Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Sagol cnm bilgilendirdiğin için alıp bunuda denemek lazım ..

sende bizdensin radiunes yerimseniben. bende gayet memnunum tca nın sonuçlarından üstelik henüz 2. uygulamam .. gercekten bugüne kadar para döktüğüm tonik ve kremlerin boşana oldugunu anladım .. benim kulandıgım tca skin renu marka 45 tl ye almıştım .

peki bu peelingin içinde ayrıca nötrleyen bi kremi de olması lazım.siz kullandınız mı?sonuçlar nasıl şu an anlatır mısınız pls

benim cildimde biraz lekelenme ve izler var küçükken kaşımı yarılmış kızlar küçükte olsa biraz iz var bu solüsyonu uygulasam gecermi acaba :5:

peki siz hangi markasını aldınız bunun. bi sitede 45 tlye gördüm skin renu bundan kullanan oldumu kızlar

ilk başladığımda perfect skin peel diye bir marka kullanmıştım... tekrar onu bulamayınca 2 şişe skin renu yu kullandım... farkları yok hepsi aynı... şuan % 20 yi kullanıyorum... mayıs ortalarına kadar devam edeceğim 2 yıldır böyle yapıyorum ama tabi artık ayda bir uyguluyorum gayet memnunum ben... eğer hormonel nedenlerle sivilce akne oluyorsa tabi geçirmiyor ama artık izleri kalmıyor cildimde...
gözenek sıkılaştırması içinde salislik asit erumuyla konbineli kullanıyorum bir süredir. neutrogenanın toniğine 10 ml salislik asit laktik asit koyuyorum sadece akşamları temiz cildi birkezde o tonikle silip yağsız nemlendirici sürüyorum. sonuçlardan ben çok memnunum.

Merhaba kızlar ben bacaklarımda ki batık ve yara izleri için kullanmak istiyorum bu ürünü, satan kişi bacaklarda %15liğin çok etkisi olmayacağını 30luk kullanmam gerektiğini söyledi. Aranızda bu amaçla kullanan oldu mu acaba? Ben almayı düşünüyorum çünkü bu izlerden artık çok sıkıldım

Merhaba kızlar ben bacaklarımda ki batık ve yara izleri için kullanmak istiyorum bu ürünü, satan kişi bacaklarda %15liğin çok etkisi olmayacağını 30luk kullanmam gerektiğini söyledi. Aranızda bu amaçla kullanan oldu mu acaba? Ben almayı düşünüyorum çünkü bu izlerden artık çok sıkıldım

doğrudur... ben 20 liği omzumda kullandım çok çok hafif soyulma oldu oysa cildimde 20lik çok iyi soyulma yapıyor. yüz cildi daha hassas nihayetinde

bn siparişimi verdim bugn umarım şu bacaklarmdaki batık ve yara izlerinden kurtulurum artık bu şekilde kurtulamazsam zaten başka türlü imkansız kurtulamam. düzgün kullanıp daha da lekeli hale getirmem umarm:26:

arkadaşlar bu aldığınız kimyasal peeling sonucu yüzünüzü yıkıyorsunuz sanırım ama ben 2 hafta önce sürekli gittiğim dermatologa uygulattım. derin peeling yaptı ve yıkamadı,4 saat boyuncada su değdirme yüzüne, daha sonrada kuruluk hissettiğinde de bephantene sür dedi. böyle yaptığı için mi yoksa derin peeling olduğu için mi bilemiyorum ama iyi bir soyulma oldu. izlerde güzel geçer gibi oldu ama sonrasında nedense tekrar belirdiler ama daha hafif bir şekilde belirdiler. tabi 1 seansta hemen geçmesini beklemek pek mantıklı olmazdı. bu işlemi yıkamadan tamamlayan varmı merak ediyorum? yıkamadan yapılırsa belki daha iyi sonuç alınır. evde kendi uyguladığınız ürünü tavsiye ediyor musunuz? yardımcı olursanız sevinirim...

Ben bugn 30lugu bacaklarımda uyguladım batık ve scar izlerim için. ilk önce tek bacağıma uyguladım varlık yokluk arasında sonra yıkadım diğerine uygularken şişeye elim çarptı döküldü yarısı :43: bende yere dökülenleri pamuğa bastırıp bol bol uyguladım bacaklara giden gitti naparsam kar diyerek 1dk tuttum yanma artınca hemen yıkadım beyazımsı bir görüntü oluştu bepanthenin yağsız kremini sürünce geçti hemen ama. Umarm işe yarar, ve bu şişe yeter umarım. Nasıl bir sakarım ben of:2:

ben %30luk ürünü bacaklarımda kullandım ama bi yerde yanlış yaptım sanırım. kaç gün oldu daha soyulma başlamadı. deri kurudu iyice çokda kaşınıyor. kullanımda yanlış birşey mi yaptım acaba?

