Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
eveeetttt 2. gündeyim..henüz bi problem yok..koruyucu kremi sürüyorum sabahları..ve gün içerisinde kurusduğunu hissettikçe de bephanteni sürüyorum..gülünce yaşlı teyzeler gibi dudaklarımın kenarı büzüşüyor hafiften..bu da soyulacağını gösteriyor..inşallah saçma sapan bi şekilde değil de orantılı şekilde soyulurr.. :) şimdi tek tasam bu oldu :18:

bende ilkini az bekltmiştim az soyuldu ama genede 10 gnden aşa yapma derim bende tam 10.gün yapmıştım soyulmasa bile asitten dolayı cilt hassaslaşıyor çünki

bende ilkini az bekltmiştim az soyuldu ama genede 10 gnden aşa yapma derim bende tam 10.gün yapmıştım soyulmasa bile asitten dolayı cilt hassaslaşıyor çünki

1 buçuk dakika beklettim..ince de olsa soyulsun yaa..ilkinde bölge bölge mü soyuldu yoksa tüm yüzmü?

hmm.peki, bekleyelim bakalım.soyulcanı falan sanmıyorum hiç.
hiç bir belirti yok çünkü

bende soyulmaz dedim ama hafif masaj ve kremle destekleince soyulmuştu az sabredin ilk denemede aksama gecikme vs oluyor 2. de daha deneyim oluyor . benim ilkte yüzüme koli bandı yapışmış gibi parlıyodu :) sonra 5. gün falan deri attı souldu azda olsa 2.de fazla beklettim ya güzel soyulmuştu. 2 dk tam iyi bnce azı soymuyo çoğu da acıtıyo .
güls88 durumun nasıl baş edebiliyosun demi tatlım moralini hiç bozma yaşında küçük senin cildn bebek gibi olur soyulunca merak etme tm. mı ablacım

abla valla aynen koli bandı yapıştırılmış gibiyim..gerilmiş vaziyette ama soyulma yok..yıkamadım da 2 gündür yüzümü..acaba diyorum yüzümü sıcak suyla yıkasam da soyulmasını mı hızlandırsam kabarır belki..yoksa kendiliğinden mi soyulsa...hiç soyulmucak gibi müdahale etmezsem..haftasonu istemeye gelcekler imdaaaaatttt diyorum yaaa

bir de doktorun verdiği salisilik asiti süreyim diyorum artık ama soyulmaya başladığında soyulan yerlerde hassasiyet yaratıp tahriş etmesin sonuçta yeni deri..ne yapacağımı şaşırdım..yüzümü yıkıcam ama sabun kullansam mıı..yanlış bişey yağmaktan çok korkuyorumm..!

sabun sonrası hemen kremleyeceksen yıkayabilirsin artık . çünkü sabunla kalırsa kurur kuruyunca pul pul oluyo. sıcak su zararlıymış ama duş alırken oluşan buhar soyulmaya yardımcı oluyormuş . ben kremledikten sonra masaj yapa yapa soymuştum kendi haline kalınca uzun sürüyo soyulması salisik asite gelince ben sürme şimdi derim yeni deri hassas olduğu için sıkıntı olabilir. moralini yüksek tutmalısın cilt psikolojiden daha çok etkileniyor. rahatına bak . o halde yüz bronz gibi oluyo . tatile gittim diye hava atarsın :)

zaten ben izmirde oturuyorum,çeşmede :)güneşlenmeden bronzluk sağladım :)
soyulmasını çok istiyorum ama başlamadı soyulma..güzel bir cilt istiyorummm..bugün sebamed sabun alayım diyorum..sağlıklı olsun..dove falan olmaz şimdi..

ben zeytinyağlı bi sabun kullandım. o bile kuruttu . hemen krem srersem sıkıntı olmuyo pası gider bari :) evet gerçekten hiç fena olmuyo soyulma olana kadar . gerginken kötü duruyo kırışık oluyo:) soyulurken de deri parçaları falan ama kremlersen pek anlaşılmyo dikkat etmezsen tabi o kadar işte .

çenemde bi bölüm fındık kadar ve burun kenarlarım soyuluyooo incecik küçücükkk:)

hadi gözün aydın ordan çorap söküğü gibi gidicek arada hafif bazlı masaj yap tatlım evde ama sakın yüziyim deme sadece masajla deriye yardımcı ol valla seni bi görmek lazım soyulma bitince o yaşta tam bebiş olursun pembe pembe oooh ne güzel maşallah

incecik soyuluyo her yeri az az ..banyodan sonra buharla birlikte kabardı deri ben de aldım elime bepanteni ovaladım da ovaladım nazik nazik inşallah her bi yeri soyulur da fıstık gibi olur abla yaaa..sabırsızlanıyorumm..1 ton da olsa ilk seferde leke açılsın..

açılma oluyo bir ton bazılarında daha fazla ama 3.4 . seanslarda daha fazla oluyo sabır tatlım ilk seferde okadar mucize olmaz ama cilt baya bi toparlıyo kendini onu söylim ben 33 yaşındayım ve benimki dahi süper oldu . az sabret soyulma başlamışsa hepsi gider bende ovalıyorum hızlanmış oluyo yavaş ovala tamammı korkutma deriyi :)

ayyyy.
kızlar bişey demeliyim.
sürdüğüm alanda minik minik (toplu iğne batırmış gibi) şeffaf kabarcıklar oldu.ama yanyana değil.(uçuk gibi değil yani)
ayrı ayrı alanlarda.
derinin tümden kabarmış halide mi öyle oluyor normalde?
ama benimki o kadar küçük ki, dokunulduğu zaman anlaşılıyor ve çok dikkattli baktığın zaman.
umarım anlatabilmişimdir.

ANLATTIN ÇÜNKÜ bende koluma bi deneyim demiştim aynısı oldu kolum . ama sonra deri kavlak oldu ve soyuldu .yani no problm.

soyulma kaldı yarıda..gitmiyo..kese yapıcam bugün nazik nazik..tahriş etmemeye çalışarak

kabarcıkların yok olması demek soyulma aşamasına geçicek demek bende de aynı olmuştu. ve gülls kese yapabilirsin deriyi üzmeden ama . ona iyi davran ki cevabı güzel olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…