slm bende aynen senin gibi kullaniyorum yani 10 günde bir benimde cildim yagli zaten ilk uygulandiginda 3 gün sonra soyulma basliyo oda 3 4 gün sürüyo benim cildim çok çabuk toparlaniyor tabi herkese ayni etki yapacak diye bisi yok yani cildin gidisatina göre ayarlanabilir bende çok eskiye dayanann lekeler ve çiller vardi renginde aç1lma var suanda sadece ve sivilce daha az çikmaya basladi 3 seanstayim henüz daha ii olacagina eminim ilerde :sm_cool::sm_cool:tubakt cığım bu zaten %15 oranında yani az etkili. bunun için öyle 17-21 günü beklemeye gerek yok bence. çünkü derin soymadığı için soyulma tamamen bittikten sonra 10 günden sonra yapılabilir hatta daha etkili olduğunu deneme -yanılma(haklı çıkma) sengözlerimebaksanabyoluyla tastik etmiş durumdayım.:1closedeyes:
4. seansımda özetlemem gerekirse önce tarifi uygulayıp tepki oluşturmuyorsa yağlı ciltler korkmayın derim , bolca sürün uzun uzun bekleyin(tabi 4-5 seanslardan sonra), sonra kremleyin 24 saat sabun vs kullanmayın. 10 günü geçince tekrarlayabilirsiniz 2-3. günler de beşeri münasebetleriniz olursa:teselli: su bazlı nemlendiricileri cildinize iyice bocalayın. günaşırıda peeling ürünleriyle ölü derileri atın. bunu için en iyisi avonun peelingi. hala varmı bilmiyorum ama içi koyu mavi katı bir peeling olur kendileri. şu ana kadar aldığım en muhteşem ve avonun beğendiğim tek ürünüdür.:lepi:
diğer cilt tipleri sahiplerine bunların hafifltilmiş haliyle kullanmalarını söylememe gerek yok kanımca..:roflol:
4.seansımda %20 lik bir düzelme gördüm. pes etmek yok devammmmm..:lepi:
zeynepciğim
sende beni okuyamamışsın anlaşılan. çünkü ben ne yazdığımı biliyorum
benim aşırı yağlı cildime neden uyguladığımı ve benim gibi olmayanlar daha hafif uygulasın(tarifteki gibi) dediğimi ve uyguladığım sonucu gözümle görüp (değerlendirme ve yorum yapabilme yeteneğine sahip olduğumdandır sanırım ki) bu kadar kesin konuşuyorum canım. ben uzman veya doktor olduğumu yazmadım bence. bu kadar korkulması ve bir sene boyunca sabır edipte yarı yarıya bir düzelme beklemeyi kendi deneyimlerimden dolayı gereksiz buluyorum. ben denediğim ve ''aslında bu şekilde daha etkili'' kanaatine vardığım şeyleri anlattım. gözümle gördüğüm bir şeyden neden çok emin konuşmamam gerektiğinide hiç anlamadım...
açık kapı bırakmışım yani. bırakmasam ne olurdu merak ediyorum.
diğer karakter incir e de
benim muhatabım olmadığını bilmende hoş aslında. kendini bilen insanı severim. sana tavsiyem yemekteyiz programına katılsana. bence tam senin tarzın.
arkadaşlar aslında bugün paylaşmak istediğim şeyler farklıydı ama son iki mesajı görünce vazgeçtim. sanırım incir bu siteyi benden daha iyi tanıyor. böyle bir sitede nasıl olurda mesajıma ancak ilköğretim öğrencilerinden gelebilecek düzeyde mesaj yazılabilir diye kızmıştım ama. geçmişide okuyup, önce seviyeyi tespit edipte sonra dalsaydım olaya sanırım birbirimize teselli verip güzel dileklerde bulunan bir katılımcı olurdum ki buda benim tarzım değil.
sizlere bol sabırlı aylar
:enbuyukkk:
kızlar tamda tarzım olmayan bir sitede olduğum kanaatiyle aboneliğimi bitirmek üzere kk ya girdiğimde son üç mesajıda okumadan(cevap hakkım doğabilir düşüncesiyle) geçmek istemedim. iyikide bakmışım kk üyeleri hakkında yanılmadığımı görmek beni sevindirdi. seviyorum sizlerikaydirigubbakcemile5
teşekkürler ---zeynepgz1------cicilibicili-------angel24
ben tecrübelerimi hemen paylaşmaktan çok zevk alıyorum. iyi bir gözlemci olduğumada inanıyorum,hatta biliyorum. emin olduğum şeylerde ise çok emin konuşuyorum.arada beni anlamakta zorluk çekenlerede ani parlıyorumÇok üzgünüm çoook haklı olarak, biraz tahammülsüzüm sanırım
sizin gibi düşünenler olduğu sürece bende olacağım emin olun..:içelim:
daha önceki yazdıklarımı takip ettiyseniz cildinizin kurumasına izin vermeyinki ölü hücreleri daha çabuk atabilesiniz demiştim ben bunun için avon un peeling ini(koyu mavi katı olan) ve banyoda ise suda iyice yumuşayan ölü derilerime kese kullanıyordum çok etkili aslında ama hala yetersiz olduğunu düşünüyorum. yüz temizleme fırçasıda çok yumuşak. sadece gözeneklere temizleyicinin daha iyi ulaşmasını sağlıyor.fırçadan umduğumu tam anlamıyla bulamadım. ancak yinede temizlemek için oldukça iyi. ölü deriyi cildimizden başka hangi yöntemlerle atabileceğimizi bilen varsa bekliyorum mesajını.
ben uygulamanın 5-6. gününden sonra temizleyici bir maske kullanıyorum. daha önce kullanmak cildi tahriş edebilir. kullandığım maske orbil veya orbit ti tam hatırlamıyorum ismini ama yağlı ciltler için olanından uzun süredir kullanıyorum çok güzel temizliyor cildi ve parlaklık veriyor.içinde salisilik asitte var. çok pahalı birşeyde değil 30 ytl civarıydı sanırım. tavsiye ederim. ben özel getirtmiştim ancak bir markettede gördüm sanırım satılıyor marketlerde.
daha önceleri doktorların kullandığı bir dezenfektan vardı tendürdiyota benzer ama köpüren bir temizleyiciydi. dezenfektan olduğundan cildi sadece temizlemiyor aynı zamanda zararlılarıda dezenfekte edip atılımını sağlıyordu. ismini tam olarak bulamadım. babam sağlıkçı olduğundan bir doktor arkadaşının tavsiyesiyle bir miktar alıp getirmişti. cildim pırıl pırıl ve bembeyaz olmuştu. bunu bulursam sizlere yazarım.
ölü derilerinizi nasıl attığınızı yazmanızı bekliyorum.
kolaylıklar diliyorum hepinize...:a015:
arkadaşlar benim izlerim derin akne izleri acaba cildimde çok yağlı acaba %30 lukmu alsam lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?