Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu bölümü de hep ben doldurmuşum ama gene yazcam dayanamıyorum: ben 2.tca peeling denemesini dün akşam yaptım ilkinde 1 dk bekletip yıkamıştım. soyulma az olmuştu bende bu sefer 2.5 dk beklettim iyice beyazlaştı ve sadece birkez yıkadım ve bebanthen merhem sürdüm. ama bu kez çok kızardı hemde anında. yanma ve batışma hisside oldu yüzüm yanmış olabilirmi allah korusunbu sabah kalktım hala yüzüm batışıyor iğne gibi hiç su srmedim hemen kremledim bebanthen ile bugünde hava güneşli dışarı çıkmam da lazım güneş kremim 50 spf lik yeterli olur sanırım ama ben korkmaya başladım yüzümün bazı yerleri kahve rengi bazı yerleri siyahımsı bazı yerleride kırmızı oldu bunlar geçicimi acaba bilen var mı valla korkmaya başladım. kalırsa diye deri de hiç sertleşme yada kendini yenilyecek gibi bi hava yok bilenler cevaplasın lütfen bu yanma hissi hayra alamet mi
![]()
arkadaşım korkma geçicek o kahverengi yaralar.ama 1 hafta gibi bir sürede iyileşme gösterir.Bepantheni çok fazla sürme.çünkü yaranın kabuk bağlamasını geciktiriyor.Birde en önemli nokta sakın ama sakın deriyi kendin soyma kendi atsın.Yoksa iz kalır.Bu konuda çok özen göstermelisin.Bu süreçte dışarıya çıkmak zor oluyor.Kahverengi kırmızı izler yüzünden.Ama emin ol o kahverengilikler dökülecek.İçini rahat tut.
şuan iş yerindeyim berbat bir suratla geldim herkes tuhaf tuhaf bakıyo noldu sna diye . kalın kalın soyulmalar var masaj yapa yapa çıkarmaya çalışıyorum iz olur diye çekmiyorum ama çok rahatsız ediyo ama alnım hala kırış kırış bir türlü atmıyo berbat bi görüntü ilk üç gün tam bir eziyetmiş onu anladım . renk yavaş yavaş düzelmeye başladı kapkara olmuştu suratım . çıkan derinin altı çok hassas el bile sürünce hemen yanıyo sanırım yeni deriyi bolbol kremle korumak laazım . eski deri çok kirli gibi çıkıyo böyle kahve rengi ve de kalın . yenisiyse ince hassas ama temiz ve pembe bir renk ama sanırım o sivilce izleri sandığım gibi hemen geçmicek . sanırım 5-6 seans gerek ama yazın yapmamak lazım onu anlamış bulunuyorum güneşten kaçıcam diye fena oldum. kışın kapalı havalarda ve mümkünse izinliyken evden çıkılmayacaksa yapılmalı iş yerinde çok zor oluyo hem gergin oluyo surat millet dalga geçince psikolojide bozulmaya başlıyo bugün benim 3.günüm ve sanırım yarına en azından kötü görüntü biticek hepsinin bitmesi 10 gün sürer deniyor hadi hayırlısı :)
arkadaşlar ilk üç gnü berbat geçiren ben bugün itibarı ile kadife bir cilde merhaba demiş bulunmaktayım. parlak tertemiz ve capcanlı bir cildim oldu bu sabah. ben biraz aceleci olduğum için masaj yapa yapa attım ölü deriyi iz kalacak bir görüntüde yok önemli olan sanırım çıkan deriyi çekmeden masajla uzaklaştırmak . bende öyle yaptım 3.gün bitti ilk 1. ve 2.günler fena halde gerildi cildim ama bugn herkes hayretler için de iş yerinde berbat geçen 3 gün değdi :) çok ta memnun kaldım birdahaki sefere daha dikkatli yapacağım çok bekletip riske girmeye de gerek yok ben kendi süremi buldum 2 dk. yeterli . şimdi yeni cildimi hızla toprlamak için bebanthen madacasol ve 50 faktör güneş kremiyle destekleme yapacağım fondotense hiç gereksiz kaygan ve parlak oldu zaten cilt . herkese sağlıklı bir cilt temeninmle