- 27 Temmuz 2009
- 244
- 6
- 116
kızlar bindallıdan önce giyeceğim kına elbisemi aldık, alırken çok hoşuma gitti, rengini çok beğenerek aldım ama sizce çok mu sade elbisem, bazı arkadaşlarım çok sade almışsın dediler:78: aklım karıştı sizlerinde fikir vede yorumlarınızı bekliyorum kızlarEki Görüntüle 351934 Eki Görüntüle 351935 Eki Görüntüle 351936
walla gayet hoş zaten bindallı giyeceksin bindallı şıkır şıkır olacağı için onun öncesinde sade bir elbise ile geceye başlamak iyi bir tercih diye düşünüyorum ben ikiside şıkır şıkır olsa göz yorar önce elbisen sade olsun adı ustunde kına gecesi kına yakılacağı zaman şıkır şıkır bindallını giyersin renginede bayıldım yazın olacaksa kınan yaz için en ideal rengi bulmuşsun tam rengi sadece beim gözüme batan kısmı göğüs altı ile bel kısmında bir bolluk var sanki potluk var gibi duruyor ve sanırımda var o potluk onu tercize yada aldığın yerde düzelttirirsen o kısım iyice sararsa vücudunu çok daha iyi bir görüntü olacak..öyle durması hoş değil...bu elbisenin altına şıkır şıkır bir ayakkabıda giyersin topuklu ohhh çokk güzel olacak :=)