Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Vallahi önce cilt doktoruna gittim tetradox sivex aknilox treatin hepsini kullandim baktim izlere etkisi yok.estetisyen ve cilt doktorlarindan araştirdim kimyasal peeling ve lazer öneriliyor.2side kesin çözüm sivilce içinde izleri içinde.kimyasal peeling seansi 50-100 ytl arasi degişiyor 6 senasn gitmek lazim.pahali.cilt analizi yaptirdim bi sorun olamyacagini söylediler.hassas degil yani cildim çok.internette kimyasal peeling üzerine araştirma yapip yorumlari okudum ve malum siteden %15 tca asit orani dükü oldugu için yan etkisi yook hiç yok.ben görmedim yani.2.seansda bitti valla gittikçe pamuk gibi oluyorum :))

kızlar ödemeyi illaki kredi kartıylamı yapıyoruz...
daha önce internetten hiç alışveriş yapmadığım için bilgim yok hiç..
yani kargo geldiğinde elden nakit ödeme yapamazmıyım??CADIARZUCADIARZU

Merhabalar kızlar.. ben bundan 3-4 yıl önce lekelerim için kimyasal peeling yaptırmıştım.. Ama TCA oranı kaçtı bilmiyorum..Sadece 2 seans gidebilmiştim maddi durumdan ötürü:) Aynı belirtiler olmuştu bende de , soyulma sonrasında da bebek gibi bir cilt..Şimdi sizden öğrendikten sonra bu işlemi evde de yapabileceğimizi hemen ben de sipariş vericem, çünkü çok memnun kalmıştım..Bir de yıllar içinde güneş lekelerim de arttı baya..
Bu solüsyonun yanında verilen kreme bir alternatif sunmak istiyorum size..aylardır gece kremi olarak kullanıyorum ve çok memnunum:) Ben bu kremi kuzenimden öğrendim , onun da bir arkadaşının abisi Amerika da cilt doktoruymuş , o önermiş..
-bepanten krem
-2 ampul evigen ( e vitamini)
-1 ampul B12 ( dodex)
-6 draje avicap ( A vitamini)
-1 tatlı kaşığı jojoba yağı
-1 tatlı kaşığı kayısı çekirdeği yağı
-1 tatlı kaşığı portakal yağı
-1 tatlı kaşığı buğday yağı
-1/2 tatlı kaşığı yasemin yağı
-1/2 tatlı kaşığı ceviz yağı

Herhangi bir problemi olmayan cilt için bile kullanılabilir tamamen doğal bir krem daha doğrusu losyon ( çünkü kıvamı biraz sıvı )..

Merhabalar kızlar.. ben bundan 3-4 yıl önce lekelerim için kimyasal peeling yaptırmıştım.. Ama TCA oranı kaçtı bilmiyorum..Sadece 2 seans gidebilmiştim maddi durumdan ötürü:) Aynı belirtiler olmuştu bende de , soyulma sonrasında da bebek gibi bir cilt..Şimdi sizden öğrendikten sonra bu işlemi evde de yapabileceğimizi hemen ben de sipariş vericem, çünkü çok memnun kalmıştım..Bir de yıllar içinde güneş lekelerim de arttı baya..
Bu solüsyonun yanında verilen kreme bir alternatif sunmak istiyorum size..aylardır gece kremi olarak kullanıyorum ve çok memnunum:) Ben bu kremi kuzenimden öğrendim , onun da bir arkadaşının abisi Amerika da cilt doktoruymuş , o önermiş..
-bepanten krem
-1 ampul B12 ( dodex)

Herhangi bir problemi olmayan cilt için bile kullanılabilir tamamen doğal bir krem daha doğrusu losyon ( çünkü kıvamı biraz sıvı )..

Merhaba, yağlar özellikle yoğun miktarda içerdiği e vitamini ile tüyleri ve tüy köklerini güçlendiriyor diye duymuştum yağları sürdüğümüzde tüylenme yapmaz mı acaba?
Ben de buğday yağını şimdi kırmızı lekelerimin geçmesi için kullanıyorum(sadece lekelerime uyguluyorum) geceleri - tca kırmızı lekelerime çok etki etmedi 3. seansım bu kırmızı lekeler kan toplaması şeklinde .. ve gözaltlarıma az miktarda kulak çöpünün pamuğuyla masaj şeklinde 2 gündür uyguluyorum çok etkili oldu siyahlığı geçti ve kırışıklıklarıma bile şimdiden etki etti...

