• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
tcayı bende aldım 15lik haftada bir 2. kez kullandım öyle aman aman bir soyulma olmadı ama soyuldu tabi kese yaptım bende
lekelerde bir azalma olduğunu söyleyemem ama kabuklar falan daha çabuk dökülüyor yani mucizevi bir ilaç değil

bende çok fazla soyulma oluyor bence 1 dk daha uzun süre tutmalısın.... 1-2 uygulamadan mucizevi bişiler bekleme zaten. bir dermatoloğada gitsen en az 6 seans için gelmen gerekitğini söyleyecek. şu bi gerçek 5 para etmez leke giderici dermatolojik ilaçlardan çok daha iyi ve hızlı sonuç veriyor.

bende çok fazla soyulma oluyor bence 1 dk daha uzun süre tutmalısın.... 1-2 uygulamadan mucizevi bişiler bekleme zaten. bir dermatoloğada gitsen en az 6 seans için gelmen gerekitğini söyleyecek. şu bi gerçek 5 para etmez leke giderici dermatolojik ilaçlardan çok daha iyi ve hızlı sonuç veriyor.

Lazer tüy tedavisi sırasında uygulamanın bir sakıncası var mı ?

kızlar bu tca yı kullandığmzda evde kapalı kalmamız gerekiyomu soyulma falan oluyoımuş ya insan içine çıkabilirmiyiz ve sivilcelere etkisi kaç seansde etkisini gösteriyo evde yapılan tca yı kullananız varmı*

ebayde bu ürüne baktım. farklı markalar var. kullananlar hangi markayı aldınız ve sizce markanın önemi var mı? cevap verirseniz sevinirim.

bir başlıkta, bu peelinglerin siğil ilacının seyreltilmişi olduğunu söylemiş bir arkadaş, o yüzden almaya karar verdim. zira 1 hafta önce hastanede siğilimi asitle yaktırdım ve derimi tam 6-7mm kadar oydu o bölgede. tabii çok yara oldu filan ama zaten yüzü o şekilde oyması gerekmiyor. seyreltilmiş hali 1-2 mm oysa benim izler zaten gidecek. hem elimdeki yara o kadar ağır olmasına rağmen şu an 1. haftasında tamamına yakını iyileşti ve iz kalmayacak gibi görünüyor.

bu arada güneş kremi koruyucu falan kullanmadım
leke de olmadı

bu tamamen şans..
bence koruyucu kullanılmalı,cildimizi riske etmeye gerek yok..koroyucu kremler en fazla 30-40 tl bişey..sadece düzenli kullanılacak..

Kızlar tca içim güvenilir bi site linki atabilirmisiniz sahteleride varmış?

ebayde bu ürüne baktım. farklı markalar var. kullananlar hangi markayı aldınız ve sizce markanın önemi var mı? cevap verirseniz sevinirim.

bir başlıkta, bu peelinglerin siğil ilacının seyreltilmişi olduğunu söylemiş bir arkadaş, o yüzden almaya karar verdim. zira 1 hafta önce hastanede siğilimi asitle yaktırdım ve derimi tam 6-7mm kadar oydu o bölgede. tabii çok yara oldu filan ama zaten yüzü o şekilde oyması gerekmiyor. seyreltilmiş hali 1-2 mm oysa benim izler zaten gidecek. hem elimdeki yara o kadar ağır olmasına rağmen şu an 1. haftasında tamamına yakını iyileşti ve iz kalmayacak gibi görünüyor.

şuana kadar 3 farklı marka kullandım... 3 üde aynı farkları yok.... yurtdışından 1 kere aldım şişenin biri kırılmış postada satıcı iade falanda etmedi.. diğer iki siparişimi gittigidiyordan aldım... şuan kullandığım marka skin renu, hepside aynı hangisi daha uygun olursa sizin için onu alın.

şahsen yapmadım ama bence kesinlikle yapma :1shok:

cildin bu sonuçta ikiside tahriş edici bişey güzelleşim die sivilce veya tüylerini arar hale geleblirsin

yapma bence lazer tedavin bitsin öyle yap. aşırı tahriş olma riski çok yüksek

cerenimo arkadaşım, sen şu an ne durumdasın? çukurların varsa ne derinlikteydi ve hafif çukurlarında düzelme oldu mu? bilgi verebilirsen çok sevinirim.

kızlar gözaltınada uygulanırmı bu tca koyu renk halkalarım var?

koyu renk halkaların derinin dış yüzeyiyle bir alakası olduğunu sanmıyorum ve kesinlikle göz çevresine kullanmayın derim. yorgunluktan olan göz altı morluğunu bende kayısı çekirdeği kremi geçiriyor, aktarlarda var.

kızlar gözaltınada uygulanırmı bu tca koyu renk halkalarım var?

