- 29 Eylül 2014
- 20
- 3
- 3
- 33
- Konu Sahibi Ece ARSLAN
-
merhaba kızlar ,
kına gecem için ilginç fikirler arıyorum yaklaşık 8 veya 9 ay sonra olucak , şuan tam tarih belli değil. ama herşeyi şimdiden planlayıp kına gecemin sorunsuz olmasını istiyorum. kına geceme gelen kişilerin hayran kalmasını ve uzun zaman o gecenin herkesin aklında kalmasını iatiyorumlütfen fikir verin bana
canım buradan birşeyler bulabilirsin...
kızlar için rengarenk ponpon tokalar ve kendi resminin olduğu tefleri tercih edebilirsin.
Hürrem tarzı bindallı yada hint kıyafeti düşünebilirsin bence
şimdiden kolay gelsin
Gece bittimi kimsenin aklında kalmaz ,Zaten gelenlerin çoğunluğu zorla ayıp olmasın diye gelir,bir kısmı da çerez beğenmez,içecek beğenmez.Üstelik dedikodu ederler.
.Sen ve nisanlin mutlu olacak kadar hazırlık yapın yeter.Millete hava atmak için gücün dışında acilma.
Cok mutluluklar dilerim.
benimde yeni oldu kınam. KAdıköy Efes Çarşısından aldım tüm malzemeleri, bindallımı da oradan kiraladım. Cincin di mağazanın adı. çok değişik şeyler vardı.
Gittiğim en güzel kınada ikramlar açık büfeydi ve gün ikramı gibi klasikti.Dolma,kısır.börek türü.
Ayağa kalkıp almak hareket getirdi,ayaküstü sohbet ve kaynaşma oldu.
Gelin çıkarken kırmızı kaftanla ve arkadaşlarıyla geldi.Arkadaşlarında kırmızı duvaklı taçlar vardı.
Oyun havası çalarken tefler,dansöz kemerleri ve halay mendilleri dağıtıldı.
Oynamaya teşvik edip renklendirmek açısından bu malzemeler çok işe yarıyor.Bir de şarkıları güzel seçmek önemli.
Bunlar o kadar güzel hazırlıklarki sonra bidaha yaşayamıcaksın kıymetini bilÖnceden bir liste yapıp başlaman çok iyi olmuş.Son anda tıkanıyor insan.Bende baya bir uğraşmıştım.Kendi kına gecem için bloğumda yazı var istersen bir bak,belki fikir verir.Arkadaşın dediği gibi müzik olayını sakın atlama derim Şimdiden mutluluklar dilerim canım..
http://admalzede.kadinlarkulubu.com.tr/2014/09/kna-gecesi-hazrlklar.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?