Ben de buğday yağına hastayım....:P

Buğday Yağı :

Hücre yenileyici, selülit için; yanık yara ve diğer cilt problemlerinde kırışıklıklarda etkili olarak kullanılır. Ayrıca hassas ve yıpranmış saçlar için faydalıdır. Cilt lekeleri güneş lekeleri ve doğum lekelerini giderir. B Vitaminleri ve mineraller içerir. Dahilen; günlük bir çay kaşığı kulllanılır. Haricen; Saç için friksiyon cilt için masaj şeklinde uygulanır.

doğal antioksidan olan ve e vitamini ve minareller yönünden zengindir. cilt bakımında ve selülit tedavisinde kullanılır. güneşin sebep olduğu cilt lekelerinin giderilmesinde etkilidir. hücre yenileyici olup sürekli kullanıldığında doğum lekelerini giderir. yıpranmış cildi ve saçları besler yüz ve tüm vücut bakımında kullanılır.

.

angeleyess ben de herhangi bir tüylenme yapmadı açıkçası , ben birkaç aydır kullanıyorum..kesin bilgi sahibi olmadığım için de birşey diyemeyeceğim ,belki de yapıyodur ,inşallah yapmaz:)))
Yıllarca pahalı markalar para verdim , şimdi hala veriyorum bazı ürünlerde ama ; doğadan da faydalanmak lazım diye düşünüyorum..
Bu tarz kremleri kullanan kuzenimin arkadaşını ilk gördüğümde max. 30 yaşındadır dedim o da çoluk çocuğu vardı büyük ondan dolayı ,ama kadın 40 küsür yaşındaymış..Ondan sonra zaten hemen kremin tarifini istedim:)

slm arkadaslar..bende yenı uye oldum,tca %15 i gercekten merak edıyorum.cogu yorumu okudum ve olumlu..ama bırtane bıle olumsuz okumam benı tedırgın ettı :( ya bende de ıse yaramassa dıye.bende fazla leke yok(sıvılce sonrası hafıf kırmızlıklar) su allık surulen bolgede ıgne ucu kadar delıkler var tahmıne dıyorsunuzdur.onlara care olur mu ?kullanan arkadaslar bılır bılgılendırrsenız sevınırım..

angeleyess ben de herhangi bir tüylenme yapmadı açıkçası , ben birkaç aydır kullanıyorum..kesin bilgi sahibi olmadığım için de birşey diyemeyeceğim ,belki de yapıyodur ,inşallah yapmaz:)))
Yıllarca pahalı markalar para verdim , şimdi hala veriyorum bazı ürünlerde ama ; doğadan da faydalanmak lazım diye düşünüyorum..
Bu tarz kremleri kullanan kuzenimin arkadaşını ilk gördüğümde max. 30 yaşındadır dedim o da çoluk çocuğu vardı büyük ondan dolayı ,ama kadın 40 küsür yaşındaymış..Ondan sonra zaten hemen kremin tarifini istedim:)

canım sen bu tarifteki kremimi kullanıyorsun.merak ettim.bu tarz kremi kullanan benimde tanıdığım var eczanede yaptırıyor,başka karışım ama yıllardırda ondan başka bişey sürmez yüzüne ama bebek gibi ne bir tüy,ne sivilce nede kırışıklık 45 demezsin yani biraz bende kullandım tüylenme oluştu bir dönem sonra bıraktım.herkes sürüp fayda görüyor ben sürünce ya fayda görmüyorum yada sorun oluşuyor ama şu TCA yı denemek isterim peeling yaptırmıştım bir dönem cildim harikaydı hafif lekeler oluştu maddiyat tan tekrar yaptıramam eğer böyle bir yöntem varsa denemek isterim açıkçası saygılara.s

Çillerdede faydası olurmu acaba arkadaşlar, bende almak istiyorum ama emin olamıyorum