Bunu doktorlar yapıyor ama tca değil, glikolik asit kullanılıyor genelde bildiğim kadarıyla. Zaten göz bölgesini kişinin kendisinin yapması hiç sağlıklı olmaz. Önce asit sürülüyor, göz kapalı halde tabii, bir kaç dakika sonra üzerine asidi alacak bir solüsyon sürüyorlar, pembe renge dönüşüyor. En sonunda rahatlatıcı bir kremle bitiriliyor. İşlem esnasındaki 1-2 dakikalık bekleme süresinde yanma ve batma olduğunu söylüyorlar. Güvenilir bir doktora danış bence.

cerenimo arkadaşım, sen şu an ne durumdasın? çukurların varsa ne derinlikteydi ve hafif çukurlarında düzelme oldu mu? bilgi verebilirsen çok sevinirim.

bende lekeler çok vardı sivilce lekeleri ama aktif sivilce yada aknem yoktu... şuan hiç leke yok cildimde... çukurlar çok abartı değildi ama yanakalrımda yinede rahatsız edici bir şekilde hafif çukurlar vardı. çukurların geçmesi zaman aldı tabi lekelerim 3 seansta yok olmuştu ama çukurlar 7-8 seanta düzeldi. artık ayda bir 45 günde bir yapıyorum... soyulma bittikten sonraki cildin yeni hali çok hoşuma gidiyo gergin ve pürüzsüz. yazın uygulamadım son 2 ayda.. bu hafta sonu sezonu açıcam :D

Son düzenleme:
bende lekeler çok vardı sivilce lekeleri ama aktif sivilce yada aknem yoktu... şuan hiç leke yok cildimde... çukurlar çok abartı değildi ama yanakalrımda yinede rahatsız edici bir şekilde hafif çukurlar vardı. çukurların geçmesi zaman aldı tabi lekelerim 3 seansta yok olmuştu ama çukurlar 7-8 seanta düzeldi. artık ayda bir 45 günde bir yapıyorum... soyulma bittikten sonraki cildin yeni hali çok hoşuma gidiyo gergin ve pürüzsüz. yazın uygulamadım son 2 ayda.. bu hafta sonu sezonu açıcam :D

Yazın bronz olduğumuz için, uyguladığımız zaman yzümüzdeki deriler soyulacağı için yüz beyazlayacak ama geri kalan kısımlar yine bronz kalacak diye korkuyorum. Öyle olmayacak mıdır?
Ben gerçek rengimden baya bir uzağım ve gayet bronzum. kullanmaya çekinmiyorum ama bronzluktan dolayı, deriler kalkınca birkaç renk olacağım için korkuyorum.

kızlar emzirilirken kullanılabiliyormu? 8 aylık bebeğim var süte geçermi acaba? geçiyorsa hiç heveslenipte araştırma yapmıyayım boşuna..

Ürünü nerden temin ediyorsun acaba ? :) bide daha önceki konulardan birinde Ebaydan alınan ürünlerin daha uygun fiyatta oldugunu okumusdum Ebaydan temin eden varsa bana Ürün adı verebilirmi acaba ona göre aratıp alayım bende Direk %15 yada 20 TCA diye bulamadım bide Çatlaklar da kullandığınızı sölemişsiniz Bacak ve kalça çatlakları dimi ? birde ben Çalışan bi insanım :) Bunu yüzümde kullandığımda ertesi gün rahatca işime gidebilirmiyim Çok abes bi görüntüm olurmu Olursada bunu hafifletebilirmiyim?

Ürünü nerden temin ediyorsun acaba ? :) bide daha önceki konulardan birinde Ebaydan alınan ürünlerin daha uygun fiyatta oldugunu okumusdum Ebaydan temin eden varsa bana Ürün adı verebilirmi acaba ona göre aratıp alayım bende Direk %15 yada 20 TCA diye bulamadım bide Çatlaklar da kullandığınızı sölemişsiniz Bacak ve kalça çatlakları dimi ? birde ben Çalışan bi insanım :) Bunu yüzümde kullandığımda ertesi gün rahatca işime gidebilirmiyim Çok abes bi görüntüm olurmu Olursada bunu hafifletebilirmiyim?

canım bende ilk önce ebaydan almıştım ilk şişemi ama 2 yıl olmuştur.... birkaç kişi kullanınca erken bitmişti ve tekrar ebaydan 1 şişe daha aldım ama ne yazikki 2. siparişim gelmedi, satıcıya söyledim ama cevap bile alamadım kötükedihüso
son iki şişemi gittigidiyordan aldım memnunum ondanda.. ilk önce %15 kullanmıştım şuan %20 kullanıyorum.. çatlaklar için % 30 tca kullanılıyor...
öyle çok abartılacak bir durum olmadı bende hafif kızarıklık illaki oluyor... soyulurkende yağsız bir nemlendirici kullanılınca dikkat çeken kötü bir görüntü olmuyor, en azından bende öyle. soyulma tamalandıktan sonraki cildin pürüzsüz haline değer :D

Son düzenleme:
Back
X