Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sormak istediğim bişe var.kınada sadece bindallı giyen oldumu?yoksa hem abiye hem bindallı mı giyeceksiniz?bide kına kıyafetinizi siz mi alıyorsunuz erkek tarafı mı
kızlar nişanlımın ailesi diyorki kına gecesi kıza aittir.kıyafetinide o alırmış
kızlar sormak istediğim bişe var.kınada sadece bindallı giyen oldumu?yoksa hem abiye hem bindallı mı giyeceksiniz?bide kına kıyafetinizi siz mi alıyorsunuz erkek tarafı mı
kızlar nişanlımın ailesi diyorki kına gecesi kıza aittir.kıyafetinide o alırmış
arkadaşlar iki tarafta çalışıyorsa tabi ki ortak bir hesap yaparsınız fakat ben çalışmıyorum.neyle yapayım ortak hesabı?bizim yaptıklarımızı ailem ödüyor.bide kına gecesi mi kalsın aileme yaa![]()
arkadaşlar iki tarafta çalışıyorsa tabi ki ortak bir hesap yaparsınız fakat ben çalışmıyorum.neyle yapayım ortak hesabı?bizim yaptıklarımızı ailem ödüyor.bide kına gecesi mi kalsın aileme yaa![]()
Bizim adetimize göre kınayı, nişanı kız tarafı yapar, beyaz eşyaları, küçük ev aletlerini, yatak odasını kız tarafı alır, bir de kız çeyizi denilen, ev tekstili ve günlük kullanım eşyalarını kız tarafı yapar. Damada damatlık alınır, takı yerine güzel bir saat takılır. Bir de kıza erkek tarafı kadar altın takılır. Teoride yani... Biz böyle yapmayacağız. Ailen ne kadarını üstleniyor bilemiyorum. Demek istediğim, ailen yapmasa, erkek tarafına da kalsa, eğer damat masraflardan borca giriyorsa çalışmasan bile yarın evlendiğinde sen de o borca ortak olacaksın. Maddi durum iyiyse zaten sıkıntı yok. Ama para kısıtı varsa ailen de olsa erkek tarafı da olsa hesabına göre davranmak lazım.
oooo inanamıyorumm.siz nerelisiniz.çok ağır kız tarafına bu alınacaklar.erkeğe ne kalıyo peki?gerçi böyle diyorum ama bizde aşağı kalmadık.bazı beyaz eşyaları, küçük ev aletlerini,çeyiz denilen şeyleri,damatlığı,aldık.saat taktık nişanda.ev tekstilini biz aldık.nişanı onlar yaptı sayılır.tüm halıları ve perdeleri biz aldık.onlar sadece mobilyayı aldı.ve beyaz eşyanın bi kısmını.şuraya bakın kızlar ya tamam ortak olmalı ama yinede çoğunlukta biz almışız hayır aileme yüklendiğim için üzülüyorum yaa![]()