Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bende tca yı şimdi yaptım.% 20 lik olanından.Bepanthene krem sürdüm.Kremi sabah ve akşam sürmeyi düşünüyorum.Sürekli kremlersem derinin dökülmesi zorlaşacak gibi sanki.Ayrıca yapmak isteyenler dışarı çıkmayacakları bi zamanda yapsınlar.Çünkü şuanda yüzüm güneş yanığı gibi kıpkırmızı.Dışarı çıkılmayacak haldeyim yani.Umarım bukadar eziyete değerde,faydasını görürüm gelişmeleride burada paylaşırım.

Ayrıca eczacı arkadaşım var.Ona sordum kimyasal peelingi.Hiç bi zararının olmadığını kendiside 6 ayda bir ölü deriyi atmak için kullandığını söyledi.

enigma007 ben tüm yüzüme uyguladım genelde herkes tüm yüze uygulamayı tercih ediyor, ton farkı olmaması için.

merhaba arkadaşlar, tca ile ilgili yazılanları okudum ve ben de almaya karar verdim ancak herkes international diye bir satıcıdan aldığından bahsediyor , ben siteye baktığımda
"presnostx " adlı bir satıcı var ve ürün mavi şişeli. bu orjinaldir değil mi?

Bende tca yı şimdi yaptım.% 20 lik olanından.Bepanthene krem sürdüm.Kremi sabah ve akşam sürmeyi düşünüyorum.Sürekli kremlersem derinin dökülmesi zorlaşacak gibi sanki.Ayrıca yapmak isteyenler dışarı çıkmayacakları bi zamanda yapsınlar.Çünkü şuanda yüzüm güneş yanığı gibi kıpkırmızı.Dışarı çıkılmayacak haldeyim yani.Umarım bukadar eziyete değerde,faydasını görürüm gelişmeleride burada paylaşırım.

Ayrıca eczacı arkadaşım var.Ona sordum kimyasal peelingi.Hiç bi zararının olmadığını kendiside 6 ayda bir ölü deriyi atmak için kullandığını söyledi.

enigma007 ben tüm yüzüme uyguladım genelde herkes tüm yüze uygulamayı tercih ediyor, ton farkı olmaması için.

Tatlım sipariş verdin mi sen,satıcıya mesaj atıp birkaç şey sordum cevap versin yazarım tekrar.Bilgisi olanlar lütfen yorum bıraksın kızlarrrr:)

renk farkı olmaz bölge bölge uygulanır... anlamak zor sahtesini ama tca nın kendine has garip bir kokusu vardır zaten.... bahsettiğiniz kremden çok daha etkilidr tca ve evden çıkamayacak kadar kötü bir çehreye neden olmaz

Yazmış satıcı arkadaş,ne dersiniz?

cnm her ciltte farklı reaksiyonlar gösteriyor bence,okuduklarımdan bunu çıkardım.kimse sana kesin şöyle veya böyle olur diyemez.bende senin gibi denemeden önce gözümde fazla büyütmüştüm.ilk kulanacağımda elim falan titremişti:) 4 kez yaptım cildimde bazı yerlerde ince bazı yerlerde kalın deriler soyuldu.sonra bir kaç gün yüzüm berrak göründü falan sonra yine aynı hamam aynı tas.doğrusu ben cildimde pek bi fark göremiyorum.bir hafta sarkık derilerle gezmeme değmiyor yani.para verdim diye kullanıyorum işte..:) belki bi kez daha yaparım sonra tekrar alacağımı hiç :34:sanmıyorum.

merhaba arkadaşlar, tca ile ilgili yazılanları okudum ve ben de almaya karar verdim ancak herkes international diye bir satıcıdan aldığından bahsediyor , ben siteye baktığımda
"presnostx " adlı bir satıcı var ve ürün mavi şişeli. bu orjinaldir değil mi?

Orjinal olup olmadığını bilmiyorum ama, verdiği sözde durmuyor.Göndereceğini söylediği zamanda göndermiyor.Kısacası ben sorun yaşadım.Başka bir kullanıcının aynı ürünü eklemesini bekliyorum.Param hala havuzda.Salı günü anca iptal edebileceğim satışı.Geçen salıdan beri sürekli vaktimi aldı.Kendide iptal etmedi şikayet ettiğim halde.Sonuna kadar sürünsün diyor herhalde verdiği sözde durmadığından ötürü şikayet ettiğim için kendi aklınca :))

Yorumlarına bakarsan olumlu ama en nefret ettiğim şeydir sözünde durmamak.

cnm her ciltte farklı reaksiyonlar gösteriyor bence,okuduklarımdan bunu çıkardım.kimse sana kesin şöyle veya böyle olur diyemez.bende senin gibi denemeden önce gözümde fazla büyütmüştüm.ilk kulanacağımda elim falan titremişti:) 4 kez yaptım cildimde bazı yerlerde ince bazı yerlerde kalın deriler soyuldu.sonra bir kaç gün yüzüm berrak göründü falan sonra yine aynı hamam aynı tas.doğrusu ben cildimde pek bi fark göremiyorum.bir hafta sarkık derilerle gezmeme değmiyor yani.para verdim diye kullanıyorum işte..:) belki bi kez daha yaparım sonra tekrar alacağımı hiç :34:sanmıyorum.

