Kına gecesi iptali

Adam para kazanıyor bu işten milyar kazanacak ordan keklencek şey mi bu önce telefon açtım sonra salona gittim salon tek katlı zaten aynı anda aynı saatte hem kına hem düğün yapamayacaklarına göre

Bunlari yaptiysaniz durumunuz cok fena.. Bir kk klasiği "psikolojik destek alin lutfen"

Herkes istediğini yazar ben çok gördüm geçmiş geçmişte kalıp facebook tan instagramdan sürekli stalklayann insanları üç senemi çaldı benden onun mutsuz olması benim ödülüm bana en büyük mutluluk çapkınlık dengesizlik borç verdim onu vermedi öz ablası bile onu savunmadiyorum nereden haklısın ben kardeşime hiçbir zaman güvenmedim o güveni alamadım çünkü duyarsızdır bilmiyorumduman sana bu kadar kötü davrandığını ben de onu söyleyin el kadar eşyasını çekiyorum he gün beter olsundiye kadın haklisin ne deyim.Siz kalkmış beni yargılıyorsunuz evli adamı mı ayartmisim adam mı bicaklanisim ne yapmışım benim içim rahat

El Kahhar esmasi diyecektim

El Kahhar esmasi diyecektim
Yazdığından bi bunu anlamamıştık
Sağol

Yav acı çekse nee çekmese nee
Saplantı yapmışsınız

Öyle birinin hayatını mahvedip mutlu olamazsın bu adam psikolojik destek alıyordu doktordan ben bunu bilmiyordum ablası söyledi bana ve bu adam benden önce bir kızla nişanlanip Nisan atmıştı

Oyle mi, ben o konuya da gıcık olmustum

Öyle birinin hayatını mahvedip mutlu olamazsın bu adam psikolojik destek alıyordu doktordan ben bunu bilmiyordum ablası söyledi bana ve bu adam benden önce bir kızla nişanlanip Nisan atmıştı
Hala gecerli degil bu aciklaman..
Hınç duyuyor olabilirsin, zor seyler yasamis olabilirsin, mutlu olmasından rahatsiz oluyor da olabilirsin ama konu ve sordugun soru hala cok sacma..
Ayrica adami kotuluyosun, sorunlari var diyerek, daha once de biriyle ayrilmis vs diyerek kendince kirli gordugun camasirlari döküyorsun.. Ee, birak o zaman takibi?

Herkes istediğini yazar benim için hiçbir problem yok benim istediğim oldu bu bana yeter

Adamına ve kisisine göre bana kötülük yapmış bir adamın mutluluğunu isteyecek kadar cömert değilim

Adam gel derse gider miyim gitmez miyim o benim bileceğim iş ama söyliyim isim olmaz ama ters köşe yapıp onu oyuna getirip yüzüne bütün herşeyi savurup bunu yapmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…