- 28 Aralık 2013
- 1.174
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi cilekreceli_
C
cilekreceli_
Ben aynen bunu yaptım. Eşim ve ben iki ayrı şehirdeniz. Oturacağımız aynı zamanda eşimin şehrinde nikah ve yemek yaptık. Kendi memleketimde düğün ve kınayı birlikte yaptık. Son 1.5 saatte kına oldu. Bindallı falan sevmediğim için gelinliğimle yakıldı. Hem çok eğlendik hem de gayet güzel oldu. Bence birlikte yapılabilir. Ne olacak ki?
Ben aynen bunu yaptım. Eşim ve ben iki ayrı şehirdeniz. Oturacağımız aynı zamanda eşimin şehrinde nikah ve yemek yaptık. Kendi memleketimde düğün ve kınayı birlikte yaptık. Son 1.5 saatte kına oldu. Bindallı falan sevmediğim için gelinliğimle yakıldı. Hem çok eğlendik hem de gayet güzel oldu. Bence birlikte yapılabilir. Ne olacak ki?
sormuşsunuz cevap vereyim bari ben olsa eğer böyle birşey yapılacaksa organizasyon tutmam kuzenler arkadaşlar toplandı mı birazda zevk oldu mu tamam şirkete gerek Yok. Önce kına kıyafeti ile çıksın sonra gidip gelinlik giysin . Yoksa ilk gelinlik giyer sonra kına kıyafeti giyerse bu sefer gecenin sonunda tekrar gelinlik giymek gerekiyor . Bir arkadaşım öyle olmuştu çok yorulmuştu bence