Canım sen kaçlık yaptırdın? Yaptıktan sonra cilt ne ne kadar zamanda normale dönüyor?

benim sipariş ettikten 1 gün sonra geldi ben 1 haftadan ne anca gelir diye bekliyodum. dün uyguladım 1.5- 2 dk filan bekledim sanki tuz ruhu gibi kokuyodu yaktı baya bi. yıkadıktan sonra yağsız diadermine krem sürdüm bugün cldim baya bi gergin henüz soyulma olmadı bakalım nolucak çok heycanlıyım yaa:((

benim sipariş ettikten 1 gün sonra geldi ben 1 haftadan ne anca gelir diye bekliyodum. dün uyguladım 1.5- 2 dk filan bekledim sanki tuz ruhu gibi kokuyodu yaktı baya bi. yıkadıktan sonra yağsız diadermine krem sürdüm bugün cldim baya bi gergin henüz soyulma olmadı bakalım nolucak çok heycanlıyım yaa:((

Canım senden bır rıcam var her gün,mesaj yazar mısın buraya durumunu anlat bize,tüm yüzüne mi uyguladın bugün nasıl durumun ama unutma 1mesaj yazıp diğerini 1hafta sonra yazma olur mu?

Son düzenleme:
benim cildimde pek bir leke, sivilce yok tek tük çıkar. ben dudak üstümde ve dudak etrafımda bir kaç koyu leke gördüğüm için denemek istedim. cildim allerjik ve oldukça hassastır, korka korka denedim. ve korkunç bir tablo ile karşılaşmadım. gayet normal tepkiler verdi. yanma ve hafif kızarıklık. yüzümü biraz gergin hissediyorum sanırım 2 güne kadar da kabuklanmaya başlar. gelişmeleri size yazacağım.

Orjinal olup olmadığını bilmiyorum ama, verdiği sözde durmuyor.Göndereceğini söylediği zamanda göndermiyor.Kısacası ben sorun yaşadım.Başka bir kullanıcının aynı ürünü eklemesini bekliyorum.Param hala havuzda.Salı günü anca iptal edebileceğim satışı.Geçen salıdan beri sürekli vaktimi aldı.Kendide iptal etmedi şikayet ettiğim halde.Sonuna kadar sürünsün diyor herhalde verdiği sözde durmadığından ötürü şikayet ettiğim için kendi aklınca :))

Yorumlarına bakarsan olumlu ama en nefret ettiğim şeydir sözünde durmamak.

ben de aynı kişiden dün sipariş verdim bugün elime geçti ürün ve kullandım.

Canım sen kaçlık yaptırdın? Yaptıktan sonra cilt ne ne kadar zamanda normale dönüyor?
nm ben %15 lik olanı kullandım.araştırma yaparken yorumlardan %20 lik olanı kullanmaya korkmuştum ama şimdi çokta farkedeceğini düşünmüyorum.gerçi yüzümü inanılmaz yakıyor 2 dakika dayanmaya çalışıyorum canımdan can gidiyor:) 3 defa yaptım bariz bi yararını görmedim.soyulmalar en az 1 hafta sürüyor bende.. neredeyse 10 gün sonra normal bir cilde kavuşuyorum.biraz parmak berrak görünüyor ama bir hafta sonra yine aynı eski yüzüm.yani bir haftalık hafif berrak bi cilt için o kadar acı ve 1 hafta zombi gibi gezmek pek işime gelmedi.belki son 1 kez daha denerim ama 3 ay oldu elim gitmiyor tekrar kullanmaya..

Bende ilk seansımda 1 dakika tuttum, korkudan.. sonrada 3e kadar 2şer dakika..
4. seansımda 3 dakika tuttum.
..ve yeni 5. seansımı yaptım 3.30 dakika tuttum.Bölge bölge yapıyorum..ve heryerine sürdükten sonra kronometreyi başlatıyorum.
2şer dakikada pek birşey değişmiyor cildinde..İnce bir soyulma yaşanıyor.
Ama ilk 3 seansta 2 dakika yeterli diye düşünüyorum hem cildini hemde TCA yı tanıma bakımından.
3 dakika tuttutuğumda kalın soyuldu..ve o zaman faydasını hissediyorsun TCAnın.
Bide Sadece sivilce izlerimin olduğu yer yanaklarım.Oraya sürüyorum.
Alnım filan çok geç soyuluyor çünkü ilklerde alnımada sürmüştüm..Orada da az var ama beni rahatsız etmiyor.

