arklar mrb bende % 15 tca aldım ve bugün elime ulaşır ama bazı sorularım var benim cildim sivilceye akneye meyilli bir cilt oyüzden imex sabun ve benzamiyn diye bir krem kullanıyorum tca yı kullanırken bunlara devam edebilirmiyim en azından imex sabuna çünki antibiyotikli bir sabun ve cilt soyulurken yeni sivilceler çıkmasını önler diye düşünüyorum bide yanında verilen kremi hergün sadece akşamlarımı kullanıyoruz lütfen cvp verirseniz sevinirim
bende semabed kullanıyorum sorun olmuyor aksıne kullanmadıgım zman cıldım kotuye gıdıoo onsuz yapamazmısım gıbıme gelıyor yaa ...ayrı kullanacagın bır soyucuya ıhtıyacın olcanı sanmıyorum cunku tca yeterınce soyacak emın ol... ben verılen kremı kullanmıyorum cunku mınıcık bırsey bıkac gunde bıter;dowe kullanıyorum suan ve ayrıca gunes kremınıde eksık etme dısarı cıkacagın zaman a.s.
salı günü tca geldi.Akşam uyguladım.en ufak bir soyulma bile olmadı.doktor arkadaşım bile şaşırdı.belki gözle görülmeyen düzeyde hafif bir soyulma olmuş olabilir dedi.ahalı kremlerde bu şekilde oluyormuş.Ama ben yinede 10 gün bekleyip ikinciyi yapacağım.yüzümde hafif bir parlaklık oluştu.bu solusyonu evde kullanılacağı için %15 ten düşük yapıyor olabilirler yada ben az kullandım.ikincide anlarız.yüzünde kılcal damarlar olanlar yada damarları yüzeye yakın olup cildi hassas olanlar kullanmasınlar.ama zaten sorun yağlı,gözenekleri açık,sivilce izleri olanlarda.birde doktorlar genelde önce glikolik asitle 2 seans yapıp sonra tca ya geçiyorlar.zaten tcayıda %35lik kullanıyorlar.yine eve verdikleri takviye kremlerle etkiyi arttırıyorlar. Evde yapılan peeling bu kadar olur.Ama hiç yoktan iyidir.güneşsiz günlerde yapılabilecek bir cilt bakımı oluyor.daha sonrası içinde iyi bir krem araştırmak lazım
bende ilk yaptığımda öyle gözle görülecek bi soyulma olmamıştı.sadece aynaya baktığımda cildimin parladığını görüyodum.okadar..ama daha sonrakilerde farkı gördüm..böyle yazın güneşte yanmış gibi kabuk kabuk soyulmalar oldu...okdar belirgindiki artık soyulmalar ilk 5 gün dışarı çıkamıyodum.artık dışarı çıkıcaksam bepanteni boca ediyorum yüzüme..benimde 4.gün soyulmaya başlıyo ve bu soyulma 4-5 gün sürüyo..yararı yokmu tabiki var..ama çok sabır istiyo ya...salı günü tca geldi.Akşam uyguladım.en ufak bir soyulma bile olmadı.doktor arkadaşım bile şaşırdı.belki gözle görülmeyen düzeyde hafif bir soyulma olmuş olabilir dedi.ahalı kremlerde bu şekilde oluyormuş.Ama ben yinede 10 gün bekleyip ikinciyi yapacağım.yüzümde hafif bir parlaklık oluştu.bu solusyonu evde kullanılacağı için %15 ten düşük yapıyor olabilirler yada ben az kullandım.ikincide anlarız.yüzünde kılcal damarlar olanlar yada damarları yüzeye yakın olup cildi hassas olanlar kullanmasınlar.ama zaten sorun yağlı,gözenekleri açık,sivilce izleri olanlarda.birde doktorlar genelde önce glikolik asitle 2 seans yapıp sonra tca ya geçiyorlar.zaten tcayıda %35lik kullanıyorlar.yine eve verdikleri takviye kremlerle etkiyi arttırıyorlar. Evde yapılan peeling bu kadar olur.Ama hiç yoktan iyidir.güneşsiz günlerde yapılabilecek bir cilt bakımı oluyor.daha sonrası içinde iyi bir krem araştırmak lazım
tubakt cığım bu zaten %15 oranında yani az etkili. bunun için öyle 17-21 günü beklemeye gerek yok bence. çünkü derin soymadığı için soyulma tamamen bittikten sonra 10 günden sonra yapılabilir hatta daha etkili olduğunu deneme -yanılma(haklı çıkma) sengözlerimebaksanabyoluyla tastik etmiş durumdayım.:1closedeyes:
4. seansımda özetlemem gerekirse yağlı ciltler korkmayın, bolca sürün uzun uzun bekleyin .sonra kremleyin 24 saat sabun vs kullanmayın. 10 günü geçince tekrarlayabilirsiniz 2-3. günler de beşeri münasebetleriniz olursa:teselli: su bazlı nemlendiricileri cildinize iyice bocalayın. günaşırıda peeling ürünleriyle ölü derileri atın. bunu için en iyisi avonun peelingi. hala varmı bilmiyorum ama içi koyu mavi katı bir peeling olur kendileri. şu ana kadar aldığım en muhteşem ve avonun beğendiğim tek ürünüdür.:lepi:
diğer cilt tipleri sahiplerine bunların hafifltilmiş haliyle kullanmalarını söylememe gerek yok kanımca..:roflol:
4.seansımda %20 lik bir düzelme gördüm. pes etmek yok devammmmm..:lepi:
Merhabalar herkese,
Arkadaşım ürün %15 lik olabilir ancak sonuçta bir asit, ve riskleri vardır. Senin cildinde bu tepkiyi verdi diye herkeste aynı sonuç olacak diye birşey yok. Onun için sadece başından geçenleri yazman daha iyi olacaktır. Boşuna kimseye asitli birşeyi çok kullanın, sık kullanın, uzun uzun bekletin gibi telkinlerde bulunma. Sadece bir tavsiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?