Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ayrıca arkadaşlar şişeyi açtıgınızda maksımumu 6 ayda bitirmek zorundasın.açmadan 1 yıl ürün kendini koruyor.ama açılınca en gç 6ayda bitmesi gerekiyormuş.satıcı bana öyle demişti.asit de çünkü gücünü yitiriyor dedi.

kimyasal peeling deniyor ismine ama bu ürünler yüz için yararlı kimyasallar.glikolik aist de kimyasal kojis aistde kimyasal ama hepsi yararlı asitler.kimyasal peelingin googledan geçimlşisini okuyun taaa kleopatra zamanına dayanıyor.hatun şarap ın dinideki kalan tortularla yaparmış çünkü şarabın içindeki asitin en yıogun oldugu yermiş orası.bozulmaya yüztutan sütle yaparmış çünkü asit oranı yükselirmiş sütün.asipirini içindeki salisilsik asitlede yapılıyor yöntemi çok ama en etkil tca.

arkadaşım ben de ilk kullandıgımda hiç bir etki olmadı sagdece yüzümde yanma ve kaşıntı oldu fakat ikinci defada yüzüm soyuldu hemde on gün falan sürdü. Hafta sonu 3. kez uygulayacagım mutlaka vitaminli bir krem kullan soyulmaya yardımcı oluyor kolay gelsin..sengözlerimebaksanab

Arkadaslar ben de ıkı gun once 3. seansımı yaptım, gercekten cok heyecanla ıyı bır sonuc almayı beklıyorum, 6. seansımdan sonra gelısmelerı yazmayı ve ona gore tavsıye etmeyı dusunuyorum. Ben haftada bır uyguluyorum ve 5 dakıka bekletıyorum, acayıp bır kahverengı tabaka oluyor cok cırkın bır gorunum alıyor.Ama 2. gunun aksamı veya 3. gun tamamen soyuluyor, yerini daha taze bır derı tabakasına bırakıyor. Bunun yanısıra copportone 45 faktorluk gunes kremı ve bepanthene merhem, krem kullanıyorum..

merhaba arkadaşlar ,siteye yeni üye oldum ama siizn yazdıklarınızı her zaman okuyorum ve bende tca ürünü almaya karar verdim,benim sadece yanağımın bir kısmında güneşten kaynaklanan hafif bir leke var bu sebeple kullanmak istedim dün sipariş verdim artık yarın gelir sanıırm ,ilk kez böyle bir uygulama yapacağım o yüzden biraz heyecanıyorum gelişmeleri sizlere aktaracağım mutlu ve saplıklı günler dilerim.

herkese merhaba.. ben özellikle forumda ki memnun kullanıcıların yorumlarından etkilenerek aldım tca15'i
Bırakın 2 dakika beklemeyi 20 saniye bile tutamadım ve sürdüğüm yerler anında bembeyaz oldu .. dayanılmaz bir acıda cabası.. bu durum karşısında panikledim ve tamamına da süremedim .. kremledim ve kremi emdikten sonra da sürdüğüm yerler morardı ve acı devam ediyor.. kullanan arkadaşlara rica ediyorum bu reaksiyonlar normal midir? bir doktora gitsem mi? sivilce izlerinden kurtulayım derken yanık iziyle uğraşmak istemiyorum.. ayrıca yüzümün hepsine süremediğim için renk farklılığı olur mu yüzümde
LÜTFEN DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIN VE YARDIMCI OLUN.:1no2:
şimdiden teşekkürler

arkadaşlar ben yeni üye oldum benim sorunun güneş lekelerim ne yaptıysam bi türlü geçmedi tca banada yararmı nolur yardım edin artık bunlardan kurtulmak istiyorum lütfennn

duydum:)) etkili olur tabi kullanmadım ama çok etkiliymiş hele doktor yanında %30 gibi yaptırırsan çok iyiymiş

teşekkür ederim saol ben TCA yaptıran birini arıyorum kış bitmeden bende evde uygulama yapmak istiyorum TCA almadan önce kullananların yorumunu almak istiyorum

peelingi alırsak doktor yaparmı acaba oluyosa bende denicem

doktorda yaptırmak istiyosan peelingi almana gerek yok sanırım ben tca alıp evde uygulamak istiyorum sonucu ne olur onu bilen birileriyle paylaşmak istiyorum

evde yaparsan yüksek alma cildin zarar görebilir %15 yeterli

ben daha önce doktorda yaptırmıştım şimdide %20 lik denemek istiyorum çünkü lekelerim çok eski ha bu arada senin sorunun ne?

ben zoretanin kullandım yeni bitti ardından peeling yapm ddim pek sorunum yok renk açılması için daha çok

selam kızlarrrrrr bu tca dediğiniz dövmede soyuomu acaba kalıcı dövmem var onu da soyarmı lütfen paylaşn

Satılan sitede %30 olanı dövme silici diye
belirtilmiş bi bak istersen...

Kullanan arkadaşlara bi sorum olacak
Ürünü annem için alıcam cildinde lekesi çok.Fakat şöyle bi uyarı yapmışlar güneşe duyarlı kişilerin kullanmaması gerekiyor.Annem güneşte kalınca yüzü değil ama kolları filan su topluyor.Ama yüzünde böyle bi durum söz konusu değil.Acaba kullanırsa zararlı olur mu?

Ayrıca bende kullanmak istiyorum Cildinde büyük sorun olanlar kullanıyor yanılmıyosam.
yüzümde cillerin ve yanagımdaki küçük lekenin dışında bir iz yok.(22 yasındayım.)Tazelenmesini istiyorum.Sakıncası olur mu?

:enbuyukkk:

tca için güvenilir bi site bilen varmı sahteleri oluyo.gitti gidiyora pek güvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…