Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
moonlight sea bence bugün paylaşmak istediğin diğer seyleride paylaşmalısın..
cünkü bizler takip ediyoruz ve hertürlü tecrübe bizim için önemli.. buarada bilgi paylaşan herkese teşekkür ediyorum sizin sayenizde korkumuzu yeniyoruz , bende yakın bi zamanda alacagım..

bence herkes ilk tecrübesinde daha temkinli davranmalı , sonrada aldıgı reaksiyona göre vede cilt yapısına göre nasıl kullanacagına kendi karar verir zaten..

slm bende aynen senin gibi kullaniyorum yani 10 günde bir benimde cildim yagli zaten ilk uygulandiginda 3 gün sonra soyulma basliyo oda 3 4 gün sürüyo benim cildim çok çabuk toparlaniyor tabi herkese ayni etki yapacak diye bisi yok yani cildin gidisatina göre ayarlanabilir bende çok eskiye dayanann lekeler ve çiller vardi renginde aç1lma var suanda sadece ve sivilce daha az çikmaya basladi 3 seanstayim henüz daha ii olacagina eminim ilerde :sm_cool::sm_cool:

deneyimlerini burda paylaştığın için teşekkürler cnm...belki ben yanlış anladım seni.. zaten ortamıda germeye gerek yok boşuna..hepimizin derdi aynı..yardımcı olalımda kurtulalım hep beraber:)

:enbuyukkk:
kızlar tamda tarzım olmayan bir sitede olduğum kanaatiyle aboneliğimi bitirmek üzere kk ya girdiğimde son üç mesajıda okumadan(cevap hakkım doğabilir düşüncesiyle) geçmek istemedim. iyikide bakmışım kk üyeleri hakkında yanılmadığımı görmek beni sevindirdi. seviyorum sizlerikaydirigubbakcemile5
teşekkürler ---zeynepgz1------cicilibicili-------angel24
ben tecrübelerimi hemen paylaşmaktan çok zevk alıyorum. iyi bir gözlemci olduğumada inanıyorum,hatta biliyorum. emin olduğum şeylerde ise çok emin konuşuyorum.arada beni anlamakta zorluk çekenlerede ani parlıyorumÇok üzgünüm çoook haklı olarak, biraz tahammülsüzüm sanırım
sizin gibi düşünenler olduğu sürece bende olacağım emin olun..:içelim:
daha önceki yazdıklarımı takip ettiyseniz cildinizin kurumasına izin vermeyinki ölü hücreleri daha çabuk atabilesiniz demiştim ben bunun için avon un peeling ini(koyu mavi katı olan) ve banyoda ise suda iyice yumuşayan ölü derilerime kese kullanıyordum çok etkili aslında ama hala yetersiz olduğunu düşünüyorum. yüz temizleme fırçasıda çok yumuşak. sadece gözeneklere temizleyicinin daha iyi ulaşmasını sağlıyor.fırçadan umduğumu tam anlamıyla bulamadım. ancak yinede temizlemek için oldukça iyi. ölü deriyi cildimizden başka hangi yöntemlerle atabileceğimizi bilen varsa bekliyorum mesajını.
ben uygulamanın 5-6. gününden sonra temizleyici bir maske kullanıyorum. daha önce kullanmak cildi tahriş edebilir. kullandığım maske orbil veya orbit ti tam hatırlamıyorum ismini ama yağlı ciltler için olanından uzun süredir kullanıyorum çok güzel temizliyor cildi ve parlaklık veriyor.içinde salisilik asitte var. çok pahalı birşeyde değil 30 ytl civarıydı sanırım. tavsiye ederim. ben özel getirtmiştim ancak bir markettede gördüm sanırım satılıyor marketlerde.
daha önceleri doktorların kullandığı bir dezenfektan vardı tendürdiyota benzer ama köpüren bir temizleyiciydi. dezenfektan olduğundan cildi sadece temizlemiyor aynı zamanda zararlılarıda dezenfekte edip atılımını sağlıyordu. ismini tam olarak bulamadım. babam sağlıkçı olduğundan bir doktor arkadaşının tavsiyesiyle bir miktar alıp getirmişti. cildim pırıl pırıl ve bembeyaz olmuştu. bunu bulursam sizlere yazarım.
ölü derilerinizi nasıl attığınızı yazmanızı bekliyorum.
kolaylıklar diliyorum hepinize...:a015:

