Kına gecesine gelmeyen Erkek tarafı !!

En güzel ve en önemli anında yanın da olmayan bu insanlar bilki en zor zamanında da yanında

olmayacaklardır.(Yardım destek anlamın da yoksa köstek için hemen arkanızdadırlar emin olun).

Öyle yapıcam canım zaten silip atamam onları hayatımdan ne olursa olsun nişanlımım annesi , kardeşleri.. böyle birşeyi deme hakkım yok zaten.. ama bende mesafeli olucam.. dediğin gibi misafir gibi olucam.. saygı tamam ama sevgi çok zor olmaz artık.. Misafir gibi giderim, misafir gibi gelirler..

İlginç sanki kendi kendine evleniyorsun.
Bu senin doğum günü partin filan değil ki gelmemek inisiyatiflerinde olsun.
Ayıp etmişler gerçekten de.

Aminmella, canım nişanlımla tel. konuşmadık kont. yoktu ama sınırsız mesaj hakkımız var.. o gün ben çok sinirlendim işte söyledim aklıma ne geldiyse ağlamaktan içim çıktı, nişanlımda işte ''sıktılar iice gelmezseler gelmezsinler'' felan diyordu sonra benim tabi içim rahat değil altında başka birşey var bunun yol parası felan değil dedim ''altında başka birşey yok'' dedi.. inanmadım ben ardı ardına 2 kere içimdekileri döktüm mesaj çektim.. ondan cvp gelmedi.. akşam 12 oldu.. ''ii geceler'' dedim.. aynı soğuklukta ''ii geceler'' diye mesaj çekmiş.. Bende yazdım ''sende bana böyle davranıyorsun ya helal olsun'' dedim ''ben ne yapıyorum yaa'' dedi.. bende kapattım telefonumu dün gece hala açmadım... Annemin ve kardeşimin tel. var merak etse ordan ulaşabilirdi.. Gün içinde bir numara almak için açtım telefonumu mesaj çekmiş ''günaydın hayatım'' diye iice sinir oldum karla bok örtülmez derler buda hiçbişey olmamış gibi msj çekmiş.. Kapattım bişey yazmadan telefonumu hala kapalı... arayan soran yok.. 4 saat önce facebook a girmiş çevirimdışı olarak.. video felan paylaşmış bana bir msj bile atmamış..

ne denebilir bilmiyorum ama
evlendiğin zaman sana bir hataları oldu zaman yüzlerine çarparsın olanları sana karışmayada hakları olmaz akrabaları olsa yine neyse derim ama abileri sonuçta
boşver takma ogünün tadını çıkarmaya bakınız

revindellcim okurken resmen gözlerim doldu. bende kasımdan beri nişanlıyım. yakında düğünüm olacak aslında şimdiye kadar çoktan olmalıydı da ertelendi. hemen hemen aynı şeyleri bende yaşadım. hatta daha kötülerini. aynen seninde dediğin gibi aileme karşı çok çok çok mahçup durumdayım. gelin olarak bilmesinler lafını şuan neler düşündüğünü ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. aynı durumdayım bende. ve en zor olanıda elimden hiç bişey gelmiyo olması mafoldumben tek yaptığım dua etmek mafoldumben dua et sende dediğin gibi bitirme gibi durumun yokmuş seninde.

dua ediyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun mafoldumben çok seviyorum ben nişanlımı ondan ayrılırsam nasıl yaşarım bilemiyorum şu an bile nefes alamıyorum ben.. nolucak bilemiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum, ağlamaya bile yüzüm yok.. umursamıyormuş gibi yapıyorum annem üzüldüğümü görmesin diye..

aynen seninde dediğin gibi bi saygısızlığım olmadı terbiyesizliğim olmadı masraf konusunda onların yapacağı bi şeyi ben dedim boşa masraf etmesinler diye sırf onları düşündüğümden kötü oldum. Allahım biliyo başka bişey demiyorum. bu saatten sonra masraflarıda batsın kendileri de. eşya alınacağı zaman masrafı göstercem o kadar sinirliyim o kadar kinliyim ki. gelmezlerse gelmesinler onlar onların ayıbı boşver. öyle düşün. biliyorum içten içe sinir oluyosun ama kendi ayıpları boşver.