kızlar bende alıcam ama annem bebek gibi cildin var hiç alma lekeleri kalır yüzünde diye korkutuyo :S benim yanaklarımda tek bi sivilce bile yok sadece burnum ve T bölgem için istiyorum çünkü cildim karma yanaklarım kuru T bölgem yaglı burunda soyma yapıyo mu ve en önemlisi küçük siyah noktaları kızarıklıkları geçirir mi nerden alacağımı tecrübeli arkadaşlardan biri özel mesaj atabilirmi güvenilir bi adres istiyorum :( :( ayrıca cilt tonunuda açarmı?cvplarınız için şimdiden teşekkürler...:69:

ilk başladığımda perfect skin peel diye bir marka kullanmıştım... tekrar onu bulamayınca 2 şişe skin renu yu kullandım... farkları yok hepsi aynı... şuan % 20 yi kullanıyorum... mayıs ortalarına kadar devam edeceğim 2 yıldır böyle yapıyorum ama tabi artık ayda bir uyguluyorum gayet memnunum ben... eğer hormonel nedenlerle sivilce akne oluyorsa tabi geçirmiyor ama artık izleri kalmıyor cildimde...
gözenek sıkılaştırması içinde salislik asit erumuyla konbineli kullanıyorum bir süredir. neutrogenanın toniğine 10 ml salislik asit laktik asit koyuyorum sadece akşamları temiz cildi birkezde o tonikle silip yağsız nemlendirici sürüyorum. sonuçlardan ben çok memnunum.

merhabalar ben de 4. günümdeyim.ilk kez yaptım.biraz soyuluyor.bepanthen kremi kullanmıştım.halen kullanmam gerekiyor mu yani tamamen soyulana kadar sürmeye devametmeli miyim???cevap verirsenizçok sevinirim:40:

kızlarrr bende s..n r..nu nun %30 olanını yüzüme yaptım daha önce altı seans yaptırmıstım ama hiç böle yanma ve beyazlama olmadı yapan uzman bile şaşırdı tepki vermedi diye ama bu marka fena sekilde bembeyaz yaptı normalmı ve 30 saniye biile bekletemedim çok yandı ki daha önce yanma bile olmamıştı

Merhaba kızlar.Ben bu % 50 peelingi dövmemi çıkartmak için uygulamak istiyorum.Aranızda %50 veya %30 kullanan varsa çok merak ediyorum.Soyulma nasıl oluyor.Ne kadar kalınlıkta soyuluyor.Soyulma bitip, derinin gerginliği kaybolup tekrar uygulanınca yine aynı katmanı mı soymuş oluyor.Yoksa gittikçe derine mi gidiyor.Bu konu hakkında araştırsam da kullanmadığım için hiç bilgim yok.Aranızda 7-8 seans uygulayan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

bende %50 lık gittigidiyordan alıcam ama aranızda kullanan varmı kolumdakı ızler ıcın uygulamka ıstıyorum doktora gıttım 200 lıraya %40 lık uyguladı 1 bucuk dakıka beklettı soyulma yada renk degısımı hıc bısey olmadı bılgısı olan var almalımıyım sizce:59:

celikik

4. Günün olmasına rağmen soyulma olmadı ise, belki de tca'yı az kullandın, pamuğa dağıtarak ve ya aynı noktaya damlatman ile ilgisi yok bu durumun. Asit asittir. Benim 5. Seans oldu ya da 6. Tam hatırlamıyorum:) salı akşamı yaptım ben , bugün perşembe yüzümü görsen ıstakoz gibi kızarık kahve rengine dönmeye başladı cilt, müthiş gergin ve büzüş büzüş olmaya başladı, ki etkisi böyledir zaten. Her yaptığımda da gazete kağıdı gibi kalkıyor cilt:))) cildi iyice temizliyorum başlamadan, daha önce 2 dakika bekletiyordum hep bu defa 4 dak. Beklettim, cildim alıştı çünkü yan etki yapmıyor.

canım sendede yüzünün yarısı sOyulup yarısı soyulmama gibi bir problemi oldumu benim sağ yanağımın bir kısmı kalın bir tabaka soyuldu sadece, diğer yerlerim duruyo ikİ deri üst üste çok kötü duruyo çOk bekletmedim de nye böyle oldu ki

Son düzenleme:
BENDE kullanmak istiyorum ama çalışıyorum perşembe aşkam yapsam cuma çok belli olurmu acaba bu kızarıklık falan bizim işyerindekiler çok meraklıda didikler dururlarne oldu sana falan diye . birde bunun üstüne makyaj falan yapılıyor mu ben işe giderken yapıyorum da fondoten falan sürsek zararı olur muki

Son düzenleme:
sipariş verdiğim tca solüsyon bu gün geldi ama yapmaya korkuyorum suratım çarşamba pazarı gibi olursa diye :)

Son düzenleme:
Back
X