ayn sorun bendede var yani ölü deriyi atmayi nasil hzlandirabilirz ben sadece yanindaki kremi kullaniyorum pek nemlendirmiyor arti meske yapiyorum ama o daha çok kurutuyor 4. uygulamami yaptim suanda botokslu :roflol:gibi yüzüm gergin fikri olan varsa sevinirim a.s.

merhaba bende bir süredir görmüştüm hem denemek istiyorum ama korkuyorum ..aslında gebelik şüphelerim var bebk istiyoruz biraz da bu tür şeylerden uzak kalıyorum..ve bendede fazlasıyla sivilce leke mevcut pko yüzünden bir yandan da..moonlight_sea ank.dediginiz solüsyonu ben netten ararttırdım eczanelerde yok.. birde avonun peelingi adı nedir..bende peeling bakıyorum ölü derilerimi iyiice atacam pul pul oluyor yüzüm ama deriyi atamıyor tam anlamıyla..rocun peelingini gösterdiler fena degil şimdilik aklımda o var ama avon nasıl bilmiyorum memnun kaldıgınızı söylemişsiniz ismi nedir ? iyi günler...

trsena
teşekkürler hemşerim. beni onure ettin.arkamda böyle sağlam destekçilerim olduktan sonra ben belediye başkanlığına aday bile olurum.:lepi:

slm mavi deniz

ben ankara'da onur çarşısında buluyordum. birde sıhhiye köprüsünün altında. bu solüsyonu aramak için gençliğim köprü altlarında geçti anlayacağın. bazı eczanelerde ve ecza depolarında da vardı o zamanlar.
ama bende birkaç yere bakıp bulamamıştım. belki artık satılmıyor olabilir.
avonun beğendiğim tek ürünü olan peelingin ismi tam olarak şöyle
cleansıng scrub
gesichts-peeling
creme
desıncrustante
tabi bu sıralarda kataloglarda pek göremiyorum bunu ama sanırım bulursun. içi koyu mavi ve kıvamlı katı yani. dış kabı yani tüpü beyaz, yazıları ise mavi renkte.
nexcare nin canlandırıcı kesesini aldım (carrefursa da 6-7tl arası) neutregina turuncu renkli sabunu (akneli ciltler için) ile temizlerken bu keseyide kullanıyorum banyoda. ölü deriyi daha çabuk atıyor cildim bu sayede
ben tca yı fazla sürüp fazla beklettiğimden ilk 1-5. günler arası renk koyulaşmaları oluyor bunlar kabuk kabuk atılıyor. bu keseyide yaptıktan sonra hametan ismindeki cilt tahrişleri ve pişik için kullanılan kremide sürüyorum daha çabuk düzeliyor. süreklide soyuluyor. bir kaç gün kapatıcılarla gezmek zorunda kalıyorum tabiki.bu şekilde devam edersem sanırım 3-4 ay sonra süper bir cildim olabilir. ama araştırmaya devam yenilikleride araştırıp uyguluyorum tabi.
beni izlemeye devam edin karlı çıkarsınız derim.

