arkadaşım ben de ilk kullandıgımda hiç bir etki olmadı sagdece yüzümde yanma ve kaşıntı oldu fakat ikinci defada yüzüm soyuldu hemde on gün falan sürdü. Hafta sonu 3. kez uygulayacagım mutlaka vitaminli bir krem kullan soyulmaya yardımcı oluyor kolay gelsin..sengözlerimebaksanabarkadaşlar öncelikle herkeze selam...hihoyyytben siteyi dışarıdan misafir olarak takip ediyordum ve sonunda üye olup içeriden takip etmeye başladım...ne yalan söyleyeyim bir ürün duyup,almaya karar verdiğimdede sizin yorumlarınızı ,deneyimlerinizi,bıkıp,usanmadan sonunu kadar okuyup öyle alıyorum...ve son olarak aldığım tca %15..kullanmaya başladım,bugün 5. gün ne gerginlik ,ne soyulma ,nede alerji oldu...ilk sürdüğümde süper yandı yüzüm ,dişimi sıktım..:bbo:şimdi bir sorun çıkmadan 5. gündeyim..ama belli bir tarihten sonra sizlerden yorum gelmemiş ..herkez kullandı,bitirdi mi?memnun olan varmı..uzun süreden beri kullanıpta...şimdiden hepinize teşekkürler..en azından kendim gibi,arkadaşlaar buldum diye düşünüyorum...(kendine ve güzelliğine dikkat edip,bu uğurda her yolu deneyen...):asigim:
selam kızlarrrrrr bu tca dediğiniz dövmede soyuomu acaba kalıcı dövmem var onu da soyarmı lütfen paylaşn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?