Adam para kazanıyor bu işten milyar kazanacak ordan keklencek şey mi bu önce telefon açtım sonra salona gittim salon tek katlı zaten aynı anda aynı saatte hem kına hem düğün yapamayacaklarına göre
Malesef:)Ay gerçekten mi
Rica ederim.Sizle ilgisi yok.Yazımda problem.Yanlış anlaşılabilir.Nasıl okuduysam
Teşekkürler :)
Herkes istediğini yazar ben çok gördüm geçmiş geçmişte kalıp facebook tan instagramdan sürekli stalklayann insanları üç senemi çaldı benden onun mutsuz olması benim ödülüm bana en büyük mutluluk çapkınlık dengesizlik borç verdim onu vermedi öz ablası bile onu savunmadiyorum nereden haklısın ben kardeşime hiçbir zaman güvenmedim o güveni alamadım çünkü duyarsızdır bilmiyorumduman sana bu kadar kötü davrandığını ben de onu söyleyin el kadar eşyasını çekiyorum he gün beter olsundiye kadın haklisin ne deyim.Siz kalkmış beni yargılıyorsunuz evli adamı mı ayartmisim adam mı bicaklanisim ne yapmışım benim içim rahat
Yazdığından bi bunu anlamamıştıkEl Kahhar esmasi diyecektim
Oyle mi, ben o konuya da gıcık olmustumBu eski sevgiliyle ilgili diğer konuda da "böyle biriyle evlenirmiydiniz" diye sormuş. @demetooo konuyu hatırlattı sağolsun.Demek ki kafada sürekli deli sorular var.
Üzüldüm konu sahibesi senin için.Hayat çok güzel biliyor musun?Kendini böyle sığ işlerin içinde hapsettiğin için göremiyorsun.Ufkunu genişlet biraz.
Hala gecerli degil bu aciklaman..Öyle birinin hayatını mahvedip mutlu olamazsın bu adam psikolojik destek alıyordu doktordan ben bunu bilmiyordum ablası söyledi bana ve bu adam benden önce bir kızla nişanlanip Nisan atmıştı
Kına iptaaaaaal
Kınayı getir aneeeeey
Size neKız çok hevesliydi anlamıyorsun sanırım1çilek1karamel davetiye basılmış insanın ilk evliliği nikah farklı düğün bambaşka kız bunu paylaşıyor sonra her ikis de iptal oluyor
Hırs kötülük kalbi yavaş yavaş yok eder. Dikkat edinHerkes istediğini yazar benim için hiçbir problem yok benim istediğim oldu bu bana yeter
Sen adamin değil kızın kötülüğunu istiyorsun benceAdamına ve kisisine göre bana kötülük yapmış bir adamın mutluluğunu isteyecek kadar cömert değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?