Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani soyulma yaşandıktan sonra o lekesiz temiz hali kalmıyor ve geri mi geliyor aynı lekeler canım?
Canım senden bır rıcam var her gün,mesaj yazar mısın buraya durumunu anlat bize,tüm yüzüne mi uyguladın bugün nasıl durumun ama unutma 1mesaj yazıp diğerini 1hafta sonra yazma olur mu?
Elif cildinin rengi normal haline gönmüş durumda mı?
Bu konuda okuduğum yazıların ortak noktası 2-3 hafta arayla uygulanması..Yoksa cilt yanıkları oluşabiliyormuş..Kulak çöpüyle ve bölge bölge sürmeni öneririm bidaha uyguladığında..Aynada cildinin ıslaklığını göreceksin ve frost bir görünüm olana kadar beklemen lazım..
Ayrıca TCA deneyenlere sorum şu kulak pamuguna kac damla damlattınız TCA ve tenınızde sulu mu bıraktınız 2dk yoksa böyle varlık yokluk arası bır sekılde mı surdunuz?
En sonunda ben de uyguladım cildime,3dk bekledim biraz yanma oldu ,sonrasında yıkadım sürdüğüm yerde kı doku buruştu kızarma ya da kararma olmadı 1gün oldu henüz umarım çare olur.
Slmlar,bi sorum olck,tca %15 yüzdeki kılcal damarlanma için etkili olur mu?Cildim dalgalı gibi duruyo acaba işe yarar mı?