- 9 Ağustos 2020
- 201
- 136
- 33
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Bende kimyasal gebelik gecirmistm bence çok üzerine düşmeyin adetiniz gecikirse test yaparsiniz çünkü psikolojik olarak yıpratıcı bir süreçHanımlar merhaba,
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Öğrendikten 2 gün sonra değer düşmüştü ve adet olmuştum. SAT 27 Kasım ve 5 gün sürdü.
Adet bitiminden hemen sonra gün aşırı birliktelik yaşadık eşimle ve yumurtlama günlerini de değerlendirdik. Kızlar tahminime göre 10 gün var adetime, geçen ay geç geldiği için tam ne kadar var kestiremiyorum fakat hiç böyle olmazdı göğüslerim hassas ve sanki böyle adet olacakmışım gibi ağrılar gelip gidiyor kasıklarıma ve alt karnıma. Aşırı gaz var bir de ayıptır söylemesi. Üşütmüyorum da eminim. Bir de çok sık idrara çıkıyorum anlamlandıramıyorum. Bu gibi durumlar yaşayıp gebe olduğunu öğrenen, konu hakkında fikri olan arkadaşlarım lütfen yardımcı olur musunuz
Kesinlikle, çok üzüldüm ama eşim üzüldüğümü görüp daha çok üzülmesin diye biraz daha güçlü durmak zorunda kaldımBende kimyasal gebelik gecirmistm bence çok üzerine düşmeyin adetiniz gecikirse test yaparsiniz çünkü psikolojik olarak yıpratıcı bir süreç
Hayırlısı böyleymiş deyip konusunu dahi açmayınKesinlikle, çok üzüldüm ama eşim üzüldüğümü görüp daha çok üzülmesin diye biraz daha güçlü durmak zorunda kaldımRabbim sen hayırlısını nasip et..
Öyle canım eve test almıyorum, geçsin adetim ondan sonra diye söz verdim kendime.. adınıza çok sevindim, inşallah bana da nasip olurHayırlısı böyleymiş deyip konusunu dahi açmayın
Erkenden de şimdi heveslenmeyin adetiniz 5 10 gün geçsin sonra test yaparsınız inşallah sağlıklı şekilde yine hamile kalırsınız
Ben de kimyasaldan sonraki ay hamile kaldım ama 3 5 ay hiç takmama kararı almıştım rahat olmak kesinlikle çok önemli
Merhaba geçen ay bende kimyasal geçirdim. Aynı durum bende de var yumurtlamam adetten hemen Sonra oldu. Adetime 7-8 gün felan var ama şiddetli kasik ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı göğüs açısı ve şişlik hissediyorum bende çok stresli ve heyecanlıyımHanımlar merhaba,
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Öğrendikten 2 gün sonra değer düşmüştü ve adet olmuştum. SAT 27 Kasım ve 5 gün sürdü.