walla ben hergün sabahlara kadar ağlıyorum. sabaha şişmiş gözlerle uyandığımda annem gözlerin neden şişti dediğinde de kirpiklerime yağ sürdüm gözüme kaçtı diye bahane uyduruyorum. walla çok zor bi durum aynı senin durumundayım. bi çözüm bulursan banada yaz mafoldumben

revindel yangına körükle gitmek istemiyorum ancak bunlar kaybetmeyi bilmiyorlar sanırım..
çok çok rahatlar.. nişanlın ailesinin arkasını toplayıp senin gönlünü yapacağına bide kendince üste çıkmış ki bu öyle msj la filanda geçiştirilecek bir mesele değil..

ben senin yerinde olsam ağırlığımı koyardım sanırım..
bu kadar kolay değil kız almak..
bi yol parasını çıkarıp veremeyecek insan bu işlere hiç girişmesin..
bencede altında başka sebepler var gibi..
belkide nişanlın arada kalıyor yazık..

yol parası ???
acaba ailede her hangi bir şahısın arabasıdamı yok olmadı erkek arkadaşın bir arkadaşından rica etseydi arabası olan birisinden araba hadi hepsini geçtim bir servis tutabilirlerdi anlaşmalı o kadar pahalıya mal olmazdı bursa-istanbul çok uzak değilki...canım herşey gönlünce olsun kasma kendini nişanlın kasmıyor sen niye kasasın ki ...paşalar gibi kınanı yap eğlen boşverrrrrrrrrr mutlu olmaya bakkk

canım biz eşyalarımızı aldık eşyalarımızı bile kendimiz ödüyoruz.. ne kaynana ne abi kimse yardım etmedi.. ben sadece huzur istedim ne altın ne takı nede düğün boşverin masraf olmasın dedim haketmedim bunları ben ya çok kötüyüm off tutamıyorum kendimi yine mafoldumben

bizim kınamıza onların geleceğinide sanmıyorum düğüne gelirlersede sırf millet onlar niye yok demesinler diye gelirler eminim. ama sewiniyorum onların lanet suratlarını görmicem en azından. kınamda falan kendi akrabalarım arkadaşlarımla olurum. canları cehenneme.. Allahım bildiği gibi etsin hakkımızda ne düşünüyolarsa bin katını onların başına versin gözümüze de göstersin inşallah. ama eminim alma mazlumun ahını diye boşa dememişler elbet çıkar inşallah bizde görürüz o günleri.

Telefonum hala kapalı açmayıda düşünmüyorum.. Gelip özür dileyecek benden istanbula kadar gelip özür dilemezse adam gibi suratına bakarsam ne olayım.. Daha öncede aileler yüzünden tartıştık ve söyledim ''evlenirim seninle ama kağıt üzerinde olur sadece.. '' diye.. şu an içim kan ağlıyor anlatamam yaşadıklarımı size.. kendimi afedersiniz mal gibi hissediyorum.. kıymetsiz bir eşya gibi.. içimden o telefonu açıp gelin bohçanızı alın gidin demek geliyor..

Son düzenleme:
kız onlar gelmesse gelmesinler ben gelirim ne olucak benim kardeşimin kınasına kız tarafı bizi çağırmamıştı içimde kamıştı zaten kaydirigubbakcemile3ya boş ver salla gitsin sen mutlu olmaya bak eğlenmene bak bu konuyu uzattıkça zaralı sen çıkarsın konuşmaya bile değmez
ya bu nasıl iş anlayamadım 2 ay önce kardeşim evlendi kız tarafı bizi kınaya istemedi sadece kardeşimi istediler kardeşimde hiç umursamadı tek başına gitti kimsesiz gibi konu sahibide erkek tarafı gelmiyo diye dert ediyo

senin nişanlın sana nasıl davranıyor? ailesinin tarafındamı yoksa senin yanında oluyormu ?

nişanlın ne düşünüyo bilmiyorum ama fazlada gitme bence üstüne. oda arada kalıyodur muhakkak. yol parasını bahane etmiş gibiler. eğer ki seni istemiyolarsa sen gelin bohçanızı alın desen onların canına minnet olur.
bu konuda en önemli olan nişanlının sana destek olup olmadığı.

bizde erkek tarafı gelir canım kına yakılırken gelin elini açmaz kaynana altın koyar eline.. değer vermektir bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…