kızlar nasıl gidiyor?
ben dörtbir cepheden saldırıyorum vallahi kil maskesi, kese, aknelyse, portakal özlü krem,hametan, contubex vs...
gece yatmadan önce kremlerin yerine acnelyse sürüyorum soyulmalar dahada fazla oluyor.
tuhaftır cildim sıkılaştı geniş gözeneklerim gerçekten sıkılaştı. ama sivilce izlerim sanırım daha derinmişki çok ta geçmedi:jeyyar:. daha erken biliyorum ama şimdiye kadar geçmeliydi diye düşünmüştüm. yüzümde sivilceler çıkamayınca artık boynumdan çıkmaya başladı. gitgide aşağıya doğru iniyor sanki. ayak topuklarıma inene kadar devam ederim bendedelikafadulden
kil maskeside yaptım ama beyaz kil almışım yağlı ciltlerin yeşil olanından kullanmaları gerekiyormuş.
bugün akşam yüzümü sadece su ile yıkadım silerken lop lop ölü derilerim elime geldi :dance:sonra peeling ile kesemi yaptım bayağı soyulmalar oluyor.
sivilcelerim yemeye bağlı olarak çıkıyor bende bir avuç fındık, çekirdek falan yesem hemen silivceler pıt pıt atıyor. sivilcelerim çıktığında tca ile birlikte gelen kulak çöpleri gibi çubuklar vardıya onlara damlatıp sivilcenin üzerine dokunduruyorum sönüyorlar.hadi bakalım birde o sönen sivilcelerin izini gidermeye çalış bakalım.
kızlar birtaraftan düzeltirken bir taraftan tekrar bunlar vukuu buluyor. sanırım hayatımın sonuna kadar bir elimde tca bir elimde kremler gezip duracağım.
domates suyunudatavsiye ederim. staj yaparken domates suyu çıkartmıştık ellerimiz kar beyaz olmuştu, acayip bir temizleyici. bir sonraki kil maskemde kesinlikle kullanacağım.
kullanan arkadaşlardan seneyi deviren hiç yokmu? ses gelmiyorklava:

Kızlar merhaba bende TCA yı kullanıyorum ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizinle, TCA yı ilk yaptığımda iki dakika beklettim ama yüzümde hiç soyulma olmadı hiçbişi olmadı sonra 15 gün bekledim bi daha yaptım bu sefer 4 dakika beklettim ve soyulma oldu, daha sonraları 5 dakika bekletmeye başladım, TCA yı toplamda 5 kez uyguladım ama ilkinde soyulma olmadığı için toplamda 4 kez soyuldu, ilk 3 soyulmada hiçbişi farketmedi bende o yüzden burada hiç yazmamıştım ama geçen hafta 4. kez soyuldu ve inanın bana 4. soyulmadan sonra gerçekten cildiniz farklı gözüküyor, herkes farketti, 5 ve 6 dan sonra dahada iyi olacağına inanıyorum yalnız şunu farkettim, TCA yı yaptıktan sonra ben 25-28 gün falan bekliyorum öyle yapıyorum soyulma daha çabuk başlayıp bitiyor o zaman hemen yaparsam soyulmada bir türlü başlamıyor ve bitmiyor 5. yi yaptıktan sonrada mutlaka yazıcam hoşçakalın

kızzlaaarhihoyyyt
kullandığımı söylediğim acnelysee tca nın aynısını, hatta fazlasını, hemde daha hızlı ve hergün yapıyor sadece 2.75 liraya üstelik. lütfen 1-2 gece deneyin ancak hassas bölgeler tahriş oluyor boyun, göz çevresi falan. ama müthiş soyulmayı bir görün derim.tiretini denemedim ama tca ya boşuna o kadar para verip uzun uzun beklemişiz diye düşünüyorum. beklerken tekrar yeni sivilceler çıkıyor zaten. salatalık özlü bir maske geldi bana, onuda deneyeceğim. sonucu size ya-za-ma-ya-ca-ğım...
çünkü....
filistinli bir çocuğun resmini avatarımdan kaldırmışlar.acaba israillilerimi koysaymışım? ayrıca almanyada yaşayıpta ben türkçüyüm diye bas bas bağıran bir vatandaşa yada alman vatandaşına diyelim ülkesini nasıl kolayca terkedip (fare gibi) sonrada ben bu geminin kaptanıyım demesine, birde mardinlileri (kürtleri) aşağılayan (bu arada ben türküm ama ne ırkçı ,nede ayırımcıyım) vatadaşa gösterdiğim haklı tepki mesajlarım tüm konu itibariyle haber ve hiçbir bilgi verilmeden silindiği için kk ya güzel dileklerimi??? sunduktan sonra kk yı protesto ve de aboneliğimi iptal ediyorum.
sizlerle paylaşmak çok zevkliydi. hepinize teşekkürler
belki başka bir sitede karşılaşmak dileğiyle.....:a015:

