Kin ve nefret

bende kinciydim ama bunun en cok benı yordugunu farkettım
ne zamankı kendı ıcımde affettım be affettım allahından bul benden bulma dıye salıverdım ozaman kurtuldum yukten
o kin duyduklarımız kendımıze yük,
ve kin duyarak ona deger katmıs oluyoruz
umursamamayı oyle kabul edıp uzak kalmayı bır kurtulus olarak gorun hafıfleyeceksınız

Mükemmelsin teşekkür ederim destek alıcam zaten artık gözüm kararıyor çünki

Ben galiba görmeye bile dayanamıyorum hafızlık için uğraşıyorum boş değilim

Elimden geleni yapcam inş

Yorumlarada bakıyorum da neden acaba erkek aileleri gelinlere böyle zarar veriyorlar neden kimse empati yapmıyor

O nefret ne zaman biter biliyor musunuz onlarinda cani acıdığı zaman size yaşadıklarının ne kadar kötü oldugunu hissettileri zaman rahatlarsınız . Malesef artik insanlar cok kötü olmuş kötülük yapmayi dogru birsey yapiyormus gb görmeye baslamis insallah icinizde o nefret ve kin en yakin zamanda biter kendinizi sevin başkaları icin degmez.

Dua edin bana ne olur

Valla bende kinciyim.
Birini silersem ağzıyla kul tutsa umrumda olmaz.
Bugüne kadar olanları içinizde kabul edin.
Olan oldu ,yaşanması gerekiyordu yaşandı die düşünün
Aynen

En basiti bugun olan birşeyi anlatım habersiz bi şekilde akşam 7 de geldiler annesinin odasına çekildiler konuşuyorlar ama sanki hep bana ima yapıyorlar mış gibi geliyor haber verme gereği bile duymuyorlar belki müsayit değilim bu konu ile ilgili uyarı kavga ne derseniz yapıldı ama faydasız bende eşim evde yoktu çıktım evden komşuya gittim hoş ben hizmet etmiyorum yardımcı var evim dubleks çıksam kapıyı çeksemde olur ama varlıkları rahatsız ediyor takıntı oldu bende galiba

Yorumlarada bakıyorum da neden acaba erkek aileleri gelinlere böyle zarar veriyorlar neden kimse empati yapmıyor
Tek ben değil ki burda konu acan benim die bana yorum geliyor ama cevremde o kadar çok varki hatta hizmetçilik yapmak zorundasın diyip eşine psikolojik şiddet yapan adamlar bile var şiddet gören arkaşların var

Tek ben değil ki burda konu acan benim die bana yorum geliyor ama cevremde o kadar çok varki hatta hizmetçilik yapmak zorundasın diyip eşine psikolojik şiddet yapan adamlar bile var şiddet gören arkaşların var
O da bi ailenin evlatı, insana nefret nasıl bu kadar oluyo gerçekten anlamıyorum. En başta bu kadın geldiği aileye emanet nasıl hor görebiliyosunuz! Bende evlenince anladım insanların çirkin yüzünü pembe gözlüklerle bakıyodum dünyaya artık çok değiştim maalesef

Kesinlikle ben eşimle kavaga edince naaıl mutlu oluyorlar anlamıyorum hemde onlar yüzünden

Allaha havale ettim ben hep, onun dışında herşeyin bize zararı oluyo
Görünce delirmiyormusun ben deliriyorum tutamıyorum kendimi bide inadına beni delirtme çabaları var ilaç desteği alıcam artık bide ben hem yetim hem öksüzüm bu yüzden benim evliliğimi hiç umursamadılar bir iğne dahi yapılmadı ne bohca ne bişi bi iğne dahi görmedim ama bu nasıl yüzsüzlük benden kölelik bekliyorlar

Allah'tan korkuyorsanız kin ve nefrette beslemeyin o zaman.
Başka ne diyebilirz? Hafıza sildirmek yaygınlaşmadi daha

Bende sizin gibiydim inanın kendinize zarar veriyorsunuz baska bisey degil kafanızda kurmayı bırakın dahada nefret kin beslersiniz

benımde sadece kv ( şimdi çok iyi ama ilk zamanlar yaptıkları ) ve abisi , susuz kaşıklarda bogasım geliyor ,
aynı memlekette nefes bile almak istemıyorum onunla ,

ama işte şimdi iyiler yaaa kocamda unut artık dediği anda o kaşığa onunda kafasını sokasım geliyor ,

evet bütün kavgalar sadece ve sadece onlar yüzünden çıktı yıllardır , ama keşke unuta bilsem
unutursam kendimi salak , aptal , gerizekalı , gibi hissedecem , herşeyi eşşek gibi kabul etti diyecekler
diye kendi kendimi dolduruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…