revindellcim okurken resmen gözlerim doldu. bende kasımdan beri nişanlıyım. yakında düğünüm olacak aslında şimdiye kadar çoktan olmalıydı da ertelendi. hemen hemen aynı şeyleri bende yaşadım. hatta daha kötülerini. aynen seninde dediğin gibi aileme karşı çok çok çok mahçup durumdayım. gelin olarak bilmesinler lafını şuan neler düşündüğünü ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. aynı durumdayım bende. ve en zor olanıda elimden hiç bişey gelmiyo olması mafoldumben tek yaptığım dua etmek mafoldumben dua et sende dediğin gibi bitirme gibi durumun yokmuş seninde.
dua ediyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun mafoldumben çok seviyorum ben nişanlımı ondan ayrılırsam nasıl yaşarım bilemiyorum şu an bile nefes alamıyorum ben.. nolucak bilemiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum, ağlamaya bile yüzüm yok.. umursamıyormuş gibi yapıyorum annem üzüldüğümü görmesin diye..
aynen seninde dediğin gibi bi saygısızlığım olmadı terbiyesizliğim olmadı masraf konusunda onların yapacağı bi şeyi ben dedim boşa masraf etmesinler diye sırf onları düşündüğümden kötü oldum. Allahım biliyo başka bişey demiyorum. bu saatten sonra masraflarıda batsın kendileri de. eşya alınacağı zaman masrafı göstercem o kadar sinirliyim o kadar kinliyim ki. gelmezlerse gelmesinler onlar onların ayıbı boşver. öyle düşün. biliyorum içten içe sinir oluyosun ama kendi ayıpları boşver.
bizim kınamıza onların geleceğinide sanmıyorum düğüne gelirlersede sırf millet onlar niye yok demesinler diye gelirler eminim. ama sewiniyorum onların lanet suratlarını görmicem en azından. kınamda falan kendi akrabalarım arkadaşlarımla olurum. canları cehenneme.. Allahım bildiği gibi etsin hakkımızda ne düşünüyolarsa bin katını onların başına versin gözümüze de göstersin inşallah. ama eminim alma mazlumun ahını diye boşa dememişler elbet çıkar inşallah bizde görürüz o günleri.
Telefonum hala kapalı açmayıda düşünmüyorum.. Gelip özür dileyecek benden istanbula kadar gelip özür dilemezse adam gibi suratına bakarsam ne olayım.. Daha öncede aileler yüzünden tartıştık ve söyledim ''evlenirim seninle ama kağıt üzerinde olur sadece.. '' diye.. şu an içim kan ağlıyor anlatamam yaşadıklarımı size.. kendimi afedersiniz mal gibi hissediyorum.. kıymetsiz bir eşya gibi.. içimden o telefonu açıp gelin bohçanızı alın gidin demek geliyor..
kız onlar gelmesse gelmesinler ben gelirim ne olucak benim kardeşimin kınasına kız tarafı bizi çağırmamıştı içimde kamıştı zaten kaydirigubbakcemile3ya boş ver salla gitsin sen mutlu olmaya bak eğlenmene bak bu konuyu uzattıkça zaralı sen çıkarsın konuşmaya bile değmez
ya bu nasıl iş anlayamadım 2 ay önce kardeşim evlendi kız tarafı bizi kınaya istemedi sadece kardeşimi istediler kardeşimde hiç umursamadı tek başına gitti kimsesiz gibi konu sahibide erkek tarafı gelmiyo diye dert ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?