Kına Gecesi kına gecem için ilginç fikirler arıyorum yardım ediiiin

Ece ARSLAN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
20
3
3
33
merhaba kızlar ,

kına gecem için ilginç fikirler arıyorum yaklaşık 8 veya 9 ay sonra olucak , şuan tam tarih belli değil. ama her şeyi şimdiden planlayıp kına gecemin sorunsuz olmasını istiyorum. kına geceme gelen kişilerin hayran kalmasını ve uzun zaman o gecenin herkesin aklında kalmasını istiyorum lütfen fikir verin bana

Son düzenleme:

canım buradan birşeyler bulabilirsin ...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım buradan birşeyler bulabilirsin...

burda çok güzel konuşma balonları var gerçekten :) önerin için teşekkür ederim. şimdiden bikaç yazı seçtim bile :) ama ben daha çok kına yakılırken değişik fikirler , değişik müzikler arıyorum. aklında bişey var mı ? söylersen çok mutlu olurum

kızlar için rengarenk ponpon tokalar ve kendi resminin olduğu tefleri tercih edebilirsin.
Hürrem tarzı bindallı yada hint kıyafeti düşünebilirsin bence

şimdiden kolay gelsin

kızlar için rengarenk ponpon tokalar ve kendi resminin olduğu tefleri tercih edebilirsin.
Hürrem tarzı bindallı yada hint kıyafeti düşünebilirsin bence

şimdiden kolay gelsin

canım tef fikri çok hoşuma gitti , çok teşekkür ederim. Listeme ekliycem bunu

Gece bittimi kimsenin aklında kalmaz ,Zaten gelenlerin çoğunluğu zorla ayıp olmasın diye gelir,bir kısmı da çerez beğenmez,içecek beğenmez.Üstelik dedikodu ederler.
.Sen ve nisanlin mutlu olacak kadar hazırlık yapın yeter.Millete hava atmak için gücün dışında acilma.
Cok mutluluklar dilerim.

teşekkür ederimcanım. ahh o kadar haklısın ki :) kimseye beğendiremezsin elbette kendini , ama ilk heyecan işte . bir kere yaşanıcağı için herşey sorunsuz olsun istiyorum.

Gittiğim en güzel kınada ikramlar açık büfeydi ve gün ikramı gibi klasikti.Dolma,kısır.börek türü.
Ayağa kalkıp almak hareket getirdi,ayaküstü sohbet ve kaynaşma oldu.
Gelin çıkarken kırmızı kaftanla ve arkadaşlarıyla geldi.Arkadaşlarında kırmızı duvaklı taçlar vardı.
Oyun havası çalarken tefler,dansöz kemerleri ve halay mendilleri dağıtıldı.
Oynamaya teşvik edip renklendirmek açısından bu malzemeler çok işe yarıyor.Bir de şarkıları güzel seçmek önemli.

benimde yeni oldu kınam. KAdıköy Efes Çarşısından aldım tüm malzemeleri, bindallımı da oradan kiraladım. Cincin di mağazanın adı. çok değişik şeyler vardı.

benimde yeni oldu kınam. KAdıköy Efes Çarşısından aldım tüm malzemeleri, bindallımı da oradan kiraladım. Cincin di mağazanın adı. çok değişik şeyler vardı.

o kadar değişik bindallılar var ki :) umarım aralarından hem güzel hemde en sadesini bulabilirim :)

benim düşüncem aslında bekarlığa veda partisi tarzında. Sadece kızlar olucak ve en yakın kişiler olucak gecemde. böyle olsun istiyorum. bu fikrime aslında açık büfe çok hoş olabilir. Değişik değişik süslenmiş bardaklar :) eğlenceli pipetler , tabaklar :)

teşekkür ederim fikir verdiğin için canımm

Kına gecesi için ilginç fikirler veren organizasyon firması biliyorum ve gördüğüm en muhteşem kına gecelerinin altında hep aynı organizasyon firmasının imzası bulunmakta.Mutlaka bir görüşme yapmanızı öneririm.Arkadaşımın kına gecesi organizasyonunu yapmışlardı. Kapıda nedime kızlar lokum ve gül suyu ikramlarıyla misafirleri karşıladılar. Gelinin salona girişi bir karaogrefi ile çok ihtişamlı gerçekleşti.Hint kınacısı vardı tüm misafirlere hint kınaları yaptı.Kahve yapan arkadaş vardı gece boyunca türk kahvesi ikramlarında bulundu.gelinin oturması için çok güzel bir taht getirmişlerdir arkasında kına gecesı hatırası yazılı bır perde vardı.gece boyunca nedime kızlar gösteriler yaptılar çıkışları organize ettiler vala kısacası gördüğüm en muhteşem kına gecesiydi.

İsmi mi ben o kadar salağım ki 5 tane üyelik alıp sizi kandırmak istediğim için yönetici bu dandik organizasyon firmasının ismini sildi.

Üyelikleri merak edenler için ;

hacer0626
neslimb
sukran09
tugce35_90
tuna83

Konuklarınıza hediye olarak verebileceğiniz minik tasarımlar yapıyoruz :)
Dilediğiniz renklerde ve konseptte çalışabılırız ^^

Eklentiler

• 17.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 764
  • 10913092_10153011160182630_1192181880_n.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 3.650
  • 10947622_10153045241442630_424915095_n.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 1.985
  • 1.webp
    57 KB · Görüntüleme: 584
  • 18.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 589
  • 10913092_10153011160182630_1192181880_n.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 504
organizasyon şirketleriyle görüş, arkadaşım eski bir meyhanede yapmış, erkek striptizci falan gelmiş, kadınlar değişik kostümlerle gelmişler, kimsenin unutamadığı bir kınaydı benimde gördüğüm ilk farklı kınaydı.

bende kınamda cok farklı fıkırler dusundum ama hepsi gercek olmadı tabi :)
zaten bır arkadasın da dediği gibi, herkesı yaptıklarınla mutlu edemezsın..
ben tef kullanmıştım, kına dönerken herkese bileklik verildi , omuzlarına kırmızılı yeminiler, hedıyelık kına kutuları aldım, ayna dagıttım .. müzik seçimi ise çok önemli ... bence ona cokk daha dıkkat etmelisin , bizim kına da videoyu ızleyınce anladım ki en az 6 kere ankaranın bağları çalınmış :)

Bunlar o kadar güzel hazırlıklarki sonra bidaha yaşayamıcaksın kıymetini bil Önceden bir liste yapıp başlaman çok iyi olmuş.Son anda tıkanıyor insan.Bende baya bir uğraşmıştım.Kendi kına gecem için bloğumda yazı var istersen bir bak,belki fikir verir.Arkadaşın dediği gibi müzik olayını sakın atlama derimŞimdiden mutluluklar dilerim canım..

http://admalzede.blogspot.com.tr/2014/09/kna-gecesi-hazrlklar.html

linki yanlış kopyalamışım iyimi

http://admalzede.blogspot.com.tr/2014/09/kna-gecesi-hazrlklar.html

İçeri girerken elinde balonlar olabilir girdikten sonra o balonları ucurursun:) ben öyle yapıcaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…