bu arada trsena kk ya üye olmadan önce senin mesajlarını okuyup tam benim dişime göre demiştim. sonradan sen olduğunu fark ettim. mesajlarınıda okudum ortak yanımız o kadar çokki kardeşmiyiz ne:))kaydirigubbakcemile3
senide ayrıca öpüyorum kib.
anlayış farklı, zihniyet farklı, yaklaşım farklı... ama bende farklıyım diiimiiii

arkadaşlar ne olur bana çare benlerimi aldırdım yerleri kıpkırmızı kaldıÇok üzgünüm çoook bir aydır geçmedi çok bunalıyorum acil yardım

eğer almaya karar verirsen ben sana satayım. malum siteden aldım 95 ytl ye.Herşeyi içinde duruyor.kremi eldiveni, pamuğu,şişesi de asla açılmadı. zaten şişenin ağız kısmındaki açılmadığına dair bant duruyor anlarsın yani açılmadığını . ben aldım hiç kullanmadım. bende ekzema çıktığı içinde kullanmam biraz tehlikeli. aldıktan sonra öğrendim bunu... neyse almak istersen sana 75 e satarım yoksa çöpe gidecek, ya da aldığım site üzerinden satışa sunucam...cevabını bekliyorumm...?????[/QUOTE]

PİNKİZ kımyasal peelıngını sattınmı yoksa hala elındemı???? yazıların tamamını okuyamadımda..tskler

arkadaslar bende %15 tca kımyasal peelıng alıcam...ama nerden sıparıs verecegımı bılemıyorum bana guvenebılecegım bır sıte ısmı verebılırmısınız...yani hem satıcıya hemde solusyonun ıcındekıne guvenmek gerekıyo..lütfen yardım

eger burdan sıte ısmı veremıyorsanız ben msnemı verıyım ekleyın konusalım lutfen yaz gelmeden baslamak ıstıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben 2 ay sonra evlenecem yüzümde akne izleri var ama bu ürünü kullanmaya korkuyorum yüzüme daha kötü bir etki edermi diye düğün var çünkü birde şöyle bir şey sormak istiyorum ben çalışıyorum bu soyulma çok kötü olurmu işe gidebilirmiyim

Bende Yeni aldım kullanmaya başladım. HArika. Gerçekten dışarda profosyonel olarak yapılanla aynı sonucu veriyor. Hemde daha hesaplı. Yeni kullandım ve soyulma başlamadı henüz fakat çok gergin.. yakın zamanda bekliyorum soyulmayıda :sm_cool:
Yalnız bana gelen ürüünün içinde ayrıca "dokusuz hijyenik steril hidrofil kompres " çıktı. Bunu kullanan arkadaşlar varsa yazarmı lütfen nasıl kullanıyoruz bunu:1hug:

arkadaşlar benim izlerim derin akne izleri acaba cildimde çok yağlı acaba %30 lukmu alsam lütfen yardım edin

arkadaşlar benim izlerim derin akne izleri acaba cildimde çok yağlı acaba %30 lukmu alsam lütfen yardım edin

Ayy sakınn bence bunu kendi kendine yapmak bile çok sakat doktora yaptır bence arkadaşım ya da direk %30' luk olanı deneme, %15' lik olanla işe başla bence hatta daha düşük olanı varsa onunla. Cildini kötü hale getirme maazallaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…