Adet bitiminden hemen sonra gün aşırı birliktelik yaşadık eşimle ve yumurtlama günlerini de değerlendirdik. Kızlar tahminime göre 10 gün var adetime, geçen ay geç geldiği için tam ne kadar var kestiremiyorum fakat hiç böyle olmazdı göğüslerim hassas ve sanki böyle adet olacakmışım gibi ağrılar gelip gidiyor kasıklarıma ve alt karnıma. Aşırı gaz var bir de ayıptır söylemesi. Üşütmüyorum da eminim. Bir de çok sık idrara çıkıyorum anlamlandıramıyorum. Bu gibi durumlar yaşayıp gebe olduğunu öğrenen, konu hakkında fikri olan arkadaşlarım lütfen yardımcı olur musunuz
Canım doktor demişti ki bu ay hamile kalmak için çok şanslı olduğun bir ay iyi değerlendir. Bende bu sebepten senin gibi adet biter bitmez değerlendirdik. Aynı belirtileri yaşıyoruz kafaya takmayın diyor herkes ama takmamak mümkün değil geçen ay kursakta kalan hevesten sonra.. Evet test için biraz erken canım inşallah birlikte alırız güzel haberleri bu ay inşallahMerhaba geçen ay bende kimyasal geçirdim. Aynı durum bende de var yumurtlamam adetten hemen Sonra oldu. Adetime 7-8 gün felan var ama şiddetli kasik ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı göğüs açısı ve şişlik hissediyorum bende çok stresli ve heyecanlıyımtest için erken biliyorum zaman geçmiyor sanki
Takmamak mümkün olur mu ancak yaşayan bilir tam 13 aydır bekliyorum eşimde bende çok istiyoruz bebisimiz inşallah bizimledir ve tutunmaya çalışıyordurCanım doktor demişti ki bu ay hamile kalmak için çok şanslı olduğun bir ay iyi değerlendir. Bende bu sebepten senin gibi adet biter bitmez değerlendirdik. Aynı belirtileri yaşıyoruz kafaya takmayın diyor herkes ama takmamak mümkün değil geçen ay kursakta kalan hevesten sonra.. Evet test için biraz erken canım inşallah birlikte alırız güzel haberleri bu ay inşallah
AminnnnTakmamak mümkün olur mu ancak yaşayan bilir tam 13 aydır bekliyorum eşimde bende çok istiyoruz bebisimiz inşallah bizimledir ve tutunmaya çalışıyordurtest için erken ama zaman bir türlü geçmiyor çok heyecanlıyım olmazsa çok üzülürüm inşallah Rabbime çok duaciyim bizi bu duygudan mahrum bırakmasın
Evet ya olmaz mı dün gece uykudan uyandırdı beni sancı diyorumki acaba beklediğimden mi kuruntu yapıyorum ama gece resmen beni sancı uyandırdı soluma yatamiyorum özellikle sağ tarafım da var bazen de sol tarafım yani o bölge genel sancilaniyor bir de sağ bacağıma çok vuruyorAminnnncanım alt karnında sanki regl olacakmış gibi sancılar oluyor mu şeninde, ara ara vurup geçiyor benim bu şekilde
Ya inan bende aynı şeyleri yaşıyoruz gece uykudan uyandırıyor bazen alt Karnın adet olacakmış gibi ağrıyor inş yerleşme ağrısıdır ikimizin deEvet ya olmaz mı dün gece uykudan uyandırdı beni sancı diyorumki acaba beklediğimden mi kuruntu yapıyorum ama gece resmen beni sancı uyandırdı soluma yatamiyorum özellikle sağ tarafım da var bazen de sol tarafım yani o bölge genel sancilaniyor bir de sağ bacağıma çok vuruyorYumurtlama gününden bir hafta sonra başladı bu belirtiler halaa da var
Canım var mı gelişme ne durumdasınEvet ya olmaz mı dün gece uykudan uyandırdı beni sancı diyorumki acaba beklediğimden mi kuruntu yapıyorum ama gece resmen beni sancı uyandırdı soluma yatamiyorum özellikle sağ tarafım da var bazen de sol tarafım yani o bölge genel sancilaniyor bir de sağ bacağıma çok vuruyorYumurtlama gününden bir hafta sonra başladı bu belirtiler halaa da var
Canım aynı bende durumlar erken daha diye test yapmıyorumCanım var mı gelişme ne durumdasın
Canım bugün sat ile 26 gün olmuş. Yapsam çıkar mı bilemiyorum ama cesaret de edemiyorum kimyasal iken yakalarım diyeCanım aynı bende durumlar erken daha diye test yapmıyorumsizde nasil
Sizin adet döngünüz kaç gün sürüyor normaldeCanım bugün sat ile 26 gün olmuş. Yapsam çıkar mı bilemiyorum ama cesaret de edemiyorum kimyasal iken yakalarım diye
