- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
Kına gecesinde süslü keselerde kına dağıtılır. Birde çerez, kuruyemiş vs. Ekstra birşey olduğunu görmedim ikram olarak.
Şöyle bir şey olabilir ama gençler için çiçekli, tüllü taçlar alınabilir. Birde süslü mumlar var ele geçirmeli. Aklıma gelen bunlar..
Kınada dağıtılacak oje fikri gayet hoş..
elimde bunlar var umarım yardımcı olurumm
ayy bunlar cokgüzelmiş özellikle ayna ve kadeh icindeki mumlara bayıldım. ama kadehli biraz maliyetli olabilir. Allah izin verirse bende seneye kınamda el emeğimle hazırladıgım seyleri dagıtmak istiyorum ve ayna fikri cok hoşuma gitti.
bu ilk resimdeki ne onu anlayamadım?
ayy bunlar cokgüzelmiş özellikle ayna ve kadeh icindeki mumlara bayıldım. ama kadehli biraz maliyetli olabilir. Allah izin verirse bende seneye kınamda el emeğimle hazırladıgım seyleri dagıtmak istiyorum ve ayna fikri cok hoşuma gitti.
bu ilk resimdeki ne onu anlayamadım?
cidden çok güzel seçenekler var, ben de kesinlikle el emeğimle hazırlamak istiyorum, nişan tepsimdi hediyelikti vs.anı olur.
ayy çok şirinler gercekten de en son resımdekıler tef gıbı bısey sanırsam onlar cok cici:))bende kınada değişik şeyler yapmak istiyorum bakalım neler bulabılıcem fıkır ıstıyoruz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?