yani haklisin bende gorumcelerim ve kaynanama o kadar ofke doluydum ki eşimin ailesiyle gorusmesi beni delirtiyodu boyle icim icimi kemiriyodu surekli ailesi hakkinda gereksiz gereksiz haklida olsam elestirilerde bulunuyordum sonra bazi yasadiklarim beni sarsti bir tokat gibi yuzume carpti ve ofkemi bisekilde attim icimden ama yapilanlari unuttummu dersen aslaHaklısınız ama yaşadığım büyük haksızlıklar itip kakılmalar atamıyorum nefret ve kin çok büyük boyuttta
size bu muhameleler yapilirken eşiniz napiyodu?Ölmüş annenize hakaret evde kalmış lafları ki ben anneme bakmak için evlenmedim bir tane bile ceyizde bişey yapmadıklar ne bohça bine bir çorap hiç bişey görmedim 1 bilezikle evlendim ama evime gelip bana emirler yağdırıpp köle gördüler aşağlayıp sahipsizim die ezdiler
Ne olduda geçti öfken benim evliliğim bitmek üzere hemde kinim yüzündenyani haklisin bende gorumcelerim ve kaynanama o kadar ofke doluydum ki eşimin ailesiyle gorusmesi beni delirtiyodu boyle icim icimi kemiriyodu surekli ailesi hakkinda gereksiz gereksiz haklida olsam elestirilerde bulunuyordum sonra bazi yasadiklarim beni sarsti bir tokat gibi yuzume carpti ve ofkemi bisekilde attim icimden ama yapilanlari unuttummu dersen asla
Onları susturmaya ve uzaklaştırmaya çalıştı ama ablaları onada sıçradı eşimden her biri en az 10 yaş büyüksize bu muhameleler yapilirken eşiniz napiyodu?
Tek şansım eşim yaşadıklarımı gördüğü için bana hak veriyorKonu actim gecen hafta bununla alakali.doktorun bana dedigi sey sen boyle gidersen cok hastalanirsin.bu kadar stres neyine lazim.bende esimin ailesinden nefret ediyorum ama yapacak bisey yok.dort gozle esiminde onlarin gervek yzunu gormesiini bekliyoeum.gecen haftadan beri kitap okuyirum ders calisiyorum buraya giriyorum ama katiyen onlara yuz vermiyorum.kafami dagitiyorum
Bunlar olurken Kocanız naptı?Ölmüş annenize hakaret evde kalmış lafları ki ben anneme bakmak için evlenmedim bir tane bile ceyizde bişey yapmadıklar ne bohça bine bir çorap hiç bişey görmedim 1 bilezikle evlendim ama evime gelip bana emirler yağdırıpp köle gördüler aşağlayıp sahipsizim die ezdiler
Evime geliyorlar kv bende kendi evleri gibi davranmaya çalışıyorlar yardımcım müsade etmiyor bende üst kattyım duyuyorum laf çarpıtıyorlar deliriyorum o zamanBence bu kin ve ofkenizi salın gitsin.
Baska seylere ilginizi verin ve odaklanın.
inanin onlara duydugunuz bu ofke veya her neyse sadece size zarar verir keskin sirke küpüne zarar diye bosuna dememisler. Ben bunu size deneyimlemis biri olarak soyluyorum evliligimin ilk aylari o kdr sacma seyleri kafama takip dert etmisimki aslinda bunlar dert degil icime koydugum yuklermis bunu cok zaman sonra farkettim hic bisey sizden ve psikolojik sagliginizdan daha degerli degil o yuzden bosvermeyi kendinize ogretin kendi iyiliginiz icin.
anladimki ben cok kafama takip soylenip evimin huzurnu bozuyorum hamile kalincada bebegime odaklandim kimse umrumda bilr degil sadece ben ve bebegim umrumda o kadar bu arada sana baya eziyet etmisler ben senin yasadiklarini yasamadim bu kadar degil yani uzuldum senin adinaNe olduda geçti öfken benim evliliğim bitmek üzere hemde kinim yüzünden
Çok kızdı tepki koydu ama eşimde küçüklüğünden beri benim gibi yetim die çok ezilmiş hor görülmüş ipleyen olmadı büyük kavgalar çıkardı ama ne faydaBunlar olurken Kocanız naptı?
Emin ol anlattıklarım devede kulak bana bohça yapılmadı umursamadım benim herşeyim çokkk çokkk var çeyiz düzerken biri demişki bu kıza 5 li takım nie almadınız sanmışlarki ben diyorum ertesi gün büyük eltim beni evine çağırdı sen kim oluyorsunda bizden gecelik istiyorsun die bana hakaret etti aşağladı düğünüme sadece 5 gün vardı eşimin anası felçli kadının bişeyden haberi yok babasıda yok ölmüş abisi bide ablaları sahip çıkıyormuş gibi göründüleranladimki ben cok kafama takip soylenip evimin huzurnu bozuyorum hamile kalincada bebegime odaklandim kimse umrumda bilr degil sadece ben ve bebegim umrumda o kadar bu arada sana baya eziyet etmisler ben senin yasadiklarini yasamadim bu kadar degil yani uzuldum senin adina
Ölmüş annenize hakaret evde kalmış lafları ki ben anneme bakmak için evlenmedim bir tane bile ceyizde bişey yapmadıklar ne bohça bine bir çorap hiç bişey görmedim 1 bilezikle evlendim ama evime gelip bana emirler yağdırıpp köle gördüler aşağlayıp sahipsizim die ezdiler
Onları susturmaya ve uzaklaştırmaya çalıştı ama ablaları onada sıçradı eşimden her biri en az 10 yaş büyük
Dediğinizi yapmak o kadar kolay bişey değil almamak yani ben allahtan korkarım bana eşimin en küçük baskısı yokturki zaten artık görümceleriminde bişi yaptığı yok resti çektim ben aylardır rahatım sadece yaptıklarını unutamıyorum diyorumkocanin sucu bunu actigin diger konularda da yazdik hep. almicaksin eve. kocan da da akil varsa bir yuvam daha yikilmasin diye kabul edip otturacak. oh be hem hasta anasina bak hem bacilarinin dirdirini cek....
Dediğinizi yapmak o kadar kolay bişey değil almamak yani ben allahtan korkarım bana eşimin en küçük baskısı yokturki zaten artık görümceleriminde bişi yaptığı yok resti çektim ben aylardır rahatım sadece yaptıklarını unutamıyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?