Kuzum benim geçen ay 1 hafta geç olduğum için biraz şaştı. Normalde 14-16. günde yumurtlama görüyorum. :) ama bu ay geçen aydan ötürü ekstra dikkat ettim şans yüksek dedikleri için 2 günde bir denedik. Hala daha alt karnımda regl olacakmış gibi kramplar var. Hadi bakalım hayırlısı diyelimSizin adet döngünüz kaç gün sürüyor normaldeBenim mesela toplam 25-28 arası değişiyor bugun tam 22. Gün ama bende cesaret edemiyorum test yapmaya kimyasaldir veya yoktur boşuna stres yapmışım dir diye çok korkuyorum normalde 26 gün yeterli bir süre aslında ama ne zaman yumurtlama oldu acaba sizde ben hemen adetten iki gün sonra yumurtladim diye düşünüyorum
Canım benim belirtiler kasık ağrısı bacaga vuruyor o kadar şiddetli geliyor ara ara bel ağrısı göğüste şişlik sızlama karında şişlik hissiKuzum benim geçen ay 1 hafta geç olduğum için biraz şaştı. Normalde 14-16. günde yumurtlama görüyorum. :) ama bu ay geçen aydan ötürü ekstra dikkat ettim şans yüksek dedikleri için 2 günde bir denedik. Hala daha alt karnımda regl olacakmış gibi kramplar var. Hadi bakalım hayırlısı diyelimolursa seviniriz olmazsa nasip bir sonraki aylara artık senin belirtilerin neler canım
Canım inanır mısın sanki ben yazdım bunları.. sol kasığıma bende yatamıyorum yattığım an ağrı oluyor, ya gebelik vardır inşallah o kadar isterim ki ama yoksa da bilmiyorum neden böyle oluyor, kimyasaldan sonraki ay vücut kendini gebeliğe daha iyi hazırlar diyorlar ama.. Allah ol dedikten sonra gerisi boş az önce video izledim bir kadın şüpheli ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullanmasına rağmen bebek olmuş kalbi kütür kütür atıyorduCanım benim belirtiler kasık ağrısı bacaga vuruyor o kadar şiddetli geliyor ara ara bel ağrısı göğüste şişlik sızlama karında şişlik hissi1 haftadan fazla süredir böyleyim adet döngüm 25-28 gün arası değişir bugün 22. Gundeyim ama adetten hemen sonra yumurtladim eminim aslinda yapsam testte çıkar varsa evde de testim var ama negatif görürsem üzülürüm diye cesaret edip yapamıyorum. Olursa eşimde bende gerçekten çok sevinicez 13 aydır deniyoruz geçen ay kimyasalda çok üzüldük bizde iki günde bir değerlendirdik gerçi her ay değerlendiriyoruz ama pcostan olmuyor sanirim. İnşallah sizinde bizimde vardır bebisimiz çok merak ediyorum acaba kendimmi kuruntu yapıyorum diye düşünüyorum ama uykudan uyartiyor kasık sancısı bilemedim soluma da yatamiyorum işin ilginci kasıklarım o zaman şiddetleniyor
Tabi tabi ederim sizde edin mutlaka bir kaç gün geçsin diye bekliyorum ama geçmiyor sanki bir türlüCanım inanır mısın sanki ben yazdım bunları.. sol kasığıma bende yatamıyorum yattığım an ağrı oluyor, ya gebelik vardır inşallah o kadar isterim ki ama yoksa da bilmiyorum neden böyle oluyor, kimyasaldan sonraki ay vücut kendini gebeliğe daha iyi hazırlar diyorlar ama.. Allah ol dedikten sonra gerisi boş az önce video izledim bir kadın şüpheli ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullanmasına rağmen bebek olmuş kalbi kütür kütür atıyorduinşallah güzel haberler veririz birbirimize mutlaka haberdar et
Canım ben dayanamadım yaptım bir testCanım inanır mısın sanki ben yazdım bunları.. sol kasığıma bende yatamıyorum yattığım an ağrı oluyor, ya gebelik vardır inşallah o kadar isterim ki ama yoksa da bilmiyorum neden böyle oluyor, kimyasaldan sonraki ay vücut kendini gebeliğe daha iyi hazırlar diyorlar ama.. Allah ol dedikten sonra gerisi boş az önce video izledim bir kadın şüpheli ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullanmasına rağmen bebek olmuş kalbi kütür kütür atıyorduinşallah güzel haberler veririz birbirimize mutlaka haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?