Kimyasaldan sonra belirtiler

Canım ben dayanamadım yaptım bir test silikte olsa çıktı ama halaa guvenemiyorum inanamıyorum hemde çok beklememis idrar ile yaptim sence varmıdır kimyasaldan sonra ne yapacağımı bilemiyorum
Canımm inan çok sevindimmmm ben gördüm ikinci çizgiyiiiii şimdi kuzum bence adet gününe kadar takip et eğer çizgi koyulaşırsa Allah’ın izniyle var demektir sonra da beta baktırırsın ama bence var ama henüz minicik

Eşimle bizde görüyoruz yeni yüksekliyor muhtemelen beta çok teşekkür ederim ya yerimde duramıyorum inşallah siz de de vardır bebiş belirtilerimiz aynı takip edicem etmezmiyim kan için adetin geçmesini beklicem bir aksilik olmazsa inşallah zaten şuan erken test için dayanamadım evde var diye yaptım bu test ne kadar güvenilir bilemiyorum normal test bide sizden de bekliyorum sevindirici haberlerinizi inşallah

Canımmm inşallah Allahım bana da nasip etmiştir inşallah yarın ilk idrarla yapsan daha koyu çıkar kesinnn inan kendim kadar sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder sağ Salim kucağına alırsın

Aminnn inşallahhh Sizin için de duaciyim haberinizi bekliyorum en kısa zaman da iki gün sonra yapicam inşallah tekrar test. İnşallah sizde de vardır bebiş burada belirtilerime ses oldunuz çok teşekkür ederim

Aminnn inşallahhh Sizin için de duaciyim haberinizi bekliyorum en kısa zaman da iki gün sonra yapicam inşallah tekrar test. İnşallah sizde de vardır bebiş burada belirtilerime ses oldunuz çok teşekkür ederim
Allah razı olsun canım benim inşallahhh mutlaka yaz bende haber veririm sana çok teşekkür ediyorummmm

Test yaptınız mı aynı belirtiler bnde de var reglime daha 10 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…