Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kına elbisem :)

kızlar bindallıdan önce giyeceğim kına elbisemi aldık, alırken çok hoşuma gitti :16:, rengini çok beğenerek aldım ama sizce çok mu sade elbisem, bazı arkadaşlarım çok sade almışsın dediler:78: aklım karıştı sizlerinde fikir vede yorumlarınızı bekliyorum kızlarEki Görüntüle 351934 Eki Görüntüle 351935 Eki Görüntüle 351936

walla gayet hoş zaten bindallı giyeceksin bindallı şıkır şıkır olacağı için onun öncesinde sade bir elbise ile geceye başlamak iyi bir tercih diye düşünüyorum ben ikiside şıkır şıkır olsa göz yorar önce elbisen sade olsun adı ustunde kına gecesi kına yakılacağı zaman şıkır şıkır bindallını giyersin renginede bayıldım yazın olacaksa kınan yaz için en ideal rengi bulmuşsun tam rengi sadece beim gözüme batan kısmı göğüs altı ile bel kısmında bir bolluk var sanki potluk var gibi duruyor ve sanırımda var o potluk onu tercize yada aldığın yerde düzelttirirsen o kısım iyice sararsa vücudunu çok daha iyi bir görüntü olacak..öyle durması hoş değil...bu elbisenin altına şıkır şıkır bir ayakkabıda giyersin topuklu ohhh çokk güzel olacak :=)

walla gayet hoş zaten bindallı giyeceksin bindallı şıkır şıkır olacağı için onun öncesinde sade bir elbise ile geceye başlamak iyi bir tercih diye düşünüyorum ben ikiside şıkır şıkır olsa göz yorar önce elbisen sade olsun adı ustunde kına gecesi kına yakılacağı zaman şıkır şıkır bindallını giyersin renginede bayıldım yazın olacaksa kınan yaz için en ideal rengi bulmuşsun tam rengi sadece beim gözüme batan kısmı göğüs altı ile bel kısmında bir bolluk var sanki potluk var gibi duruyor ve sanırımda var o potluk onu tercize yada aldığın yerde düzelttirirsen o kısım iyice sararsa vücudunu çok daha iyi bir görüntü olacak..öyle durması hoş değil...bu elbisenin altına şıkır şıkır bir ayakkabıda giyersin topuklu ohhh çokk güzel olacak :=)

canım benimmm elbisenin modeli öyle ama :17: kumaş öyle buruşuk buruşık katlı gibi :77: elbisenin altına parlak gri tarzı bir ayakkabı düşünüyorum eklediğim resimlerdeki gibi ama nasıl olur daha da tam karar veremedim canım, güzel sözlerin ilgin için çok teşekkürler canım :16:

Eklentiler

• $kına ay.webp
    $kına ay.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $kına ay2.webp
    $kına ay2.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 72
canım benimmm elbisenin modeli öyle ama :17: kumaş öyle buruşuk buruşık katlı gibi :77: elbisenin altına parlak gri tarzı bir ayakkabı düşünüyorum eklediğim resimlerdeki gibi ama nasıl olur daha da tam karar veremedim canım, güzel sözlerin ilgin için çok teşekkürler canım :16:

şekerim tabi ben burdan potluk gibi gördüm onu net göremiyorum ya ondannnnn:) bu ayakkabılarda çok güzel ama açık platform giysen daaha iyi olur sanki yaz ya bide kapalı kapalı boğma elbiseni derim ben bu renk tonlarında açık platform ve taşlı bir ayakkabı seçmen daha doğru olur derim ben walla

13 temmuz kına 14 temmuz düğün canım bizimde müsait olamadığımız için her zaman yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz ayrı şehirdeyiz her zaman görüşemiyoruz die her fırsatta birini halletmeye çalışıyoruz canım, inşallah gönlümüze göre olur herşey seninde cicilerine yorum yaparız buradan bir kaç gelinlikçi gezdim ben esas modellerimiz marttan sonra gelicek dedi gelinlik için o yüzden çok fazla acele etmeyelim, mutluluk dolu aşk dolu bir aile hayatı bizimle olsun canım

:16:

ama ben gelinlik için şuan çok uygun olduklarını duymuştum canım pahalı modeller gelicek olmasın marttan sonra :34: ayrıcaaa duaları için kocaman bir AMİİİİİNNN diyorum mutluluk aş huzur kahkaha hiç eksik olmasın evimizden inşallahh:16:

ama ben gelinlik için şuan çok uygun olduklarını duymuştum canım pahalı modeller gelicek olmasın marttan sonra :34: ayrıcaaa duaları için kocaman bir AMİİİİİNNN diyorum mutluluk aş huzur kahkaha hiç eksik olmasın evimizden inşallahh:16:

pahalı model konusunda kesinlikle katılıyorum canım sana sezona girmiş olucaklar ve fiyatlar kesinlikle yüksek olucaktır, hayırlısıyla atlatırız bu dönemi inşallah, herşeyimizin hazır tastamam olduğunu görsekde şöyle kocaman bi ohhhhh çeksek canım :21::64:

şekerim tabi ben burdan potluk gibi gördüm onu net göremiyorum ya ondannnnn:) bu ayakkabılarda çok güzel ama açık platform giysen daaha iyi olur sanki yaz ya bide kapalı kapalı boğma elbiseni derim ben bu renk tonlarında açık platform ve taşlı bir ayakkabı seçmen daha doğru olur derim ben walla
haklısın canım kapalı ayakkabı gözümde canlandırdığımda kaba durur gibi geldi bana da, bu tarz bir ayakkabı daha iyi olur dediğin gibi fikirlerin için çok teşekkürler canım :16:

Eklentiler

• $gri.webp
    $gri.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $gri1.webp
    $gri1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 62
bence üstüne oturmamış bol gelmiş ilk gözüme çarpan bu ooldu:26:

bence üstüne oturmamış bol gelmiş ilk gözüme çarpan bu ooldu:26:
yorumun için teşekkürler canım, elbisenin modeli öyle katlı gibi buruşukları var o yüzden bol gibi gözüküyor, göğüs kısmı çok az büyük gibi geliyor düğüne az zaman kala halledicez inşallah onuda arkadaşım :71:

pahalı model konusunda kesinlikle katılıyorum canım sana sezona girmiş olucaklar ve fiyatlar kesinlikle yüksek olucaktır, hayırlısıyla atlatırız bu dönemi inşallah, herşeyimizin hazır tastamam olduğunu görsekde şöyle kocaman bi ohhhhh çeksek canım :21::64:

aynen aynen birde evimize yerlesse evimizde görsek hatta :16: nekkadarr guzel olacak kim bilir :9: evim guzel evim sayfasında paylasırız canım :9::9:

Kesinlikle çok güzel. Hiç kafana takma. Kabarık taşlı boncuklu kıyafetler aksine daha basit duruyo bana göre. Gelin dediğin asil olucak sade olucak benim fikrim :)
Mutluluklar dilerimm.

canım sen beğendiysen sade diyenlere aldırma.

benimde nişan elbisem tek omuzluydu ve çok sadeydi tek bir taş bile yoktu ilk görenler ablam dahil herkes çok sade biraz taşlı olsaydı vb. şeyler söylediler ama nişan gecesi saç ve makyaj yapılınca herkes hayran kaldı bu elbise ne kadar güzelmiş diye.:)

güle güle giy canım allah gönlüne göre versin.

Back
X