Mükemmelsin teşekkür ederim destek alıcam zaten artık gözüm kararıyor çünkiBence de açıkca yuzlerine soyle ne hissettigini. Ama once yardim al. Ben de benim kaynanadan o kadar cok nefret ettim ki artik nefret bile etmiyorum. Birak gormey8 duymayi icimden beddua etmek bile gelmiyor. Enerjimi onu dusunerek harcamak istemiyorum. Uzun tedavilerden sonra hamile kaldim ve kendi kendime dedim sadece bebegi dusunup bu gunumu guzel gecirecegim. Cok sukur hamileligim guzel gecti ama kadin dogumda yapti yapacagini hastaneye yatti. Esim bana mi bakacak anasina mi yoksa bebege mi perisan oldu. Hastaneye yatma sebebi de hic yemek yememek ve su icmeyerek vucudunu susuz birakmak. 2 gun hastanede yatip serumlarla eve döndü. Noldu ben dogumda üzüldüm kotu gecti gunum. Ve bende milat oldu bu durum. Artik dusunmuyorum.
Cidden bir psikologa git iyi gelir ama bunu gorumcelerine soyleme. Baktin laf mi carpitiyorlar hadi bacim evine git, sana bu kadar bile cok, cik disari diye kov gitsin. Hem benim eve gelecek hem de bana laf edecek, oldu canim. Daha da ustune gelecek olursa yazik kayinvalidenin duymayacagi sekilde al anani evine sen bak diye korkut gorumceni.
Bu nefret duygunu icinden atmak icin onlari dusunmemeye calis. Eger calismiyorsan hobi kurslarina git. Bana cok iyi gelmisti. Kafan dagilir.
Aynen dediğin gibi durum zaten ama varlıkları bile deli ediyor artık galibagörüşmeyin görümcelerinizle araya duvar çekin eşinizle muhatap olabilsinler sadece
Ben galiba görmeye bile dayanamıyorum hafızlık için uğraşıyorum boş değilimGün içinde neyle meşgulsünüz?
Kendinize bir hobi edinin, , durup kurmaya başladığınızda, aklınıza geldiğinde kısa süreli egzersizler yapın, nefes terapisi yapın, kitap okuyun, el işi yapın, yani boş kalmayın, aklınızı başka işlerle meşgul edin.
Aytette bile diyorki;
"Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul ve yalnız Rabbine yönel." İnşirah-7
Elimden geleni yapcam inşbende kinciydim ama bunun en cok benı yordugunu farkettım
ne zamankı kendı ıcımde affettım be affettım allahından bul benden bulma dıye salıverdım ozaman kurtuldum yukten
o kin duyduklarımız kendımıze yük,
ve kin duyarak ona deger katmıs oluyoruz
umursamamayı oyle kabul edıp uzak kalmayı bır kurtulus olarak gorun hafıfleyeceksınız
O nefret ne zaman biter biliyor musunuz onlarinda cani acıdığı zaman size yaşadıklarının ne kadar kötü oldugunu hissettileri zaman rahatlarsınız . Malesef artik insanlar cok kötü olmuş kötülük yapmayi dogru birsey yapiyormus gb görmeye baslamis insallah icinizde o nefret ve kin en yakin zamanda biter kendinizi sevin başkaları icin degmez.İçimde yaşadığım haksızlıkları yok sayamıyorum görümcemlerin bana yaptığı tüm aşamlama hor görmeleri içimdeki nefret o kadar büyükki tarifsiz halbuki son zamanlarda hiçbir şey yapamıyorlar ama ben kuruyorum neden ve gün geçtikte kafamda kurup büyütüyorum mükemmel bi eşim var ama ondan bile artık ablaları yüzünden soğumaktan korkmaya başladım
Kesinlikle haklısınızYorumlarada bakıyorum da neden acaba erkek aileleri gelinlere böyle zarar veriyorlar neden kimse empati yapmıyor
Dua edin bana ne olurO nefret ne zaman biter biliyor musunuz onlarinda cani acıdığı zaman size yaşadıklarının ne kadar kötü oldugunu hissettileri zaman rahatlarsınız . Malesef artik insanlar cok kötü olmuş kötülük yapmayi dogru birsey yapiyormus gb görmeye baslamis insallah icinizde o nefret ve kin en yakin zamanda biter kendinizi sevin başkaları icin degmez.