Çillerdede faydası olurmu acaba arkadaşlar, bende almak istiyorum ama emin olamıyorum

evet çillerde çok güzel etkisi oluyo tca nın.... kanada da çok kullandım tca yı en iyi dostum diyebilirim... ayrıca arkadaşlar %15 en idealidir sakın yüksek oranda daha etkili olur diye kullanmayın hele cilt hassassa, belki % 20 olabilir ama %15 gayet iyi bir orandır.. ( ilk önce %10 kullanmıştım ilk önce o bile oldukça etkiliydi )daha yükseğini doktor gözetiminde yapılması şart ...doktorların istediği fiyatlarda malum :)
ayrıca dikkat arkadaşlar valla kanada dayken ben bu ürünün sahtesine çok rastladım tca gibi olan ama aslında tamamen toksisite yapan bir asit daha var adını unuttum.... bazıları onu kullanıyor daha ucuz diye...onun için sağlık bakanlığı yada yabancı bir markaysa FDA onayını mutlaka sorun yoksa uzak durun derim....
yani satan kişinin fda onaylıdır demesine bakmayın ispat isteyin....

ÖPTÜÜÜMMMM Şeniz

Merhabalar,

Arkadaşlar benim lekelerim yıllar öncesine dayanan ne yaptıysam geçmeyen inatçı lekelerdi.

Pazartesi günü % 30 TCA'ya başladım.Bende öyle yanma gibi bir durum olmadı.Cildim yanmayınca 5 Dk.falan tuttum.Dün hafif bir soyulma oldu. Bu gün bakıyorum herhangi bir soyulma falan yok.

Bekleyip göreceğiz.süprizzzzz

evet çillerde çok güzel etkisi oluyo tca nın.... kanada da çok kullandım tca yı en iyi dostum diyebilirim... ayrıca arkadaşlar %15 en idealidir sakın yüksek oranda daha etkili olur diye kullanmayın hele cilt hassassa, belki % 20 olabilir ama %15 gayet iyi bir orandır.. ( ilk önce %10 kullanmıştım ilk önce o bile oldukça etkiliydi )daha yükseğini doktor gözetiminde yapılması şart ...doktorların istediği fiyatlarda malum :)
ayrıca dikkat arkadaşlar valla kanada dayken ben bu ürünün sahtesine çok rastladım tca gibi olan ama aslında tamamen toksisite yapan bir asit daha var adını unuttum.... bazıları onu kullanıyor daha ucuz diye...onun için sağlık bakanlığı yada yabancı bir markaysa FDA onayını mutlaka sorun yoksa uzak durun derim....
yani satan kişinin fda onaylıdır demesine bakmayın ispat isteyin....

ÖPTÜÜÜMMMM Şeniz

Benim çillerim ben bildim bileli var sadece 2 yıl önce peeling yaptırmıştım o zaman biraz açılmıştı(kimyasal degil bu arada) kremlerle falan yapmıştı bayan. Umarım faydası olur alıpta mutsuz olmak istemiyorum.

-bepanten krem
-1 ampul B12 ( dodex)

Arkadaşım verdiğin bu tarifde bepanten kremden ne kadar koyuyorsun.

Benim çillerim ben bildim bileli var sadece 2 yıl önce peeling yaptırmıştım o zaman biraz açılmıştı(kimyasal degil bu arada) kremlerle falan yapmıştı bayan. Umarım faydası olur alıpta mutsuz olmak istemiyorum.

%15 çillerini yok edecektir , kullan bence...

aman arkadaşlar FDA onayını arayın mutlaka TCA da yoksa başınıza iş açmayın...

Merhabalar,

Arkadaşlar benim lekelerim yıllar öncesine dayanan ne yaptıysam geçmeyen inatçı lekelerdi.

Pazartesi günü % 30 TCA'ya başladım.Bende öyle yanma gibi bir durum olmadı.Cildim yanmayınca 5 Dk.falan tuttum.Dün hafif bir soyulma oldu. Bu gün bakıyorum herhangi bir soyulma falan yok.

Bekleyip göreceğiz.süprizzzzz

neeee ? % 30 sürdün ve yanma bile olmadımı ? çok ilginç

Valla öyle .Az bir soyulma oldu. Bakalım 10 gün sonra bir daha deneyeceğim.

arkadaşın dediği gibi internettenmi aldın bunu tca yı gördüğümden beri araştırıyorum ama cesaret edemiyorum açıkçası %15 i vardı nasıl kullanıldığı felan bilgi güvenilirmi a.s.

Back
X