nm ben %15 lik olanı kullandım.araştırma yaparken yorumlardan %20 lik olanı kullanmaya korkmuştum ama şimdi çokta farkedeceğini düşünmüyorum.gerçi yüzümü inanılmaz yakıyor 2 dakika dayanmaya çalışıyorum canımdan can gidiyor:) 3 defa yaptım bariz bi yararını görmedim.soyulmalar en az 1 hafta sürüyor bende.. neredeyse 10 gün sonra normal bir cilde kavuşuyorum.biraz parmak berrak görünüyor ama bir hafta sonra yine aynı eski yüzüm.yani bir haftalık hafif berrak bi cilt için o kadar acı ve 1 hafta zombi gibi gezmek pek işime gelmedi.belki son 1 kez daha denerim ama 3 ay oldu elim gitmiyor tekrar kullanmaya..

Nasıl yani soyulma yaşandıktan sonra o lekesiz temiz hali kalmıyor ve geri mi geliyor aynı lekeler canım?

Bende ilk seansımda 1 dakika tuttum, korkudan.. sonrada 3e kadar 2şer dakika..
4. seansımda 3 dakika tuttum.
..ve yeni 5. seansımı yaptım 3.30 dakika tuttum.Bölge bölge yapıyorum..ve heryerine sürdükten sonra kronometreyi başlatıyorum.
2şer dakikada pek birşey değişmiyor cildinde..İnce bir soyulma yaşanıyor.
Ama ilk 3 seansta 2 dakika yeterli diye düşünüyorum hem cildini hemde TCA yı tanıma bakımından.
3 dakika tuttutuğumda kalın soyuldu..ve o zaman faydasını hissediyorsun TCAnın.
Bide Sadece sivilce izlerimin olduğu yer yanaklarım.Oraya sürüyorum.
Alnım filan çok geç soyuluyor çünkü ilklerde alnımada sürmüştüm..Orada da az var ama beni rahatsız etmiyor.

Eee durum ne peki 5 seans yapmıssın bu da epey zaman ediyor,degısme var mı ızler kayboldu mu ya da kaybolup gerı geldı mi?

Şöyleki 4. seansımda daha çok beklettim TCAyı yazdığım gibi 3 dakika..
..ve buda demek oluyor ki kalın soyulma..Yani Görünümde olumlu fark olması..
Benim çok derin değil izlerim..Roaccutane tedavisi gördüm.Sivilcelerimle hiç oynamazdım ama kısa bir süre içinde 2 kg. yakın tahin helvası yediğim için fosur fosur kabardı sivilceye elverişli olan cildim..ve özellikle yanak kısımlarımda kistik sivilce denilen ağrılı iri kabartılar oluşuyordu.Bazısı baş veriyordu ve bazen bir yerde 6-7 tane birbirine yapışık sivilceden öte şeyler.Patlayınca sıkıyordum bende..

amaan neyse korkunçtu.Çok şükür roaccutaneden sonra hiç kalmadı diyemem ama o hal bitti..
Benim izlerim çoğunlukla gölge gibi çukur.Çukur görünüyor ama elle bakınca çökme yok bikaç tane var öyle, vede deri altı tahripten dolayı kırmızı izler oldukça fazla..

Bu uygulamamın neticesinden soyulmadan sonra, tenimde açılma oldu ve buda görünümüme yansıdı.Bilmiyorum psikolojik mi ama bikaç kişiye sordum onlarda fark var dediler..Bebek gibi bir cildim yok tabi ama o durumdan daha iyi olması için kullanmaya devam ediyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Herkese sağlıklı ve gönlünüzce güzel günler dilerim.

Bende birçok sitede takip ettim bu konuyu.Hatta cilthekimi diye bir site var orada doktora soru sorabiliyorsun onada danıştım aklıma takılan bazı yönleri..
İnsanlar bu TCA yı yaşlılık belirtileri olan yüzdeki çizgileri ortadan kaldırmak içinde kullanıyorlar.Çünkü cilt soyuluyor ve yenileniyor.Hücreler aktifleşiyor..Özelliklede dudak bıyık bölgesindeki çizgiler için..

Cilt rengi açılmasında ise ek olarak salisilik * laktik asit denilen bir maddeyi 200 ml. toniğin içine katarak TCA yı uyguladıktan 3 sonra kullanıyorlar.Bu hem soyulmayı hızlandırıyormuş hemde cilt renginin açılmasını sağlıyor. 15 gün sonra ciltte gözle görülür bir aydınlanma farkediliyormuş..
Bilmiyorum ben kullanmadım.Toniğimi aldım ürünümüde sipariş ettim ama şu anda malum sitede bu ürünü satan kişiyle sorun yaşadım ve ürünün alımını iptal ettim.Bilginize..

bende yazılanları okudum sipariş vermeyi düşünüyorum umarım pişman olmam sadece yanak bölgemde kırmızı lekelerım varr inşş geçerrrrr

Back
X