AynenValla bende kinciyim.
Birini silersem ağzıyla kul tutsa umrumda olmaz.
Bugüne kadar olanları içinizde kabul edin.
Olan oldu ,yaşanması gerekiyordu yaşandı die düşünün
Tek ben değil ki burda konu acan benim die bana yorum geliyor ama cevremde o kadar çok varki hatta hizmetçilik yapmak zorundasın diyip eşine psikolojik şiddet yapan adamlar bile var şiddet gören arkaşların varYorumlarada bakıyorum da neden acaba erkek aileleri gelinlere böyle zarar veriyorlar neden kimse empati yapmıyor
O da bi ailenin evlatı, insana nefret nasıl bu kadar oluyo gerçekten anlamıyorum. En başta bu kadın geldiği aileye emanet nasıl hor görebiliyosunuz! Bende evlenince anladım insanların çirkin yüzünü pembe gözlüklerle bakıyodum dünyaya artık çok değiştim maalesefTek ben değil ki burda konu acan benim die bana yorum geliyor ama cevremde o kadar çok varki hatta hizmetçilik yapmak zorundasın diyip eşine psikolojik şiddet yapan adamlar bile var şiddet gören arkaşların var
Kesinlikle ben eşimle kavaga edince naaıl mutlu oluyorlar anlamıyorum hemde onlar yüzündenO da bi ailenin evlatı, insana nefret nasıl bu kadar oluyo gerçekten anlamıyorum. En başta bu kadın geldiği aileye emanet nasıl hor görebiliyosunuz! Bende evlenince anladım insanların çirkin yüzünü pembe gözlüklerle bakıyodum dünyaya artık çok değiştim maalesef
Allaha havale ettim ben hep, onun dışında herşeyin bize zararı oluyoKesinlikle ben eşimle kavaga edince naaıl mutlu oluyorlar anlamıyorum hemde onlar yüzünden
Görünce delirmiyormusun ben deliriyorum tutamıyorum kendimi bide inadına beni delirtme çabaları var ilaç desteği alıcam artık bide ben hem yetim hem öksüzüm bu yüzden benim evliliğimi hiç umursamadılar bir iğne dahi yapılmadı ne bohca ne bişi bi iğne dahi görmedim ama bu nasıl yüzsüzlük benden kölelik bekliyorlarAllaha havale ettim ben hep, onun dışında herşeyin bize zararı oluyo
Allah'tan korkuyorsanız kin ve nefrette beslemeyin o zaman.Dediğinizi yapmak o kadar kolay bişey değil almamak yani ben allahtan korkarım bana eşimin en küçük baskısı yokturki zaten artık görümceleriminde bişi yaptığı yok resti çektim ben aylardır rahatım sadece yaptıklarını unutamıyorum diyorum
Bende sizin gibiydim inanın kendinize zarar veriyorsunuz baska bisey degil kafanızda kurmayı bırakın dahada nefret kin beslersinizİçimde yaşadığım haksızlıkları yok sayamıyorum görümcemlerin bana yaptığı tüm aşamlama hor görmeleri içimdeki nefret o kadar büyükki tarifsiz halbuki son zamanlarda hiçbir şey yapamıyorlar ama ben kuruyorum neden ve gün geçtikte kafamda kurup büyütüyorum mükemmel bi eşim var ama ondan bile artık ablaları yüzünden soğumaktan korkmaya başladım
İsterdim heeeAllah'tan korkuyorsanız kin ve nefrette beslemeyin o zaman.
Başka ne diyebilirz? Hafıza sildirmek yaygınlaşmadi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?