendiriyor. Kısmetse önümüzdeki hafta ikinci uygulamamı yapacağım.
Hoşçakalın,hihoyyyt
tsk ederım :) umarım ıyı gelırr..ılk seansta ne gıbı degısıklıkler oldu ?? zahmet olmassa yazarmısın :asigim::1hug:sımdıden saoll
sm mıllett...sonunda aldım tca 15 icok heycanlıyım yaa ..tam olarak nsıl kullanılıyor..yanında kulak copu bıkac pamuk var ayrıca o kremını de nasıl kullanacam yrdımcı olursanız sevınırım buarada mucella senın 2. seans nolduu vrmı bı gelısmee
bende beyazlık oluşmadı arkadaşlar, bugün yüzümdeki tüyler için lazer yaptırdım dolayısıyla peelinge 15 gün kadar ara vericem. İkinci soyulmam bitti ama bu defa tüm yüzüm soyulmadı özellikle çok yağlı olan T bölgem çok çok az soyuldu..
birde şunu demek istiyorum yüzünde acayip yanma hissi duyan arkadaşlar , bu acaba kullandığınız diğer soyucu ürünlerin etkisinen olabilirmi? Çünkü deriniz zaten soyulmuş ve incelmiştir hassaslaşmıştır bide TCA yı uygulayınca daha çok acı hissetmiş olabilirsiniz.
ben üründen memnun kaldım arkadaşlar, yüzüm eskisinden daha canlı ve daha pürüzsüz görünüyor. Daha sonraki uyguşamardan da daha iy,i sonuç alacağımı umuyorum. ama bu sefer mutlaka en az 20 gün bekledikten sonra uygulamayı düşünüyorum o zaman daha etkili olur gibime geliyor.
zaten ürün açıklamasında da 20 gün filan yazıyordu ama ben ilk sonucu güzel alınca 20 gün sabredemedim malesef, hemen daha güzel olim istedim
Sonuçları yazmaya devam edicem arkidişler , sizde gelişmelerden haberdar edin , çok öpüldünüz
ben glikolik asitle peling yaptırmıştım 1 seans.o bile benim cildimde alerji yapmıştı kabarmıştı.10günde geçti alerjim.hap falan kullan demişti yapan kişi.ama bu tür ürünleri uygularken önce alerji testi yapılması gerek.ama güzellik merkezleri bile test yapmıyor.tca lı ürün hosuma gitti ama ben kullanamam muhtemelen...
mücellacım yaaa bisey sorcamm..bu tca yı yaptıktan 2_3 gun snr makyaj yapsam sorun olur mu kııkaydirigubbakcemile2
coookk heycanlıyım yaa ıns bendede guzel sonuc alabılırızz:teytey:
aaaa yenı farkettım buarada hemserıymısızz :))
Canım senin TCA % 15'lik o kadar derin bir soyma yapmaz.Biliyorsun % 15'lik olan yüzeysel peeling.Tahmin ediyorum ki makyaj yapma konusunda fazla bir sorun yaşamazsın.Daha önce yazımda da yazdığım gibi ilk bir kaç seansda mucize beklememek lazım.Öyle tahmin ediyorum ki 4-5 uygulamadan sonra faydasını görebileceğiz.
Ha bu arada biz görev dolayısıyla 2 yıldır Kocaeli'ndeyiz.Misafir hemşehri oluyoruz. hihoyyyt
Hoşçakal
sositososito ohh be sonunda cesaret edıp yapabıldım arkadaslar...şükürler olsun kı ne asırı bı yanma ne bı kızarma oldu...ama gercekten ılk yapısta farkedıldı cıldın yumusaması ve parlaklıgı zaten ilk seansta leke falan gecmesını beklemıyordum ama ıse yarayacagı ıcıme doguyor :) neysee zararını gormedım ,kı ben cok korkuyordum ama gayet guvenlı tabı cıldı hassas olmayanlara ...-tatlicadiarzu-